Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

aš nė nebekomentuoju ievuschkos darbų... bebe.gif tiesiog trūksta žodžių bis.gif

o čia atėjau su reikalu blush2.gif gal kas galit mane apšviest apie veltas lėlytes? noriu padaryti veidą kuo tikroviškesnį, tačiau reikia jūsų patarimų 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Du ilgus mėnesius nesilankiau pas veltiniautojas, tai kol pasivijau dabar... karsta.gif
Seilė varva žiūrint į rankines, šalius, sages nuostabias. Ievuschka, lenkiuosi prieš angelus tavo, ypač kur šios temos pradžioj ar per vidurį buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pilietė: 16 liepos 2007 - 15:31
Ievushka, darbai nuostabus wub.gif Angelo tokio kaip noreciau tongue.gif Kokio jis dydzio?
Atsakyti
Oi, mergaitės, na ir prigyrėt ax.gif Bet jau kaip malonu... ax.gif

QUOTE(Bonbonke... @ 2007 07 16, 12:40)
aš nė nebekomentuoju ievuschkos darbų...  bebe.gif tiesiog trūksta žodžių  bis.gif

o čia atėjau su reikalu  blush2.gif gal kas galit mane apšviest apie veltas lėlytes? noriu padaryti veidą kuo tikroviškesnį, tačiau reikia jūsų patarimų  4u.gif  ax.gif

O kokias tu lėlytes nori daryt? Čia gal Balu daugiausiai patirties turi g.gif O veidą turbūt vistiek adatėlėm badysi? Tai pirmiausia su storiausia adata subadyk pačią galvos formą, po to formuok veidą:kur nori iškilimo-pridėk vilnos gniužuliuką ir pribadyk, kur turėtų būti įdubimas-tiesiog daugiau pabadyk. Galop viską išlygink plona adata. O kad gautųsi kuo tikroviškesnis, tai mano manymu nereiktų labai mažo daryt,sunku bus suteikti bruožus. Bet ką aš čia rašau doh.gif tokius dalykus ir pati žinai.

Aurelia - angelas maždaug 22cm ilgio (nuo kojų iki dūdelės galo)
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 07 16, 20:17)
Oi, mergaitės, na ir prigyrėt  ax.gif Bet jau kaip malonu... ax.gif
O kokias tu lėlytes nori daryt? Čia gal Balu daugiausiai patirties turi  g.gif O veidą turbūt vistiek adatėlėm badysi? Tai pirmiausia su storiausia adata subadyk pačią galvos formą, po to formuok veidą:kur nori iškilimo-pridėk vilnos gniužuliuką ir pribadyk, kur turėtų būti įdubimas-tiesiog daugiau pabadyk. Galop viską išlygink plona adata. O kad gautųsi kuo tikroviškesnis, tai mano manymu nereiktų labai mažo daryt,sunku bus suteikti bruožus. Bet ką aš čia rašau  doh.gif tokius dalykus ir pati žinai.

va va... tokius dalykus ir pati zinau, bet ka daryt, kai neturi tam gysleles blink.gif tongue.gif
Atsakyti
Labas visoms. Ievucka saunuole. Tavo angelai uzburiantys !!!! O as saliais sergu biggrin.gif Ir krepseliais biggrin.gif dar rankines visai patiko,tik va tas pamusalo siuvimas ....Ir dar karoliai akmenys,kaip spet viska tongue.gif Vyras erzina kad as kaip laume,tai vilna tai karoliukus ir vielas apsikabinus smile.gif Reiks atostogu eit ir demesi vien seimai skirt kuri laika.
Atsakyti
Besigrožėdama veltinio darbais mačiau įdomių riešinių, bet nedrįsau klausti blush2.gif , ale gi neužmėtysit akmenim, tai paklausiu: kadangi esu visiška tundra, tai pasakykit man, kokia riešinių paskirtis? Ar tai tik papuošalas?
Atsakyti
QUOTE(Pilietė @ 2007 07 17, 09:16)
Besigrožėdama veltinio darbais mačiau įdomių riešinių, bet nedrįsau klausti  blush2.gif , ale gi neužmėtysit akmenim, tai paklausiu: kadangi esu visiška tundra, tai pasakykit man, kokia riešinių paskirtis? Ar tai tik papuošalas?

Ir gražu, ir madinga, ir šilta, ir sąnarių ligų profilaktika, ir gydymas mirksiukas.gif
Atsakyti
ačiū už paaiškinimą 4u.gif
Atsakyti
Vieną kartą ir sau pasidariau karolius ir auskariukus rolleyes.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labai fainas komplektukas, o spalvų derinys tai iš vis fantastika (mano supratimu). thumbup.gif O tie karoliukai su spuogiukais stikliniai?
Atsakyti
QUOTE(Pilietė @ 2007 07 17, 12:10)
Labai fainas komplektukas, o spalvų derinys tai iš vis fantastika (mano supratimu).  thumbup.gif  O tie karoliukai su spuogiukais stikliniai?

Dėkui ax.gif
Taip, tie karoliukai stikliniai.
Atsakyti