aš nė nebekomentuoju ievuschkos darbų... tiesiog trūksta žodžių
o čia atėjau su reikalu gal kas galit mane apšviest apie veltas lėlytes? noriu padaryti veidą kuo tikroviškesnį, tačiau reikia jūsų patarimų
Ievushka, darbai nuostabus Angelo tokio kaip noreciau Kokio jis dydzio?
Oi, mergaitės, na ir prigyrėt Bet jau kaip malonu...
O kokias tu lėlytes nori daryt? Čia gal Balu daugiausiai patirties turi O veidą turbūt vistiek adatėlėm badysi? Tai pirmiausia su storiausia adata subadyk pačią galvos formą, po to formuok veidą:kur nori iškilimo-pridėk vilnos gniužuliuką ir pribadyk, kur turėtų būti įdubimas-tiesiog daugiau pabadyk. Galop viską išlygink plona adata. O kad gautųsi kuo tikroviškesnis, tai mano manymu nereiktų labai mažo daryt,sunku bus suteikti bruožus. Bet ką aš čia rašau tokius dalykus ir pati žinai.
Aurelia - angelas maždaug 22cm ilgio (nuo kojų iki dūdelės galo)
QUOTE(Bonbonke... @ 2007 07 16, 12:40)
aš nė nebekomentuoju ievuschkos darbų... tiesiog trūksta žodžių
o čia atėjau su reikalu gal kas galit mane apšviest apie veltas lėlytes? noriu padaryti veidą kuo tikroviškesnį, tačiau reikia jūsų patarimų
O kokias tu lėlytes nori daryt? Čia gal Balu daugiausiai patirties turi O veidą turbūt vistiek adatėlėm badysi? Tai pirmiausia su storiausia adata subadyk pačią galvos formą, po to formuok veidą:kur nori iškilimo-pridėk vilnos gniužuliuką ir pribadyk, kur turėtų būti įdubimas-tiesiog daugiau pabadyk. Galop viską išlygink plona adata. O kad gautųsi kuo tikroviškesnis, tai mano manymu nereiktų labai mažo daryt,sunku bus suteikti bruožus. Bet ką aš čia rašau tokius dalykus ir pati žinai.
Aurelia - angelas maždaug 22cm ilgio (nuo kojų iki dūdelės galo)
QUOTE(ievuschka @ 2007 07 16, 20:17)
Oi, mergaitės, na ir prigyrėt Bet jau kaip malonu...
va va... tokius dalykus ir pati zinau, bet ka daryt, kai neturi tam gysleles
Labas visoms. Ievucka saunuole. Tavo angelai uzburiantys !!!! O as saliais sergu Ir krepseliais dar rankines visai patiko,tik va tas pamusalo siuvimas ....Ir dar karoliai akmenys,kaip spet viska Vyras erzina kad as kaip laume,tai vilna tai karoliukus ir vielas apsikabinus Reiks atostogu eit ir demesi vien seimai skirt kuri laika.
QUOTE(Pilietė @ 2007 07 17, 09:16)
Besigrožėdama veltinio darbais mačiau įdomių riešinių, bet nedrįsau klausti , ale gi neužmėtysit akmenim, tai paklausiu: kadangi esu visiška tundra, tai pasakykit man, kokia riešinių paskirtis? Ar tai tik papuošalas?
Ir gražu, ir madinga, ir šilta, ir sąnarių ligų profilaktika, ir gydymas
Vieną kartą ir sau pasidariau karolius ir auskariukus
QUOTE(Pilietė @ 2007 07 17, 12:10)
Labai fainas komplektukas, o spalvų derinys tai iš vis fantastika (mano supratimu). O tie karoliukai su spuogiukais stikliniai?
Dėkui
Taip, tie karoliukai stikliniai.