Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

paziurejau nete tos velejos kelis darbelius... nu ka as zinau schmoll.gif mokyklinuku ir darzelinuku lygio. tipo sudesiu bele kaip ir bus menas g.gif
Atsakyti
o gal gali duot link'ą į jos darbus, nes radau tik darželinukų, kuriuos ji mokė darbus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mari* @ 2007 07 19, 07:28)
paziurejau nete tos velejos kelis darbelius... nu ka as zinau  schmoll.gif mokyklinuku ir darzelinuku lygio. tipo sudesiu bele kaip ir bus menas  g.gif

Tai kad ji ne menininkė.Man atrodo-ji daugiau pedagogė. Pažiūrėkit,kas oraganizuoja šią paskaitą, o tiksliau-visą konferenciją.Rudolfo Šteinerio gydomosios pedagogikos centras rengia konferenciją, skirta vaiko "aš" vystymosi analizei. Viena diena (ar kažkuri dalis dienos) skiriama darbui su vilna.Bet vėlimas šioje pedagogikoje yra ne tikslas, t.y. nėra svarbu išmokti profesianaliai velti, įvaldyti įvairius vėlimo būdus ir subtilybes.Vėlimas - daugiau kaip priemonė pasiekti kitiems tikslams. Taip kad ir šio pranešimo ,kuris, manau, nebus vien teorinis, bet kartu-ir praktinis, tikslas-nėra tobulinti vėlimo techniką ar išmokti kokių naujovių. Kas nors truputį susipažinęs su Valdorfo pedagogika, neturėtų kritiškai vertinti pranešėjos darbų, o kas apie tai nieko negirdėjo-puiki proga pasidomėti mirksiukas.gif
Atsakyti
pagaliau apsviete mus ievuschka blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos. jusu prapuolene atsirado.
As anksciau buvau skaiciusi kazkokiam vokiskam tinklapi, kad vilna ir darbas su ja taikomas neigaliems vaikams. Tai toks lavininmo metodas. Vilna suteikia atsipalaidavimo ir veikia kaip gydomoji priemone.
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 07 19, 10:13)
Tai kad ji ne menininkė.Man atrodo-ji daugiau pedagogė. Pažiūrėkit,kas oraganizuoja šią paskaitą, o tiksliau-visą konferenciją.Rudolfo Šteinerio gydomosios pedagogikos centras rengia konferenciją, skirta vaiko "aš" vystymosi analizei. Viena diena (ar kažkuri dalis dienos) skiriama darbui su vilna.Bet vėlimas šioje pedagogikoje yra ne tikslas, t.y. nėra svarbu išmokti profesianaliai velti, įvaldyti įvairius vėlimo būdus ir subtilybes.Vėlimas - daugiau kaip priemonė pasiekti kitiems tikslams.  Taip kad ir šio pranešimo ,kuris, manau, nebus vien teorinis, bet kartu-ir praktinis, tikslas-nėra tobulinti vėlimo techniką ar išmokti kokių naujovių. Kas nors truputį susipažinęs su Valdorfo pedagogika, neturėtų  kritiškai vertinti pranešėjos darbų, o kas apie tai nieko negirdėjo-puiki proga pasidomėti  mirksiukas.gif

4u.gif labai graziai ir issamei paaiskinai.
Atsakyti
Aciu, Ievuchka uz info biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Bandysiu pasigirti.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
tapke
user posted image
Papildyta:
4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Larina, na ir prigaminai thumbup.gif . Kodėl tapkė be poros? Šalis, kepurė ir liemenė (ar ji vaikiško dydžio? spalvos fain) primena, kad ir ruduo ne už kalnų, o tada vėl vėlėjos sujus sukrus.
Bateliai labai pagyvinti, išradingumas gi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pilietė: 19 liepos 2007 - 15:33
Gera ideja pagyvinti batelius. Kaip tik pameciau nuo vieno batelio odine gelyte. Hmmmm, teks ir man turbut nusivelti gelytes bateliams. biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti