o as dabar tis kojinytem uzstrigau )) mat dar ne visiem saviem numezgiau tai dabar mezgu kai baigsiu parodysiu kaip galima jas puosti, nors jums ir taip visom puikiai sekasi
Sveikutes,mezgejeles
Na sugalvojau ir as savo dukriukui numegsti batukus Bet vat pradejau,o kaip ismegsti 2 akis is 1ir nemoku Gal kas galit paaiskinti
Na sugalvojau ir as savo dukriukui numegsti batukus Bet vat pradejau,o kaip ismegsti 2 akis is 1ir nemoku Gal kas galit paaiskinti
QUOTE(jovitah @ 2006 11 12, 02:37)
Sveikutes,mezgejeles
ČIA gana aiškiai parodyta reikia įlisti į kurį nors su INCREASE
ir va čia dar viokių būdų
QUOTE(MAMICY @ 2006 11 12, 09:33)
Ir aš, nors seniai jau mezgu, būsiu sužinojusi dar vieną būdą kaip iš 1 išmegsti 2 akis
Kaip džiaugiuosi atradusi visus paaiškinimus kaip megzti batukus leliams. Kadangi esu tai dabar mezgu neriu viską kas į galvą šauna. Prieš kelias dienas buvau Vokiečių gatvėje, siūlų parduotuvėje, tai ten megstų batukų pora kainuoja 25 litai išėjau iš parduotuvės visa tokia patenkinta, kad pati moku pasidaryt
gal kas mokat tokias kojinytes megzti?
QUOTE(sirenute @ 2006 01 06, 11:36)
Gal kas padetu kaip numegzti tokius bateliu, o gal kas turite aprasyma ju, cia jie is rusisko puslapio kur Augė nuoroda buvo ikelusi.
Va tokie:
Va tokie:
situos batukus megziu ryt, mama pagelbes kazkiek nes jinai yra mezgeja, ir parasysiu kaip pavyko
stai kokias kojines numezgiau kriksto dukrai:
ir batukai kalediniai mano mazajai:
ir batukai kalediniai mano mazajai:
nusipirkau macheros siulu ir mezgiau tapkutes, nu bet nera to vaizdo, grazu, bet ne taip pirksiu dabar tuos paprastus siuliukus, gal kitaip bus
Malomu akis paganyti-tokie gražūs mamyčių darbeliai . Kojinaičių prisimezgu visai šeimynai be problemų. Tačiau batukų dar nebandžiau, bet būtinai nunersiu. Labai jau norėčiau nunerti tuos rožinius aulinukus savo princesei, tik su tuo anglišku kaubojiškų batų aprašymu ne kas. Gal kuri mamytė jau pabandė ir galėtų padėti?