Gavos ir man batukai, net dvi puikios poros
Norejau idet nuotraukytes, bet kad nemoku
QUOTE(astisius @ 2006 09 05, 17:27)
O čia mano batukai
labai gražūs, o kaip tu juos mezgei, pagal kurį aprašymą? Ar čiurną 5 virbalais?
na, pasirodo ir man išėjo numegzti tokius batukus , ir pati viską išsiaiškinau
QUOTE(Vike @ 2006 09 26, 11:48)
na, pasirodo ir man išėjo numegzti tokius batukus , ir pati viską išsiaiškinau
o kaip čia tu taip per nepilnas dvi val susisukai davai, papasakok ir man
QUOTE(Coccinela @ 2006 09 26, 14:25)
o kaip čia tu taip per nepilnas dvi val susisukai davai, papasakok ir man
atsisėdau megzti pagal vieną aprašymą iš šios temos, bemegzdama susigaudžiau ir pavyko labai gerai . Pasirodo nieko sudėtingo nėra.
o batukus - ziukiukas kas nors bandet?
va situos
6 puslapy aprasymas yra. Man kazko ten nelabai gaunasi. kazko matyt nesuprantu...
va situos
6 puslapy aprasymas yra. Man kazko ten nelabai gaunasi. kazko matyt nesuprantu...
O kas tie batukai - ziukiukai
QUOTE(MAMICY @ 2006 09 26, 23:19)
o batukus - ziukiukas kas nors bandet?
va situos
va situos
reiktu pabandyt, nes kaip tik ruosiuosi batukus megzti, o zuikiukai labai grazus
o ausys ten vaseliu ar virbalais megztos?
QUOTE(belkaa @ 2006 09 26, 23:12)
reiktu pabandyt, nes kaip tik ruosiuosi batukus megzti, o zuikiukai labai grazus
viskas ten virbalais, bet tokio sumakaluoto angliško aprašymo dar nebuvau sutikus. jei kas nors gausis - aš užsisakau konsultaciją
Sveika Auge:)
tavo echinopsis turintis ziedus ispudingai grazus mes su draugu taip pat esame kaktusu augintojai
tavo echinopsis turintis ziedus ispudingai grazus mes su draugu taip pat esame kaktusu augintojai
rasiau rasiau ir dingo zinute.
zodziu tenorėjau parodyti kaip atrodo mano seniai įmestas SUPER BATŲ aprašymas gyvenime
zodziu tenorėjau parodyti kaip atrodo mano seniai įmestas SUPER BATŲ aprašymas gyvenime