Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(Vilke @ 2007 05 20, 00:07)

Superiniai darbeliai, ypac uzrasine wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Žydraakė @ 2007 05 21, 06:43)
Šitas grožis man kažkodėl asocijuojasi su "žydroji lagūna" ax.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(larina @ 2007 05 21, 07:36)
Darbeliai tikrai nuostabus... belieka tik pavydeti...
As nesuprantu kaip lieka laiko velti toms, kurios neseniai pagimdziusios, turi keleta vaiku... Sito nepavyksta niekaip ir matau, kad prie velimo prisiartinsiu negreitai. dar kiek spejau nuvelti pries gimdyma, tai spejau, o dabar vos speju pavalgyti.

Sveikute, senai bematyta...Kaip saunu, kad dar viena mergyte pas Tave atejo wub.gif O vyresnioji eina i darzeli? Jei ne, tai suprantu, kad neiseina pavelti. O dar ir nuo vaikuciu viskas priklauso, jei ramus, iseina pavelti, jei irzlus, jau nebe labai...Rupinkis ir savimi mirksiukas.gif
Atsakyti
labas rytelis, aciu aciu dar karteli visom 4u.gif
quote=Žydraakė,2007 05 21, 08:43]
Šitas grožis man kažkodėl asocijuojasi su "žydroji lagūna" ax.gif Labai gražu, krupštu, subtilu thumbup.gif
Ar aš teisingai suprantu, kad tu pačią vilną vėlei šlapiai atskirai nuo užrašinės?
[/quote]
smile.gif zinai, kai nuveliau, man irgi kilo asosiacija su vandeniu, bet kazkaip ne iki galo ax.gif ir zvaigzdinis anyzius rytietiskas, kvepia. na man ir kilo labiau vaizdas sachrazados sapnai, prie vandenyno, kvepiantys ax.gif ax.gif blush2.gif
kazkaip vis vandens stichija pas mane stipriai reiskiasi, gal, kad pati jos zenklo esu biggrin.gif
supratai gerai wink.gif nusiveliau staciakampi ir lenkiau knygele

QUOTE(larina @ 2007 05 21, 09:36)
As nesuprantu kaip lieka laiko velti toms, kurios neseniai pagimdziusios, turi keleta vaiku... Sito nepavyksta niekaip ir matau, kad prie velimo prisiartinsiu negreitai. dar kiek spejau nuvelti pries gimdyma, tai spejau, o dabar vos speju pavalgyti.

zinai, larina, as irgi neisivaizduoju, kaip velia tik ka pagimdziusios ir tos, kurios pacios ziuri visus savo vaikus, ne auklem ar mamom ar dar kam palieka viska g.gif as kai prisimenu, kaip buvo po gimdymo, kai vaikas nepaleisdavo nei is lovos atsikelti, i tualeta nubegdavai tik ant greicio blink.gif tai jau apie velimus tada nebutu ne kada buve pagalvot.. tai va matyt irgi nuo vaiku priklauso.. pvz mano drauges mergaite tai nuo gimdymo jai leido daryt ka tik nori - papo jai labai retai reikejo, palikdavo vezime lauke keliom valandom ir ji miegodavo miegodavo miegodavo, mama galedavo daryt ka tik nori biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilke: 21 gegužės 2007 - 08:26
QUOTE(Ametiste @ 2007 05 21, 08:08)
Superiniai darbeliai, ypac uzrasine  wub.gif  wub.gif  wub.gif
drinks_cheers.gif
Sveikute, senai bematyta...Kaip saunu, kad dar viena mergyte pas Tave atejo  wub.gif O vyresnioji eina i darzeli? Jei ne, tai suprantu, kad neiseina pavelti. O dar ir nuo vaikuciu viskas priklauso, jei ramus, iseina pavelti, jei irzlus, jau nebe labai...Rupinkis ir savimi  mirksiukas.gif

