Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

Jei noriu isgauti plokstu tai reikia iskocioti?Ir slapia taip? g.gif
Atsakyti
Aciukas, o klausimo nesupratau g.gif .ka norejai suzinot ax.gif
Atsakyti
Na kaip anie kaciukai,jie plokstumoje.Tai juos plokscius padaryt kaip? blush2.gif
Atsakyti
stai ir antras mano blynas ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Buttuke, kitą kartą fotografuoki ant vienspalvio fono mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rim@ @ 2007 07 10, 16:33)
Buttuke, kitą kartą fotografuoki ant vienspalvio fono  mirksiukas.gif

ok blush2.gif
Atsakyti
KATINYTI,
mrrrrr, mrrrrr kaip gražu wub.gif
Atsakyti
Vilke, salis nuostabus wub.gif
Atsakyti
Na stai. Rasiau kad jusu darbeliai labai grazus ir nesusilaikiusi pati viena padariau. ax.gif Kaip antras blynas biggrin.gif tai nezinau ar jums patiks, bet vistiek idesiu pora nuotraukyciu blush2.gif . Gal si mano Geliu Feja ir nera kuo nors ypatinga, bet as zinau, kad palikau joje dalele savo sirdies. mirksiukas.gif wub.gif Ji m a n patinka, nes daryta labai nuosirdziai. ax.gif Ji tarsi... pilna geros energijos mirksiukas.gif rolleyes.gif

user posted image

Cia ji su gelyte - kepuryte ant galvos biggrin.gif

user posted image

Cia tik veidukas ax.gif Deja, gana neryskus...

user posted image

Laukciau komentaru ir patarimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Princesė Rėja @ 2007 07 11, 14:19)
Na stai. Rasiau kad jusu darbeliai labai grazus ir nesusilaikiusi pati viena padariau.  ax.gif Kaip antras blynas  biggrin.gif  tai nezinau ar jums patiks, bet vistiek idesiu pora nuotraukyciu  blush2.gif . Gal si mano Geliu Feja ir nera kuo nors ypatinga, bet as zinau, kad palikau joje dalele savo sirdies.  mirksiukas.gif  wub.gif Ji    m a n  patinka, nes daryta labai nuosirdziai.  ax.gif  Ji tarsi... pilna geros energijos  mirksiukas.gif  rolleyes.gif

user posted image
Cia ji su gelyte - kepuryte ant galvos  biggrin.gif 

user posted image

Cia tik veidukas  ax.gif  Deja, gana neryskus...
user posted image
Laukciau komentaru ir patarimu  4u.gif

man labai graži tavo lėlė wub.gif thumbup.gif nesugebėčiau jaučiu padaryti taip ax.gif labai įdomu kaip tu tą mėlyną gėlytę suvėlei ar šlapiu budu ar subadei su adatėle ax.gif
Atsakyti
user posted image feja tiesiog nuostabi user posted image truksta net zhodzhiu, o jei chia tik antras darbelis tai ish vis shaunuole thumbup.gif super grazhu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2007 07 11, 15:29)
man labai graži tavo lėlė  wub.gif  thumbup.gif nesugebėčiau jaučiu padaryti taip  ax.gif labai įdomu kaip tu tą mėlyną gėlytę suvėlei ar šlapiu budu ar subadei su adatėle  ax.gif

QUOTE(X-iuke @ 2007 07 11, 15:31)
user posted image feja tiesiog nuostabi user posted image truksta net zhodzhiu, o jei chia tik antras darbelis tai ish vis shaunuole  thumbup.gif  super grazhu  wub.gif

Aciu labai 4u.gif Net nesitikejau, kad jums taip patiks ax.gif
Ta melyna gelyte padariau slapiu budu ir su adatele priveliau prie fejos skraistes. mirksiukas.gif

Ir dar norejau paklausti patarimo - kolkas nelabai matosi, kad cia butent Geliu Feja. Ta viena gelyte prie skraistes nedaug pasako ax.gif . Tad dabar galvoju, kad gal reiketu nuvelti jai kepuryte - pumpura (kaip antros foto, tik kad is vilnas). Tik nemanau, kad iseitu toki padaryti... blush2.gif
Arba padaryti toki tarsi sketi rankoje - su rankena, bet virsuje butu geles ziedas (fejai virs galvos)
Arba tiesiog gelyte rankoje (bet nezinau, ar ji laikysis, juk del ilgesnio kotelio galu sulinkti. Lygiai tas pats ir del skecio)

Tai va - labai laukiu jusu nuomones. Gal kas zino ir galetu patarti del to pumpuro ant galvos? Kaip nuvelti? 4u.gif
Atsakyti