Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

užsukite i žaislų konkursą

Labai gražus šalis.... ax.gif
Atsakyti
Vilke. labai gražu 4u.gif Ir idėja, ir spalva, tas lengvumas...
Atsakyti
Vilke nuostabus salis, ka cia nuostabus nerealus ir vaizdas nuotraukoj per langa thumbup.gif .
parodysiu savo drugeli
user posted image
Atsakyti

parodysiu savo drugeli

katinyti - labai nuotaikinga thumbup.gif
Atsakyti
Katinyti, gražu wub.gif

O man pirma tašikė "prisvilo" verysad.gif taip ir stovi nebaigta verysad.gif
Atsakyti
Vilke, nuostabus šalis thumbup.gif
Pasirodysiu savo pirmuosius vyriškus karolius ir lauksiu pastabų:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*saulėgrąža* @ 2007 07 09, 07:05)
Pasirodysiu savo pirmuosius vyriškus karolius ir lauksiu pastabų:

Labai faini karoliai,labai thumbup.gif
Įdomu-ar klijavai detales tarpusavyje? Norėtųsi iš arčiau pamatyti, nes labai rūpi ta detalė tarp juodų skrituliukų (ji tokia kaip iš kelių dalių ar čia nuotraukoj taip atrodo g.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 09 liepos 2007 - 08:48
QUOTE(ievuschka @ 2007 07 09, 09:48)
Labai faini karoliai,labai  thumbup.gif
Įdomu-ar klijavai detales tarpusavyje? Norėtųsi iš arčiau pamatyti, nes labai rūpi ta detalė tarp juodų skrituliukų (ji tokia kaip iš kelių dalių ar čia nuotraukoj taip atrodo  g.gif )

aciuks.gif Nea, neklijavau. Tiesiog suvėriau - plonesnė juodo suktinuko dalis, rudo suktinuko storesnė, tada vėl juodas ir tada lavos kubelis. Kai sugulė viskas, tai kažkaip ir taip "sulipo", nors turėjau pradžioj mintį klijuot. Jei labai smalsu, bandysiu pafotkint iš arčiau, nors kai taip apniukę, tai sunkiai su darbelių foto doh.gif
Beje, šitų karolių mb užsimanė tavo brolio pamatęs, kuris yr mūsų kaimynas mirksiukas.gif
Atsakyti
Dabar vienas kita susitike gales pasakyt , o pas mane tai su lavos kubeliais lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .Labai grazus.
Bet vyrai kad pradejo dabar puostis, maniskis uzvakar priejo ir sako suverk man apyranke is akmenuku bigsmile.gif . Net nustebau , nes visad mano siulyma atmesdavo, o dabar pats paprase 4u.gif .
Atsakyti
Praskiesiu biškelį temą tongue.gif

Sagė
dar viena
drugelis
Atsakyti
Irunia, kokia ruda sagė graži wub.gif O kas vidury? bigsmile.gif Ten su kailiuku dar aplink ar kaip?

Atsakyti
Koki grazus jusu darbeliai. wub.gif wub.gif wub.gif As irgi kartais pabandau ka nors nuvelti, bet cia net nedesiu, nes jusu darbeliai visai kito lygio mirksiukas.gif . Toki faini.
Dabar irgi neseniai baigiau pinigine, bet ji visa apsipesiojusi ir pan..... blush2.gif ax.gif
Atsakyti