Įkraunama...
Įkraunama...

Kojinės, batukai, tapkutės

QUOTE(sirenute @ 2006 02 24, 08:58)
Va aš dar jums kiek gožybių parodysiu
user posted image
user posted image
O šitos be aprašymo
user posted image
user posted image
user posted image

ir as noreciau siu batuku aprasymo jei turi, atsiusk raflezija@gmail.com Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2005 01 28, 13:58)
Idedu batuka aprasyma (beje ji galite rasti 2001 m. "Tavo vaikas" Nr.5)

Pradedama megzti nuo padelio. Apmetama 12 akiu ant dvieju virbalu ir mezgamos 44 eiles ripsu (abi puses tik gerosiomis akimis). Po to padelio sonuose surenkama po 20 akiu, galuose po 12 ir mezgama penkiais virbalais aplink 1 geroji, 1 isvirkscioji (kaip kojines atnara).
Numezgus 8 eiles, mezgamas batelio virsus.
12 batelio priekio akiu mezgama dviem virbalais lygiuoju rastu (gerosiomis akimis is gerosios puses, blogosiomis is blogosios). Cia galima megzsti kitos spalvos siulais. Ismezgama 11 akiu o 12 - oji sumezgama su viena sonine akimi. Mezginys pasukamas. Taip mezgama 20eiliu ir sumezgama po 10 akiu is kiekvieno sono.
Po to penkiais virbalais mezgamas batelio "auliukas". Ismezgama viena eile su skylutemis raisteliui: 1 uzmetimas, 2 akys sumezgamos kartu. Batelio "auliukas" gali buti mezgamas stulpeliais 1x1, ripsu, su spalvotomis juostelemis ar puostas neriniu.
Batelio virsu galima pasiuvineti.
Raistuku galuose isneriau tokius apskritimukus, galima padaryti burbulus arba kutus.
Ta pacia tvarka galima ir vaseliu nerti, tik as dar tokiu nebandziau.
O cai mano megzti pagal sita aprasyma :
Batukai

Bandžiau megzti, viskas gavosi gerai, tik tas auliukas platus sad.gif o mezgiau auliuką ripsu ir taip jau megzdama bandžiau tampriau mergzt, bet vistiek per platus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolančiukė: 31 liepos 2006 - 20:47
QUOTE(Jolančiukė @ 2006 07 31, 21:46)
Bandžiau megzti, viskas gavosi gerai, tik tas auliukas platus sad.gif  o mezgiau auliuką ripsu ir taip jau megzdama bandžiau tampriau mergzt, bet vistiek per platus...

Megsk auliuką 2 geros, 2 blogos, 2 geros, 2 blogos ir t.t. ir tikrai gausis tampriau. Mezgant ripsu man irgi buvo platus auliukas, tai aš išmėginau kitaip ir gerai gavosi smile.gif
Atsakyti
Žydraake, ačiū už patarimą 4u.gif tikrai turėtų auliukas siauresnis gautis smile.gif

Bet dar turiu klausimuką dėl kojinyčių...Kadangi nesu mezgėja, merginos, gal padėsit man.. ax.gif jei tik sugebėsiu paaiškint..

Mezgiau pagal čiburaškos aprašymą, iki pusės viskas gerai, tik nuo tos vietos kur iš kulniuko šonų reikia išmegzt po 10 akių jau kažkas nesigauna ax.gif na, išmezgiau tas akis, toliau viską padariau kaip nurodyta, bet ten kur parašyta "dabar vėl mezgi gerosiomis akimis 5 virbalais 6 cm, tai ne kas gaunasi doh.gif nes man kažkaip tarp riešelio ir tu kitų virbalų(kulniuko tęsinio) toks šone tarpas gaunasi..jei aš toliau mezgu aplink 5 virbalais, tai suglaudus tuos virbalus tarp riešo virbalų ir kulniuko virbalų lieka skylė g.gif
Nežinau, ar suprantamai paaiškinau, bet gal kas suprasit ir patarsit...gal ten nuo liežuvio krašto reikėtų ne 10, o daugiau akių išmegzt?
Prašau, padėkit, nes taip noriu savo lėlytei numegzt kojinytes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolančiukė @ 2006 08 01, 11:20)
Žydraake, ačiū už patarimą 4u.gif tikrai turėtų auliukas siauresnis gautis smile.gif