Pavadinkim tai ejima i darzeli. tik parsivezem leliu i namus, tai vyresnioji susirgo ir teko i ligonine guldyti, o po ligonines dar namuose savaitele pabuti. Pirmoji buvo daug ramesne ir naktim miegojo nuostabiai.
Papildyta:
[quote=Vilke,2007 05 21, 08:26]
labas rytelis, aciu aciu dar karteli visom 4u.gif
quote=Žydraakė,2007 05 21, 08:43]
Šitas grožis man kažkodėl asocijuojasi su "žydroji lagūna" ax.gif Labai gražu, krupštu, subtilu thumbup.gif
Ar aš teisingai suprantu, kad tu pačią vilną vėlei šlapiai atskirai nuo užrašinės?
[/quote]
smile.gif zinai, kai nuveliau, man irgi kilo asosiacija su vandeniu, bet kazkaip ne iki galo ax.gif ir zvaigzdinis anyzius rytietiskas, kvepia. na man ir kilo labiau vaizdas sachrazados sapnai, prie vandenyno, kvepiantys ax.gif ax.gif blush2.gif
kazkaip vis vandens stichija pas mane stipriai reiskiasi, gal, kad pati jos zenklo esu biggrin.gif
zinai, larina, as irgi neisivaizduoju, kaip velia tik ka pagimdziusios ir tos, kurios pacios ziuri visus savo vaikus, ne auklem ar mamom ar dar kam palieka viska g.gif as kai prisimenu, kaip buvo po gimdymo, kai vaikas nepaleisdavo nei is lovos atsikelti, i tualeta nubegdavai tik ant greicio blink.gif tai jau apie velimus tada nebutu ne kada buve pagalvot.. tai va matyt irgi nuo vaiku priklauso.. pvz mano drauges mergaite tai nuo gimdymo jai leido daryt ka tik nori - papo jai labai retai reikejo, palikdavo vezime lauke keliom valandom ir ji miegodavo miegodavo miegodavo, mama galedavo daryt ka tik nori biggrin.gif
[/quote]
Tai mano pirmoji tokia budavo ir net negalejau pagalvoti, kad antroji bus visiska priesingybe. Dabar ir ant ranku ir tik pabandyk padeti i lovyte.
Atsakyti
QUOTE(Vilke @ 2007 05 21, 09:26)
smile.gif zinai, kai nuveliau, man irgi kilo asosiacija su vandeniu, bet kazkaip ne iki galo  ax.gif ir zvaigzdinis anyzius rytietiskas, kvepia. na man ir kilo labiau vaizdas sachrazados sapnai, prie vandenyno, kvepiantys  ax.gif  ax.gif  blush2.gif
kazkaip vis vandens stichija pas mane stipriai reiskiasi, gal, kad pati jos zenklo esu  biggrin.gif

Na kaip pavadinsi, taip nepagadinsi drinks_cheers.gif
Pažanga jau tai, kad supratau gerai, bet kol kas mano vėlimas dar kamuoliukų stadijoj doh.gif Nepamenu ar rodžiau paskutinį darbelį, bet niekuo jis neypatingas smile.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(g00te @ 2007 05 20, 22:46)
dabar krikstomotina feja praso padaryt jai veltinius basuciu virsus autoriniams kazhi kokio skulptoriaus darytiems mediniams padams...  g.gif kazhi ar laikys veltinis medzio pliauska...

Oi man tai veltinis super kaip su medžiu dera biggrin.gif Kai parašei, tai jau ir įsivaizduoju klumpes iš veltinio wub.gif O laikyti, tai turėtų laikyt, tik manau tose vietose, kur bus tvirtinama - storiau turėtų būti

Larina, taigi ko norėti, tavo mergytei gi dar nė mėnesiuko nėra smile.gif , paaugs, ir tau bus lengviau, ir laiko padaugės, dabar pats tas metas, kai džiaugtis reikia, o veltiniui irgi ateis savas laikas mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, jau ne pirma karta rasau zinutes su pagiriamaisiais zodziais ir uzlusta kompas doh.gif
Dabar jau visko neisvardinsiu, bet viskas labai fainai smile.gif Saunu, kad turit ikvepimo ir veliat wink.gif Veliu ir as tik jau ne kasdien smile.gif Tiesiog laukas, geles, krumeliai, turiu apie ka sokinet neatideliotinai tongue.gif Veltinis palauks smile.gif
Zali karoliai labai tvarkingi ir kruopstus, man labai patiko thumbup.gif
Atsakyti

smile.gif veltinis smagu, ale tokie maziukai vaikiukai ... mhhhmm kaip smagu.
baltai tau pavydziu ir sveikinu ir pati labai labai laukiuu to momento kai sulauksiu antro
o pavelt.. ee dar visas gyvenimas pries akis, o senatvej kiek laiko turesim, busim irzlios, senos velejos, piktos veltinio sirses ir karsim kaili jaunoms, nagloms, idejinems lotuliukas.gif
Atsakyti
[QUOTE]veltinis smagu, ale tokie maziukai vaikiukai ... mhhhmm kaip smagu.
baltai tau pavydziu ir sveikinu ir pati labai labai laukiuu to momento kai sulauksiu antro
o pavelt.. ee dar visas gyvenimas pries akis, o senatvej kiek laiko turesim, busim irzlios, senos velejos, piktos veltinio sirses ir karsim kaili jaunoms, nagloms, idejinems [QUOTE]
thumbup.gif
Dabar visad lyginu savo abu vaikulius ir jeigu panelyte mano butu bent kiek panasi i broli, lakstyciau as dabar po prakaitu paskui ja ir nematyciau to velimo. Bet vakar stebejau toki vaizdeli : sunus pas senelius sode su pusesere partizanavo, o mano pupele palei nama akmenelius ir gelytes gloste. Visi uzmirsom, kad ji yra biggrin.gif . Vat is ten ir tas spejimas. Nors norisi ir lauke su vaikais pabut ir sauluteje senus kaulus pasildyt, jau taikau i tas senas ir surugusias velejas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif senes burbekles.... biggrin.gif biggrin.gif:D

