Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

ievuschka toks ramus tavo angelas ....nuostabus
Katinyti, kaip visad labai spalvinga wink.gif

Manieji wink.gif Vyriski biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Ačiū mergaitės už gražius žodžius mano angelui ir man ax.gif
ramkos - pamatavau, jo aukštis 18cm.

Katinyti - mielas ir labai vasariškas tavo tašiukas wub.gif

Jumi - tavo karolių stiliukas man labai prie širdies mirksiukas.gif o čia trys egzemplioriai- tavo trims mažiesiems vyriokams?
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 05 23, 14:26)
Aš po ilgos tylos pasirodau.Angelas.

o jeee, ner zodziu

QUOTE(Katinytis @ 2007 05 23, 14:43)
Atnesu jums drugeliu ir boruzeliu pieva

tokia vasarishka ir dar tokia "united colors of Beneton"
faina, man jau noras apsipirkt pas jus kyla
o as toliau gadinu - jau 2 salis per sia para perniek, blyn
o ir MB baigesi kantrybe, sake nebegali pakest veltiniu
tevas mano visus darbus s... isvadino, sake, nesamone, jusu namie tvarkos nebera, aj
o mano galvoj nauju bateliu vizija kirba, ale ner salygu
Atsakyti
[quote=g00te,2007 05 18, 23:42]
tapkutes-kedukai
user posted image
user posted image

na as tai pirma kart cia reiskiuos nors vis pasiziuriu jusu darbelius.. thumbup.gif tie kedukai fantastiski!!!! wub.gif greit reikes leliuko eit lankyt tai gal galetum idetisablono foto? arba smulkiau parasyti kaip darei? ax.gif wub.gif
Atsakyti
Ievuschka, aptirpusi nuo tavo angelo... ar ilgai baksnojai?Idomu g.gif biggrin.gif
Katinyti, jau galima atpažinti būtent tavo stilių. 4u.gif
Jumi, karoliai tikrai tokie vyriški, gal net kava kvepia rolleyes.gif
Atsakyti
Tiesiog žiedelis

user posted image

user posted image
Atsakyti
labai gražus magic, tik tas užrašas visą grožį užstoja verysad.gif gal geriau dėk vandens ženklą? g.gif
Atsakyti
Ievuschka- fantastiskas angelas!!!
Katinyti- jega!!!

Jumi- labai faini!!

Magic- grazu:)

ko ten dar nepagyriau? tikrai faini darbukai, mergaites:) kuo tolyn tuo grazyn..smile.gif

Nu va ir as pasirodysiu - seniai cia besirodziau. va pora tapkiuku paskutiniu:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Tie bordo labai wub.gif .
Atsakyti
nu merginos vis tylėdam peržvelgiu šią temą , bet šiandien nutylėt neišeina , Diva neturiu žodžių prieš tai tapces, Jumi tokius sakė ir manasis nešios tais esu įpareigota kaip ir tavo idėja pasinaudot... aišku tik gavus tavo sutikimą, r visų kitų darbai nauostabūsm angelas superinis, noooooriu tokio, tipo reiks užsisakyt (man dar tokie toli gražu kaip nesigauna) tašytė coool mažoji, n ors dabar jau didžioji tik niekaip nepriprantu taip vadint, sakė mama kada tu tokia padarysi... aš sakiau vaikeli oi kaip negreit, negreit man tokios išeis, o ji pas mane drugeliu fanė, tai kur drugelis ten mamai bankrotras... vienu žodžiu šaunuolės jus visos o aš apsileidai oi apsileidau , pasiglemžė mane daržai ir gėlės kurias vis reikia apravėt ir laistyt o mažoji laisvo laiko visai nepalieka, o aš ja taip noriu su vilna padirbt....
Atsakyti
Kokios VISOS šaunuolės. Tačiau man, kaip angelų fanei, "pats pačiausias" ievuschos angelytis.
Karščiai lauke nežmoniški, bet velia moteriškės kaip pasiutusios thumbup.gif .Aš tame tarpe.
Susikėliau kelis savo darbus. Kam įdomu, gali apžiūrėti:
LĖLĖS ir kiti smagumai

P.s. LARINA, tavo lėliukas gimė tą pačią dieną, kaip mūsų pirmagimė. Sveikinimai jaunai mamytei 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balu: 24 gegužės 2007 - 05:44
angelas, drugelių prieva, tai taip gražu wub.gif
Atsakyti