Labai grazus Ievushkos komplektelis, juk reikia ir sau kada nors grozio, o jau veltinio kad nepagaileta, net antrus akinius atsinesiau kad iziuret. Mano cia tokie pokstai .
QUOTE(Katinytis @ 2007 07 17, 13:39)
Labai grazus Ievushkos komplektelis, juk reikia ir sau kada nors grozio, o jau veltinio kad nepagaileta, net antrus akinius atsinesiau kad iziuret. Mano cia tokie pokstai .
Ach tu šmaikštuole
Normaliai čia to veltinio, o daug ir nesinorėo,kad neperkaisčiau vasarą
ievuschka
labai labai grazu,nuostabiai suderintos spalvos,neperkrauta,subtilu...dar girti As toki nesiociau Man rudasis etapas kaip tik
labai labai grazu,nuostabiai suderintos spalvos,neperkrauta,subtilu...dar girti As toki nesiociau Man rudasis etapas kaip tik
Kad pas Jumi rudasis etapas , tai jau tikrai
QUOTE(Katinytis @ 2007 07 17, 16:20)
Kad pas Jumi rudasis etapas , tai jau tikrai
na keista net
niekad negalvojau kad ruda spalva man patiks reiks susiimt
bonbonke, niekur dar nemaciau veido is veltinio tikrovisko o bandymai padaryti kuo tikroviskesnius.............. maciau keleta net darant galvos dydzio tokie pobaisiai(bent jau man). jei tau pavyktu - zemai lenkiuosi. bet mano nuomone, geriau velti stilizuotus veidus
Bandyk, badyk ir vel bandyk badyti, Saldainiuk, ir Tau pavyks!!!!
O aš dar paklausti norėjau, kaip jūs perveriat virvutę per kietą burbuliuką? Niekaip galvoje nesipaišo tas reikalas...
QUOTE(Knoopke @ 2007 07 18, 10:53)
O aš dar paklausti norėjau, kaip jūs perveriat virvutę per kietą burbuliuką? Niekaip galvoje nesipaišo tas reikalas...
yla, "storu uzpakaliu" adata ir reples
p.s kol paisysi vien galvoj ir nebandysi nieks ir nesidarys Tik bandymu keliu atrasi savo metodus Sekmes.
2007 m. rugpjūčio 7-12 dienomis, Vilnius, Lietuva
Nr. B. IX. Darbo grupė. Meno grupė:
Darbeliai iš pasakiškos vilnos
Pranešėjas: Cornelia Lauwaert (Vokietija).
Gal kam butu idomu
Daugiau info apie seminara
Gal kam butu idomu
QUOTE(žalia @ 2007 07 18, 19:38)
2007 m. rugpjūčio 7-12 dienomis, Vilnius, Lietuva
Gal kam butu idomu
Gal kam butu idomu
Kad vilna pasakiška yra, čia apsilankančios tikrai žino
Įdomu bet reikia keleto nuotraukų pačios autorės darbelių ar jos internetinio puslapio kur būtų galima apžvelgti darbus, Santrauka pranešimo, ir aišku kaina lekcijos
P.S. tikiuosi neprigrubylinau
aciu uz patarimus... saldainis jau seniai rankas nuleido, nes pamate, kad darbas su adatom nelabai sekas
Žalia, įdomu prašom daugiau info
Žalia, įdomu prašom daugiau info