Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(g00te @ 2007 05 21, 19:48)
melynieji - sablonas.....

4u.gif bandysiu analizuotis, ka logikai suprasčiau bent jau biggrin.gif žaviuosi tokiais sapnais, kurie vėliau praktiškai puikiai išeina wink.gif

labai patiko albumo aplankas - kur gėlytės baltam fone, mhhh, tai paprasta, bet labai labai labai...o Vilke, tai ką jau ir šnekėt.

Doseth- o tu kai užmatai kur nekokybę - tai žinok taip čia ir sumastyta būna wink.gif čia tokia idėja ir tikslas- būtent suvelti, pavelti iki tokio lygio. tikrai wink.gif ir dar laaabai pasistengti reikia, kad neperveltum karsta.gif smile.gif
Atsakyti
aciu, linada, aciu Doseth uz ivertinima smile.gif
Atsakyti
Noriu parekomenduoti ir pasidžiaugti skystu alyvuogių aliejaus muilu iš "Vilnos Fabriko" thumbup.gif
Labai labai patiko - draugiškas rankoms ir vėlimui toks pats tas-nei pridėsi , nei atimsi smile.gif Ir skalsus toks, manau užteks ilgam
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2007 05 21, 08:33)

Pažanga jau tai, kad supratau gerai, bet kol kas mano vėlimas dar kamuoliukų stadijoj doh.gif Nepamenu ar rodžiau paskutinį darbelį, bet niekuo jis neypatingas smile.gif

Uztat kruopsciai padarytas, kokybiskas ir puikiai isbaigtas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2007 05 21, 12:08)
Zali karoliai labai tvarkingi ir kruopstus, man labai patiko  thumbup.gif

QUOTE(DOSETH @ 2007 05 21, 17:06)
Bet tvarkinga mirksiukas.gif

QUOTE(Ametiste @ 2007 05 23, 08:48)
Uztat kruopsciai padarytas, kokybiskas ir puikiai isbaigtas  4u.gif

Dėkui smile.gif Bet gi jau laikas būtų kažkur patobulėt ax.gif
Atsakyti
Vilkes knyga ir skara nerealus wub.gif ... manau vestunis albumas apveltas butu superinis cool.gif
Atsakyti
Ar yra kur temoj paaiskinta kaip ant silko velti?
Atsakyti
Oi, merginos, na ir grožių pamačiau čia doh.gif Nors ir jaučiasi,kad veliam visos dabar daug mažiau, bet savaitę kitą neįlįsk ir vis tiek kas nors naujo gražaus bus.
G00te - jau tavo kedukai tai tikrai superiniai, idėja-geniali.

Vilke - jau tau irgi originalumo tai netrūksta. Labai daili užrašinė išėjo, ir skara tokia romantiška wub.gif

Žydraake - nepriekaištingi tavo žalieji karoliai thumbup.gif

Aš po ilgos tylos pasirodau.Angelas.

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 05 23, 14:26)
Oi, merginos, na ir grožių pamačiau čia  doh.gif  Nors ir jaučiasi,kad veliam visos dabar daug mažiau, bet savaitę kitą neįlįsk ir vis tiek kas nors naujo gražaus bus.
G00te - jau tavo kedukai tai tikrai superiniai, idėja-geniali.

Vilke - jau tau irgi originalumo tai netrūksta. Labai daili užrašinė išėjo, ir skara tokia romantiška  wub.gif

Žydraake - nepriekaištingi tavo žalieji karoliai  thumbup.gif

user posted image

user posted image

Ievuska, na angelas super, jau batai tai tu be priekaistu thumbup.gif
Atsakyti
[quote=ievuschka,2007 05 23, 14:26]

Ievuschka, tavo angelas nuostabus ir nepriekaistingas - tiesiog kaip gyvas thumbup.gif Pagalvojau, kad vien zvakide taip kruopsciai padaryti jau nemazai turetu uztrukti, o ka kalbeti apie veido bruozus. Na labai grazu 4u.gif O kokio jis dydzio?
Atsakyti
Atnesu jums drugeliu ir boruzeliu pieva
user posted image

user posted image
Atsakyti
ievuschka - esu didžiausia tokių darbelių gerbėja wub.gif
Atsakyti