Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

Goote nu liux sporbaciuaki visi tavo thumbup.gif nuvelti daiktai liux nu ir talentas o kiek laiko jau uzsijimi veltiniu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(g00te @ 2007 05 19, 00:20)
et, nu nevarau (dar vienos poros ale keduku neidejau, kad visai neisvaryciau  bigsmile.gif )
vaikas serga, nervinuos, veliu-ramina
ir naktimis batu sablonus sapnuoju, va tokie ir gaunasi
dabar, sakiau, kerzus velsiu

SAUNUOLE:)Labai idomu:)) mane irgi batai veza.. formos..spalvos...dekoras...smile.gif)))
as irgi kerzus velsiu..smile.gif) jau siom dienom..vis svarsau ka cia sugalvojus.. uzsakymas mat toks..smile.gif)Bus idomu palyginti:)))

QUOTE(Vilke @ 2007 05 19, 09:16)
palaikiau per nakti toj lelioj, nu kvapelis tai jo  lotuliukas.gif siaip pabalo, aisku, iki sniego baltumo dar toli, jei palygini su kokia balta balta maike. bet siaip tai silkas labiau isbalo nei vilna. nes pas mane ten nuno feltas. na gal dar paeksperimentuosiu ir su peroksidu  biggrin.gif

g00te,  thumbup.gif sportbatukai, turbut tikrai tavo senelio talentas pas tave prabudineja wink.gif

lauksim eksperimentu rezultatu..smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Diva*: 19 gegužės 2007 - 10:25
QUOTE(gintuliukas @ 2007 05 19, 10:02)
kiek laiko jau uzsijimi veltiniu thumbup.gif  thumbup.gif

lyg siu metu sausio gale pirma ir paskutini karta nuejau i veltinio kursus, tai skaiciuok, kas cia gaunasi - vasaris, kovas, balandis, geguze....
po to skaiciau internete, veliau, vel skaiciau, vel veliau
sakyciau, labai taikliai visai nesenai cia forume veltinio bamba mane pavadino "septynmete", bet as neklausau jos patarimo ir vis taikau i "universitetini" lygi.
smile.gif
p.s. cia as nepiktai jei ka
Atsakyti
QUOTE(g00te @ 2007 05 18, 22:42)

Kedukai superiniai, g00te Tu saunuole thumbup.gif . Taip ir toliau darbuokis, minciu matau, pilna Tavo galva...
Atsakyti
GOOte kedukai superiniai 4u.gif
Atsakyti
g00te, fantastika wub.gif
Manau, jau net universitetini lygi persokai thumbup.gif
Atsakyti
blink.gif blink.gif blink.gif kokie kedai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, darbstuoles... bigsmile.gif

Pagaliau jau galiu prie jusu jungtis-vel. Jau net nezinau kaip ir bendrauti kai tiek laiko cia nerasiau ir nesigyriau blush2.gif
Atsakyti
Buvau mugėj Kauno dienose. Mačiau kelių mūsų mergaičių darbelių thumbup.gif
Tai bet į juos dar su malonumu galima žiūrėt, o va šiaip daugelis padarė iš veltinio bjaurų popsą verysad.gif Žinoma, kiekvienas turi teisę pasirodyti ir parduoti. Bile kas perka thumbup.gif
Atsakyti
sveika sugrįžus larina, taigi tik rodyk ka prikūrei per ta laiką... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(g00te @ 2007 05 18, 23:42)
tapkutes-kedukai
user posted image

Lauksim dabar jau aukštakulnių lotuliukas.gif
Atsakyti
teisybe keduku tokiu dar nemaciau jega !!! SVEIKINIMAI 4u.gif
Atsakyti