Įkraunama...
Įkraunama...

Kojinės, batukai, tapkutės

o as dabar tis kojinytem uzstrigau smile.gif)) mat dar ne visiem saviem numezgiau tai dabar mezgu kai baigsiu parodysiu kaip galima jas puosti, nors jums ir taip visom puikiai sekasi 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,mezgejeles 4u.gif

Na sugalvojau ir as savo dukriukui numegsti batukus thumbup.gif Bet vat pradejau,o kaip ismegsti 2 akis is 1ir nemoku verysad.gif Gal kas galit paaiskinti
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitah @ 2006 11 12, 02:37)
Sveikutes,mezgejeles 4u.gif

Na sugalvojau ir as savo dukriukui numegsti batukus thumbup.gif Bet vat pradejau,o kaip ismegsti 2 akis is 1ir nemoku verysad.gif Gal kas galit paaiskinti
  4u.gif  4u.gif  4u.gif

ČIA gana aiškiai parodyta reikia įlisti į kurį nors su INCREASE

ir va čia dar viokių būdų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMICY: 12 lapkričio 2006 - 07:35
QUOTE(MAMICY @ 2006 11 12, 09:33)
ČIA gana aiškiai parodyta reikia įlisti į kurį nors su INCREASE

ir va čia dar viokių būdų

Ir aš, nors seniai jau mezgu, būsiu sužinojusi dar vieną būdą kaip iš 1 išmegsti 2 akis
Atsakyti
Kaip džiaugiuosi atradusi visus paaiškinimus kaip megzti batukus leliams. Kadangi esu nestuke.gif tai dabar mezgu neriu viską kas į galvą šauna. Prieš kelias dienas buvau Vokiečių gatvėje, siūlų parduotuvėje, tai ten megstų batukų pora kainuoja 25 litai doh.gif išėjau iš parduotuvės visa tokia patenkinta, kad pati moku pasidaryt smile.gif
Atsakyti
Batukai virbalais

Batukai vaseliu

Atsakyti
labas stai kokias kojines numezgiau savi didzajai:

kojines
Atsakyti
user posted image

gal kas mokat tokias kojinytes megzti?
Atsakyti
QUOTE(sirenute @ 2006 01 06, 11:36)
Gal kas padetu  help.gif  kaip numegzti tokius bateliu, o gal kas turite aprasyma ju, cia jie is rusisko puslapio kur Augė nuoroda buvo ikelusi.
Va tokie:
user posted image
user posted image

situos batukus megziu ryt, mama pagelbes kazkiek nes jinai yra mezgeja, ir parasysiu kaip pavyko smile.gif
Atsakyti
stai kokias kojines numezgiau kriksto dukrai:
user posted image

ir batukai kalediniai mano mazajai:
user posted image
Atsakyti
nusipirkau macheros siulu ir mezgiau tapkutes, nu bet nera to vaizdo, grazu, bet ne taip verysad.gif pirksiu dabar tuos paprastus siuliukus, gal kitaip bus g.gif
Atsakyti
Malomu akis paganyti-tokie gražūs mamyčių darbeliai bigsmile.gif . Kojinaičių prisimezgu visai šeimynai be problemų. Tačiau batukų dar nebandžiau, bet būtinai nunersiu. Labai jau norėčiau nunerti tuos rožinius aulinukus savo princesei, tik su tuo anglišku kaubojiškų batų aprašymu ne kas. Gal kuri mamytė jau pabandė ir galėtų padėti? g.gif
Atsakyti