Gaila, kad čia neleidžia fotkių įkelti, tai parodyčiau, kaip atrodo manieji numegzti batukai ax.gif
O dėl kojinių mezgimo, tai labai sunku suprasti, kas tau ten nesigauna mastau.gif Bet žinok batukai irgi gerai leliams mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2006 08 01, 11:42)
Gaila, kad čia neleidžia fotkių įkelti, tai parodyčiau, kaip atrodo manieji numegzti batukai ax.gif
O dėl kojinių mezgimo, tai labai sunku suprasti, kas tau ten nesigauna mastau.gif Bet žinok batukai irgi gerai leliams mirksiukas.gif

O kodėl negalima fotkių įkelt? g.gif

Batukai gerai, bet norėčiau ir kojinytes iš vilnos numegzt-gerina kraujotaką ir masažuoja pėdutes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolančiukė @ 2006 08 02, 08:39)
O kodėl negalima fotkių įkelt? g.gif

Batukai gerai, bet norėčiau ir kojinytes iš vilnos numegzt-gerina kraujotaką ir masažuoja pėdutes ax.gif

Tema mūsų tokia, kad fotkės negali įkelti doh.gif
Megsk ir batukus iš vilnos mirksiukas.gif Šiaip aš moku megzti kojinytės, bet paaiškinti man nesigauna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine @ 2005 05 06, 19:22)
mezgiau pagal šitą  thumbup.gif  liuksovai gavosi

Na reiks ir man pabandyt ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Žydraakė @ 2005 09 29, 09:27)
Įdedu nuotraukėlę pagal Simres aprašymą numegztų batukų 4u.gif

Vaje kokie fainuciai,nu tikrai reiks pabandyt numegzt.

Papildyta:
QUOTE(Zuika Padukele15 @ 2005 04 22, 19:16)
o cia batukai nerti pradedanciosioms labai lengva
batukai kudikiui
super lengva

kad dar aprasymas butu lietuviu kalba,tai isvis faina butu
Papildyta:
QUOTE(Zuika Padukele15 @ 2005 04 22, 19:32)

Tikrai pabandyciau nunert,jei suprasciau ka ten raso unsure.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(aaagnex @ 2005 09 23, 12:07)

Kojinitess fainos,bet neiskaitoma ten kaip nerti g.gif
Papildyta:
Gal kas paaiskintu kaip nert sita isvertus i lietuviu kalba:
http://www.geocities...s/ponchoset.htm

ir sita:
http://www.geocities...otiques/bgs.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mambu: 26 rugpjūčio 2006 - 02:15
Sveikos mezgejeles 4u.gif
Gal kuri galit padeti isversti is prancuzu kalbos aprasyma situ batuku?
user posted image
Buciau labai dekinga smile.gif
Atsakyti
sveikos auksarankės, va įdedu ir savo paskutinius nertus batukus mažyliui wub.gif na, liko tik pagražint - kaspinėliu, gal biseriu, nors ir be viso to jie visai nieko gavosi. Foto kokybė prasta, tai net du kartus nufotkinau doh.gif kodėl neleidžia tiesiai įkelt nuotraukos g.gif

pirma nuotrauka
antra nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2006 09 01, 20:29)
sveikos auksarankės, va įdedu ir savo paskutinius nertus batukus mažyliui  wub.gif na, liko tik pagražint - kaspinėliu, gal biseriu, nors ir be viso to jie visai nieko gavosi. Foto kokybė prasta, tai net du kartus nufotkinau  doh.gif  kodėl neleidžia tiesiai įkelt nuotraukos  g.gif

pirma nuotrauka
antra nuotrauka

praso slaptazodzio..... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajna @ 2006 09 01, 21:13)
praso slaptazodzio..... verysad.gif

doh.gif sorry, nežinau ar dabar gerai bus doh.gif

user posted image
user posted image

valioooo, gavosi įkelt thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mijaka: 01 rugsėjo 2006 - 20:32