ievuschka toks ramus tavo angelas ....nuostabus
Katinyti, kaip visad labai spalvinga
Manieji Vyriski
Ačiū mergaitės už gražius žodžius mano angelui ir man
ramkos - pamatavau, jo aukštis 18cm.
Katinyti - mielas ir labai vasariškas tavo tašiukas
Jumi - tavo karolių stiliukas man labai prie širdies o čia trys egzemplioriai- tavo trims mažiesiems vyriokams?
ramkos - pamatavau, jo aukštis 18cm.
Katinyti - mielas ir labai vasariškas tavo tašiukas
Jumi - tavo karolių stiliukas man labai prie širdies o čia trys egzemplioriai- tavo trims mažiesiems vyriokams?
QUOTE(ievuschka @ 2007 05 23, 14:26)
Aš po ilgos tylos pasirodau.Angelas.
o jeee, ner zodziu
QUOTE(Katinytis @ 2007 05 23, 14:43)
Atnesu jums drugeliu ir boruzeliu pieva
tokia vasarishka ir dar tokia "united colors of Beneton"
faina, man jau noras apsipirkt pas jus kyla
o as toliau gadinu - jau 2 salis per sia para perniek, blyn
o ir MB baigesi kantrybe, sake nebegali pakest veltiniu
tevas mano visus darbus s... isvadino, sake, nesamone, jusu namie tvarkos nebera, aj
o mano galvoj nauju bateliu vizija kirba, ale ner salygu
Ievuschka, aptirpusi nuo tavo angelo... ar ilgai baksnojai?Idomu
Katinyti, jau galima atpažinti būtent tavo stilių.
Jumi, karoliai tikrai tokie vyriški, gal net kava kvepia
Katinyti, jau galima atpažinti būtent tavo stilių.
Jumi, karoliai tikrai tokie vyriški, gal net kava kvepia
labai gražus magic, tik tas užrašas visą grožį užstoja gal geriau dėk vandens ženklą?
Ievuschka- fantastiskas angelas!!!
Katinyti- jega!!!
Jumi- labai faini!!
Magic- grazu:)
ko ten dar nepagyriau? tikrai faini darbukai, mergaites:) kuo tolyn tuo grazyn..
Nu va ir as pasirodysiu - seniai cia besirodziau. va pora tapkiuku paskutiniu:
Katinyti- jega!!!
Jumi- labai faini!!
Magic- grazu:)
ko ten dar nepagyriau? tikrai faini darbukai, mergaites:) kuo tolyn tuo grazyn..
Nu va ir as pasirodysiu - seniai cia besirodziau. va pora tapkiuku paskutiniu:
Tie bordo labai .
nu merginos vis tylėdam peržvelgiu šią temą , bet šiandien nutylėt neišeina , Diva neturiu žodžių prieš tai tapces, Jumi tokius sakė ir manasis nešios tais esu įpareigota kaip ir tavo idėja pasinaudot... aišku tik gavus tavo sutikimą, r visų kitų darbai nauostabūsm angelas superinis, noooooriu tokio, tipo reiks užsisakyt (man dar tokie toli gražu kaip nesigauna) tašytė coool mažoji, n ors dabar jau didžioji tik niekaip nepriprantu taip vadint, sakė mama kada tu tokia padarysi... aš sakiau vaikeli oi kaip negreit, negreit man tokios išeis, o ji pas mane drugeliu fanė, tai kur drugelis ten mamai bankrotras... vienu žodžiu šaunuolės jus visos o aš apsileidai oi apsileidau , pasiglemžė mane daržai ir gėlės kurias vis reikia apravėt ir laistyt o mažoji laisvo laiko visai nepalieka, o aš ja taip noriu su vilna padirbt....
Kokios VISOS šaunuolės. Tačiau man, kaip angelų fanei, "pats pačiausias" ievuschos angelytis.
Karščiai lauke nežmoniški, bet velia moteriškės kaip pasiutusios .Aš tame tarpe.
Susikėliau kelis savo darbus. Kam įdomu, gali apžiūrėti:
LĖLĖS ir kiti smagumai
P.s. LARINA, tavo lėliukas gimė tą pačią dieną, kaip mūsų pirmagimė. Sveikinimai jaunai mamytei
Karščiai lauke nežmoniški, bet velia moteriškės kaip pasiutusios .Aš tame tarpe.
Susikėliau kelis savo darbus. Kam įdomu, gali apžiūrėti:
LĖLĖS ir kiti smagumai
P.s. LARINA, tavo lėliukas gimė tą pačią dieną, kaip mūsų pirmagimė. Sveikinimai jaunai mamytei
angelas, drugelių prieva, tai taip gražu