Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(KristiTal @ 2007 07 01, 20:08)
O jus ant nuogo kuno ar nesiojate veltinius? nes man ant rankos tai kaip ir viskas tvarkoje, bet ant nuogo kaklo tai grauzia doh.gif  karsinys pas mane, bet nezinau ka cia daryti, nu gal priprasciau ax.gif
Papildyta:
As nuveliau kelis darbelius:

Grauzia  ax.gif  doh.gif  cool.gif

labai dailūs karoliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2007 07 02, 22:16)
Nu nepyk, bet kvailas klausimas - ar verta mokintis... Nugi mokintis visada verta, nors vistiek durni numirsim lotuliukas.gif

Nors devyni amatai, o dešimtas kaip žinia badas. Ale aš neįsivaizduoju vakaro prie teliko be kokios nors knisalynės arba narpliavos lotuliukas.gif

gal ir verta mokintis tik pamaniau kad vis tiek viskam laiko nebus tinkamai išmokti ir gaminti rolleyes.gif ai sakiau užteks gal karolių darymo smile.gif labai jau man noras praeina ką nors daryti jei tik pradeda nesisekti ir nesigauna kas nors unsure.gif tada sakau sau vsio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2007 07 02, 22:16)
Nors devyni amatai, o dešimtas kaip žinia badas. Ale aš neįsivaizduoju vakaro prie teliko be kokios nors knisalynės arba narpliavos lotuliukas.gif

greit įsivaizduosi biggrin.gif

QUOTE(Rituxx @ 2007 07 03, 11:26)
gal ir verta mokintis tik pamaniau kad vis tiek viskam laiko nebus tinkamai išmokti ir gaminti  rolleyes.gif ai sakiau užteks gal karolių darymo  smile.gif labai jau man noras praeina ką nors daryti jei tik pradeda nesisekti ir nesigauna kas nors  unsure.gif tada sakau sau vsio  doh.gif

verta, verta, bent jau dėl to, kad galėtum drąsiai pasakyt, kad tau tas nepatinka bigsmile.gif aš irgi mokinuos iš "kompiuterio" paskaitau forumą, pažiūriu nuorodas ir pirmyn, ne šedevrai gaunasi, bet man pačiai patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2007 07 03, 13:31)
greit įsivaizduosi  biggrin.gif
verta, verta, bent jau dėl to, kad galėtum drąsiai pasakyt, kad tau tas nepatinka  bigsmile.gif  aš irgi mokinuos iš "kompiuterio" paskaitau forumą, pažiūriu nuorodas ir pirmyn, ne šedevrai gaunasi, bet man pačiai patinka  biggrin.gif

jei taip sakai gal tada reiks ir išbandyti rolleyes.gif o tu pasiskaitai veltinio forume ar ne rolleyes.gif
Atsakyti
Norėčiau paklaust, kuri adata yra ploniausia (36, 38, 40)?Ir kuri adata storiausia (36, 38, 40)? nes niekur internete nerandu sios informacijos...is anksto aciu...
Atsakyti
QUOTE(Mazhyle @ 2007 07 03, 17:37)
Norėčiau paklaust, kuri adata yra ploniausia (36, 38, 40)?Ir kuri adata storiausia (36, 38, 40)? nes niekur internete nerandu sios informacijos...is anksto aciu...

Kuo didesnis skaičius- tuo adata plonesnė
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2007 07 03, 13:31)
greit įsivaizduosi  biggrin.gif

Nu vat... Būtinai reikia taip tiesą į akis drėbti... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai va, dabar bandau atsigriebti, nes po to reiks dalinti dėmesį ir laiką doh.gif
Atsakyti
Sveikos!

vat sakykit ar imanoma ismokti be jokiu kursu velti?? jei perskaitysiu jusu 3-4 dalis ar ismoksiu savarankiskai???
gal ir prisiversciau jei tikrai imanoma ax.gif to laiko neperdaugiausiai mazasis palieka rolleyes.gif gal po medziu sedint, vaikui miegant, pavyktu??? g.gif
Atsakyti
Buttuke, as pati ir ismokau paskaitinejau truputi ir griebiausi darbo.stai puiki nuoroda pradziai:
http://www.tindirind...php?page_id=887 4u.gif
Atsakyti
Klausimėliai badančioms adata:

1. Ar badydamos badote iš abiejų pusių?

2. Kokia pusė "geroji": ta, kurioj badau, ar kita, kur su pūkeliu?

3. Dėl kempinės: aš naudoju papratsą, kuria reikia naudoti vonioj (stora), tik ji išsibadė greit. Ar ta kempinė, kuri pardavinėjama spec parduotuvėj patvaresnė? Kokią naudojat?

QUOTE(Rituxx @ 2007 07 03, 13:38)
jei taip sakai gal tada reiks ir išbandyti  rolleyes.gif o tu pasiskaitai veltinio forume ar ne  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif jo, taip ir mokinaus, ir dabar tebesimokinu biggrin.gif Sėkmės 4u.gif

QUOTE(Irunia @ 2007 07 03, 20:23)
Nu vat... Būtinai reikia taip tiesą į akis drėbti... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Tai va, dabar bandau atsigriebti, nes po to reiks dalinti dėmesį ir laiką doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif atsigriebk atsigriebk bigsmile.gif (iš savo patirties sakau, ne iš debesų)
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2007 07 03, 21:54)
Klausimėliai badančioms adata:

1. Ar badydamos badote iš abiejų pusių?

2. Kokia pusė "geroji": ta, kurioj badau, ar kita, kur su pūkeliu?

3. Dėl kempinės: aš naudoju papratsą, kuria reikia naudoti vonioj (stora), tik ji išsibadė greit. Ar ta kempinė, kuri pardavinėjama spec parduotuvėj patvaresnė? Kokią naudojat?

1. Nelabai supratau klausimo . Kamšoma iš visų įmanomų pusių , kol pasieki norimą formą, kietumą .
2. ??? Ką būtent tu "badai" , kad kyla toks klausimas?
3. Aš naudoju poroloną. Kadangi jis nėra labai storas , sulankstau keliais sluoksniais . (Porolonas tubūt kažkoks baldinis, pirkau senukuose , supakuota ritinukais) . Kiek girdėjau, gerai "naudojasi" statybinės kempinės (kietesnis porolonas)
Atsakyti
Pulina, badant adata, nėra "gerosios" ar "blogosios" pusės. Jau *MAGIC* sakė, kad badyti reikia iš visų įmanomų pusių. Badyk tol, kol nei vienoj pusėj neliks pūkelių ir gaminys bus pakankamai kietas.
Atsakyti