Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(kitaniux @ 2007 07 12, 07:44)
per kiek mazdaug laiko jums ateina siuntinys is rankdarbiai.com?  g.gif

man ir butu idomu 4u.gif
Atsakyti
Seniai besigyriau ax.gif
Sagė

user posted image

Angeliukas

user posted image

Ir tradiciškai dar vienas padėkliukas-indas

user posted image

user posted image
Atsakyti
Ievuschka, Kaip viskas gražu. Bat pats gražiausias- angelas. Super. Aukštasis pilotažas. Lenkiu galvą. Eisiu pas tave į kursus.
Atsakyti
Ievuschka , nuostabu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Segės spalva man labai prie dūšios, o ką jau ir besakyti apie ją pačią - labai labai graži.
Angelėlis - angeliškas, nu jau toks mielas,kad negaliu...
O padėkliukas šiltas šiltas - fantastiškas. Tik kaip tu padarai tokius nerealiai lygius kraštelius. Suprasčiau, kad būtų viena spalva, apkerpi apveli lyg viskas aišku, bet viduje matau kitos spalvos vilną irgi su neraliai lygiais kraštais. Nesuprantu, kaip taip įmanoma padaryti g.gif
Parašysiu viską ir vėl eisiu žiūrinėti, bet jeigu ko nepamatysiu, eisiu gyvai žiūrėti biggrin.gif
Atsakyti
ievuschka, labai viskas gražu wub.gif seilė tysta žiūrint
Atsakyti
Ačiū,mergaitės, už pagyras ax.gif
Balu - kur jau tau į kursus eiti , čia man pas tave dar kelias pamokas užsiprašyt reiktų mirksiukas.gif

Rooma - ale ir įžiūrėjai tą kitą vidinį atspalvį, akyla moteriškė mirksiukas.gif Kraštų aš niekad dar nekirpau tokius indus veldama, nors gal reiktų ir pabandyt g.gif gal mažiau cackinimosi su tais kraštais būtų g.gif O gyvai apžiūrėt visuomet gali, prašom prašom, laukiam laukiam mirksiukas.gif
Atsakyti
treciadieni issiunte siuntinuka tai pirmadieni tureciau gauti smile.gif laukiu nesulaukiu bigsmile.gif
wow noreciau tokios sages wub.gif 4u.gif niekaip nesuprantu kaip zmones toki grozi padaro blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kitaniux: 14 liepos 2007 - 12:32
Ievuschka,Tavo darbeliai nuostabus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kadangi esu "pasinesus" ant angelu tai gal gali isduot paslapti ir trumpai aprasyt kaip tu toki padarei? g.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nenia: 14 liepos 2007 - 14:01
ievuschka ----> Darbeliai tavo pasakiski, fantastiski, nuostabus, laaaabai grazus ir.... tiesiog truksta zodziu. wub.gif wub.gif wub.gif
Net nesakysiu - "kad man tokius padaryti", nes zinau , kad niekada taip nemokesiu...

Sage begalo puiki - tik pamacius norejosi isgriebti ja is kompiuterio akrano. Zavi ideja, ir meistriskas jos igivendinimas thumbup.gif

Angeliukas toks meilutis, lygus, baltas. Tartum tikras. 4u.gif

O krepselis... Kaip tu toki padarai? Ka jau kalbeti, kad NIEKADA nepadaryciau tokiu nuostabiu rastu ir lygiu krasteliu. As net nezinau kokiu budu tie krasteliai susirisa. As cia tiesiog po dvi virveles is sonu, ar jos dar kaip nors specialiai suveltos? wub.gif Gal gali paaiskinti kvailelei... blush2.gif

Atsakyti
IEVUSCHKA,
labai gražus angelas, labai, toks tyras wub.gif
Atsakyti
Dėkui dar kartą, mergaitės, už gražius žodžius ax.gif

QUOTE(Nenia @ 2007 07 14, 14:57)
Ievuschka,Tavo darbeliai nuostabus thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  kadangi esu "pasinesus" ant angelu tai gal gali isduot paslapti ir trumpai aprasyt kaip tu toki padarei? g.gif aciu 4u.gif

Angelas badytas adatėlėmis.kažkaip net nemoku papasakot doh.gif Kūnas badytas, sparnai velti šlapiai, iškirpti ir prisiūti prie kūno.Rankos veltos šlapiai,paliekant galus nesuveltus ( kaip šepetėlis), ir ta nesuvelta rankos vilna užbadyta ant tos vietos,kur prisiūtas sparnas.Tuo pačiu ir ranka pritvirtinta, ir siuvimo vieta paslėpta. Na, tai tiek...

QUOTE(Princesė Rėja @ 2007 07 14, 17:02)
ievuschka ----> Darbeliai tavo pasakiski, fantastiski, nuostabus, laaaabai grazus ir.... tiesiog truksta zodziu. wub.gif  wub.gif  wub.gif
Net nesakysiu - "kad man tokius padaryti", nes zinau , kad niekada taip nemokesiu...

Sage begalo puiki - tik pamacius norejosi isgriebti ja is kompiuterio akrano. Zavi ideja, ir meistriskas jos igivendinimas  thumbup.gif

Angeliukas toks meilutis, lygus, baltas. Tartum tikras.  4u.gif

O krepselis... Kaip tu toki padarai? Ka jau kalbeti, kad NIEKADA nepadaryciau tokiu nuostabiu rastu ir lygiu krasteliu. As net nezinau kokiu budu tie krasteliai susirisa. As cia tiesiog po dvi virveles is sonu, ar jos dar kaip nors specialiai suveltos?  wub.gif  Gal gali paaiskinti kvailelei...  blush2.gif

na, jau nesakyk,kad tokio niekada nepadarysi. Tai visai nesudėtinga, juk veli viską plokščiai. Daug sudėtingiau apimtinį daiktą nuvelti-rankinę, batus, pirštines ir pan. Iš pradžių nusiveliu virveles (iš viso-8 vnt), palikdama galą nesuveltą. Dėliodama vilną padėkliukui reikiamose vietose sukloju tas virveles, tiksliau tas jų vietas, kur palikta nesuvelta vilna.Virveles dėlioju tarp sluoksnių, ne ant viršaus.
Atsakyti
ievuschka, didelis gerumas ir malonumas žiūrėti į tavo darbus. Vėl vilna kutena širdį, vėl norisi ką nors pavelti bigsmile.gif
Atsakyti