užsukite i žaislų konkursą
Labai gražus šalis....
Vilke. labai gražu Ir idėja, ir spalva, tas lengvumas...
Vilke nuostabus salis, ka cia nuostabus nerealus ir vaizdas nuotraukoj per langa .
parodysiu savo drugeli
parodysiu savo drugeli
parodysiu savo drugeli
katinyti - labai nuotaikinga
Katinyti, gražu
O man pirma tašikė "prisvilo" taip ir stovi nebaigta
O man pirma tašikė "prisvilo" taip ir stovi nebaigta
Vilke, nuostabus šalis
Pasirodysiu savo pirmuosius vyriškus karolius ir lauksiu pastabų:
Pasirodysiu savo pirmuosius vyriškus karolius ir lauksiu pastabų:
QUOTE(*saulėgrąža* @ 2007 07 09, 07:05)
Labai faini karoliai,labai
Įdomu-ar klijavai detales tarpusavyje? Norėtųsi iš arčiau pamatyti, nes labai rūpi ta detalė tarp juodų skrituliukų (ji tokia kaip iš kelių dalių ar čia nuotraukoj taip atrodo )
QUOTE(ievuschka @ 2007 07 09, 09:48)
Labai faini karoliai,labai
Įdomu-ar klijavai detales tarpusavyje? Norėtųsi iš arčiau pamatyti, nes labai rūpi ta detalė tarp juodų skrituliukų (ji tokia kaip iš kelių dalių ar čia nuotraukoj taip atrodo )
Nea, neklijavau. Tiesiog suvėriau - plonesnė juodo suktinuko dalis, rudo suktinuko storesnė, tada vėl juodas ir tada lavos kubelis. Kai sugulė viskas, tai kažkaip ir taip "sulipo", nors turėjau pradžioj mintį klijuot. Jei labai smalsu, bandysiu pafotkint iš arčiau, nors kai taip apniukę, tai sunkiai su darbelių foto
Beje, šitų karolių mb užsimanė tavo brolio pamatęs, kuris yr mūsų kaimynas
Dabar vienas kita susitike gales pasakyt , o pas mane tai su lavos kubeliais .Labai grazus.
Bet vyrai kad pradejo dabar puostis, maniskis uzvakar priejo ir sako suverk man apyranke is akmenuku . Net nustebau , nes visad mano siulyma atmesdavo, o dabar pats paprase .
Bet vyrai kad pradejo dabar puostis, maniskis uzvakar priejo ir sako suverk man apyranke is akmenuku . Net nustebau , nes visad mano siulyma atmesdavo, o dabar pats paprase .
Irunia, kokia ruda sagė graži O kas vidury? Ten su kailiuku dar aplink ar kaip?
Koki grazus jusu darbeliai. As irgi kartais pabandau ka nors nuvelti, bet cia net nedesiu, nes jusu darbeliai visai kito lygio . Toki faini.
Dabar irgi neseniai baigiau pinigine, bet ji visa apsipesiojusi ir pan.....
Dabar irgi neseniai baigiau pinigine, bet ji visa apsipesiojusi ir pan.....