Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(balu @ 2007 05 24, 05:39)
Kokios VISOS šaunuolės. Tačiau man, kaip angelų fanei, "pats pačiausias" ievuschos angelytis.
Karščiai lauke nežmoniški, bet velia moteriškės kaip pasiutusios thumbup.gif .Aš tame tarpe.
Susikėliau kelis savo darbus. Kam įdomu, gali apžiūrėti:
LĖLĖS ir kiti smagumai

P.s. LARINA,  tavo lėliukas gimė tą pačią dieną, kaip mūsų pirmagimė. Sveikinimai jaunai mamytei 4u.gif

Aciu...
O tavo lelytes nuostabios wub.gif
Vakar pavyko nuvelti dukriukui mini tasyte. veliau ikelsiu foto.
Atsakyti
Balu nu tavo lėlės kazkas nerealaus,laaabai patiko superrr 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Darbeliai visu superiniai, ypac velti kedukai ir lelytes thumbup.gif

Norejau pasiklausti, ka merginos naudojate pasideti veliant po bambuku ar burbuline plevele, nes baisiai jau viskas slysta?
Atsakyti
Pabandysiu ikelti pora darbeliu padarytu per ta laika, kai buvau jus apleidusi. Zinoma, cia tik keli darbeliai..
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
oi kiek graziu darbeliu thumbup.gif tik neisijunk supermamos dienele kita ir va smile.gif
ievushka, super angelas! ir liepsna kaip dega, niu as niekad taip nesugebeciau, manau smile.gif

Jumi, dailus vyriski karoliai wink.gif Katinycio tokia linksma tasyte thumbup.gif Magic, dailus, trapus tavo ziedelis wub.gif ir Divos tapciukai stebuklingieji wub.gif man jie visada kaip is pasaku salies. labai tie melsvi patiko wub.gif larina, tikrai dailus tasiukas gavosi thumbup.gif

as ir po biski veliu, vakar dvi skarytes nuveliau, bet zadu dar prie ju padirbeti, vis kazkas neitinka iki galo biggrin.gif

o darzais tai ir as uzsiimu, tik pas mane tinginio darzas pagal knyga protingas darzas, tai man nei ravet reikia, nei nieko tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Visų darbeliai šaunūs, neberandu pagiriamųjų žodžių pakankamai. Labiausiai Balu žmogeliukai-angeliukai sužavėjo, fainuoliai visi nuo pirmo iki paskutinio wub.gif .
Atsakyti
stai ka radau jums parodyti, gal kuri pasinaudos ideja... nemanau, kad tai veltinis, bet manau kad sia ideja galima igyvendinti veltiniu... kaklo papuosalas
jurgeete
raktelis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgeete: 24 gegužės 2007 - 09:00
QUOTE(Etnamliv @ 2007 05 24, 09:23)

Norejau pasiklausti, ka merginos naudojate pasideti veliant po bambuku ar burbuline plevele, nes baisiai jau viskas slysta?

Frotinį rankšluostį 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Jurgeete @ 2007 05 24, 09:58)
stai ka radau jums parodyti, gal kuri pasinaudos ideja... nemanau, kad tai veltinis, bet manau kad sia ideja galima igyvendinti veltiniu... kaklo papuosalas
jurgeete
raktelis

gal čia ir veltinis apsiuvinetas,bet man perdaug
Atsakyti
Aciu visoms smile.gif Naudotis ideja tikrai galima kas is jos jai tik pasigrozejimui o ne naudojimui sad.gif greitai uzmirsta butu....
Larina grazi rankine!!!
Diva tapciai kaip visad puikus ir spalvingi.
Atsakyti
Na ir aš čia savo nosį noriu kyštelt ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jurgeete @ 2007 05 24, 07:58)
jurgeete
raktelis

o man labai tas papuosalas , kaip as tokiu ,,cizu '' megeja

visu darbeliai labai grazus !!! smile.gif thumb_yello.gif
Atsakyti