Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

Labai grazus Ievushkos komplektelis, juk reikia ir sau kada nors grozio, o jau veltinio kad nepagaileta, net antrus akinius atsinesiau kad iziuret. Mano cia tokie pokstai ax.gif . thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2007 07 17, 13:39)
Labai grazus Ievushkos komplektelis, juk reikia ir sau kada nors grozio, o jau veltinio kad nepagaileta, net antrus akinius atsinesiau kad iziuret.  Mano cia tokie pokstai  ax.gifthumbup.gif

Ach tu šmaikštuole mirksiukas.gif
Normaliai čia to veltinio, o daug ir nesinorėo,kad neperkaisčiau vasarą hihihi.gif
Atsakyti
ievuschka
labai labai grazu,nuostabiai suderintos spalvos,neperkrauta,subtilu...dar girti lotuliukas.gif As toki nesiociau wink.gif thumbup.gif thumbup.gif Man rudasis etapas kaip tik lotuliukas.gif
Atsakyti
Kad pas Jumi rudasis etapas , tai jau tikrai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 17 liepos 2007 - 15:21
QUOTE(Katinytis @ 2007 07 17, 16:20)
Kad pas Jumi rudasis etapas , tai jau tikrai  biggrin.gif

na keista net biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
niekad negalvojau kad ruda spalva man patiks blush2.gif reiks susiimt tongue.gif
Atsakyti
bonbonke, niekur dar nemaciau veido is veltinio tikrovisko mirksiukas.gif o bandymai padaryti kuo tikroviskesnius.............. maciau keleta doh.gif net darant galvos dydzio tokie pobaisiai(bent jau man). jei tau pavyktu - zemai lenkiuosi. bet mano nuomone, geriau velti stilizuotus veidus mirksiukas.gif
Atsakyti
Bandyk, badyk ir vel bandyk badyti, Saldainiuk, ir Tau pavyks!!!! 4u.gif
Atsakyti
O aš dar paklausti norėjau, kaip jūs perveriat virvutę per kietą burbuliuką? blush2.gif Niekaip galvoje nesipaišo tas reikalas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Knoopke @ 2007 07 18, 10:53)
O aš dar paklausti norėjau, kaip jūs perveriat virvutę per kietą burbuliuką?  blush2.gif Niekaip galvoje nesipaišo tas reikalas...  g.gif

yla, "storu uzpakaliu" adata ir reples wink.gif thumbup.gif
p.s kol paisysi vien galvoj ir nebandysi nieks ir nesidarys tongue.gif Tik bandymu keliu atrasi savo metodus drinks_cheers.gif Sekmes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jumi: 18 liepos 2007 - 12:51
2007 m. rugpjūčio 7-12 dienomis, Vilnius, Lietuva

Nr. B. IX. Darbo grupė. Meno grupė:

„Darbeliai iš pasakiškos vilnos“
Pranešėjas: Cornelia Lauwaert (Vokietija).

Gal kam butu idomu ax.gif

Daugiau info apie seminara
Atsakyti
QUOTE(žalia @ 2007 07 18, 19:38)
2007 m. rugpjūčio 7-12 dienomis, Vilnius, Lietuva

Nr. B. IX. Darbo grupė. Meno grupė:

„Darbeliai iš pasakiškos vilnos“
Pranešėjas: Cornelia Lauwaert (Vokietija).

Gal kam butu idomu  ax.gif

Daugiau info apie seminara

Kad vilna pasakiška yra, čia apsilankančios tikrai žino mirksiukas.gif
Įdomu bigsmile.gif bet reikia keleto nuotraukų pačios autorės darbelių ar jos internetinio puslapio kur būtų galima apžvelgti darbus, Santrauka pranešimo, ir aišku kaina lekcijos ax.gif
P.S. tikiuosi neprigrubylinau blush2.gif
Atsakyti
aciu uz patarimus... 4u.gif saldainis jau seniai rankas nuleido, nes pamate, kad darbas su adatom nelabai sekas blush2.gif

Žalia, įdomu bigsmile.gif prašom daugiau info ax.gif
Atsakyti