Giriu visas !!! Man visu darbai grazus. Karoliai irgi .Labai kruopsciai padaryti ir foto puiki !!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jumi: 21 gegužės 2007 - 12:07
Goote atsiknisk ax.gif Nori komplimento biggrin.gif Sporbatukai, idėja gera ir techniškai atlikta gerai, bet kokybė schmoll.gif Daugiau manęs nematyk cool.gif
Vilkės darbai thumbup.gif nu nei pridėti nei atimti, man patinka smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Žydraakė @ 2007 05 21, 09:33)
Na kaip pavadinsi, taip nepagadinsi drinks_cheers.gif
Pažanga jau tai, kad supratau gerai, bet kol kas mano vėlimas dar kamuoliukų stadijoj doh.gif Nepamenu ar rodžiau paskutinį darbelį, bet niekuo jis neypatingas smile.gif
user posted image

Bet tvarkinga mirksiukas.gif

Papildyta:
O bet to aš sakau tiesiai ką matau ir nebijau piktų liežuvių, nemalonu , bet jau toks tas gyvenimas biggrin.gif Geros daraugystės su vilna. lotuliukas.gif šį vakarą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(g00te @ 2007 05 20, 13:05)
visi be siuliu

vienas iš pasaulio stebuklų swoon.gif jau net neklausiu koks šablonas laugh.gif

QUOTE(g00te @ 2007 05 20, 23:46)
kazhi ar laikys veltinis medzio pliauska...

lotuliukas.gif o plauskos gamintojas sakytų kaži ar išlaikytų originlus medžio padąveltinpalaikis
manau jei tvirtai tvirtai suveltas - atlaikys. o pamatyti tokius batus avinčią mieste butu suuuper thumbup.gif

O bet to aš sakau tiesiai ką matau ir nebijau piktų liežuvių, nemalonu , bet jau toks tas gyvenimas biggrin.gif 

koks būtų gyvenimas prėskas be Doseth prieskoniukų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2007 05 20, 19:18)
Darbai kuriais žaviuosi Alexander Pilin

Yra mergaičiu ir čia padarančiu labai gerai, tik gaila jos jau neberodo savo darbų.

QUOTE(DOSETH @ 2007 05 21, 16:06)
Goote atsiknisk ax.gif  Nori komplimento biggrin.gif Sporbatukai, idėja gera ir techniškai atlikta gerai, bet kokybė schmoll.gif Daugiau manęs nematyk cool.gif
Vilkės darbai  thumbup.gif  nu nei pridėti nei atimti, man patinka smile.gif
O bet to aš sakau tiesiai ką matau ir nebijau piktų liežuvių, nemalonu , bet jau toks tas gyvenimas biggrin.gif  Geros daraugystės su vilna.  lotuliukas.gif šį vakarą lotuliukas.gif

atsiknisti...
g.gif norejau pasakyti, tavo nuoroda labai DOSETH'ishka t.y. tai yra butent tokio stiliaus darbai tau ir turetu patikti, t.y. perziurejusi kelis simtus veltinio www, man 2 pasirode labai DOSETH'ishki, anas vienas is ju
o visa kita... nezinau, ka cia pasakyt, as dabar supratau, ka tu norejai pasakyt ir...
visu pirma, paziurek kaip atrodo drobe po veltinio kedukais, ar ji tau panasi i normalia drobe? paveikslavau vakare, po to teko labai issviesint ir uzkontrastinti spalvas, kad apskritai ka nors iziuretumete, aj, "atsiknisu" tsakant

QUOTE(linada @ 2007 05 21, 17:33)
vienas iš pasaulio stebuklų swoon.gif jau net neklausiu koks šablonas laugh.gif

melynieji - sablonas kaip kojos padas, ant uzdejau pora vilnos sluoksniu liezuviui , tada uzdejau staciakampi sabloneli ale liezuvio forma (palikau kysant vilnos galiuka, kad susijungu su visu kedu, tada klojau vilna, apverciau, uzlanksciau, vel klojau, uzlanksciau, paveliau, prakirpau skyle, paveliau iki galo, isformavau, prakirpau kad islystu liezuvis, ismusiau skyles, dar paveliau, kad uzsitrintu prakirpimai
geltonosios - sablonas kaip kojos padas, klojau vilna, apverciau, uzlanksciau, vel klojau, uzlanksciau, tada uzdejau staciakampi sabloneli ale liezuvio forma , uzdejau pora vilnos sluoksniu liezuviui, palikau kysant vilnos galiuka, kad susijungu su visu kedu, drekinau, muilabvau, suvyniojau i burbuline, paveliau, paveliau, prakirpau skyle, paveliau iki galo, isformavau, prakirpau kad islystu tas "a la liezuvis"...
Atsakyti