Jei noriu isgauti plokstu tai reikia iskocioti?Ir slapia taip?
Aciukas, o klausimo nesupratau .ka norejai suzinot
Na kaip anie kaciukai,jie plokstumoje.Tai juos plokscius padaryt kaip?
QUOTE(rim@ @ 2007 07 10, 16:33)
Buttuke, kitą kartą fotografuoki ant vienspalvio fono
ok
KATINYTI,
mrrrrr, mrrrrr kaip gražu
mrrrrr, mrrrrr kaip gražu
Vilke, salis nuostabus
Na stai. Rasiau kad jusu darbeliai labai grazus ir nesusilaikiusi pati viena padariau. Kaip antras blynas tai nezinau ar jums patiks, bet vistiek idesiu pora nuotraukyciu . Gal si mano Geliu Feja ir nera kuo nors ypatinga, bet as zinau, kad palikau joje dalele savo sirdies. Ji m a n patinka, nes daryta labai nuosirdziai. Ji tarsi... pilna geros energijos
Cia ji su gelyte - kepuryte ant galvos
Cia tik veidukas Deja, gana neryskus...
Laukciau komentaru ir patarimu
QUOTE(Princesė Rėja @ 2007 07 11, 14:19)
Na stai. Rasiau kad jusu darbeliai labai grazus ir nesusilaikiusi pati viena padariau. Kaip antras blynas tai nezinau ar jums patiks, bet vistiek idesiu pora nuotraukyciu . Gal si mano Geliu Feja ir nera kuo nors ypatinga, bet as zinau, kad palikau joje dalele savo sirdies. Ji m a n patinka, nes daryta labai nuosirdziai. Ji tarsi... pilna geros energijos
man labai graži tavo lėlė nesugebėčiau jaučiu padaryti taip labai įdomu kaip tu tą mėlyną gėlytę suvėlei ar šlapiu budu ar subadei su adatėle
feja tiesiog nuostabi truksta net zhodzhiu, o jei chia tik antras darbelis tai ish vis shaunuole super grazhu
QUOTE(Rituxx @ 2007 07 11, 15:29)
man labai graži tavo lėlė nesugebėčiau jaučiu padaryti taip labai įdomu kaip tu tą mėlyną gėlytę suvėlei ar šlapiu budu ar subadei su adatėle
QUOTE(X-iuke @ 2007 07 11, 15:31)
feja tiesiog nuostabi truksta net zhodzhiu, o jei chia tik antras darbelis tai ish vis shaunuole super grazhu
Aciu labai Net nesitikejau, kad jums taip patiks
Ta melyna gelyte padariau slapiu budu ir su adatele priveliau prie fejos skraistes.
Ir dar norejau paklausti patarimo - kolkas nelabai matosi, kad cia butent Geliu Feja. Ta viena gelyte prie skraistes nedaug pasako . Tad dabar galvoju, kad gal reiketu nuvelti jai kepuryte - pumpura (kaip antros foto, tik kad is vilnas). Tik nemanau, kad iseitu toki padaryti...
Arba padaryti toki tarsi sketi rankoje - su rankena, bet virsuje butu geles ziedas (fejai virs galvos)
Arba tiesiog gelyte rankoje (bet nezinau, ar ji laikysis, juk del ilgesnio kotelio galu sulinkti. Lygiai tas pats ir del skecio)
Tai va - labai laukiu jusu nuomones. Gal kas zino ir galetu patarti del to pumpuro ant galvos? Kaip nuvelti?