Goote nu liux sporbaciuaki visi tavo nuvelti daiktai liux nu ir talentas o kiek laiko jau uzsijimi veltiniu
QUOTE(g00te @ 2007 05 19, 00:20)
et, nu nevarau (dar vienos poros ale keduku neidejau, kad visai neisvaryciau )
vaikas serga, nervinuos, veliu-ramina
ir naktimis batu sablonus sapnuoju, va tokie ir gaunasi
dabar, sakiau, kerzus velsiu
vaikas serga, nervinuos, veliu-ramina
ir naktimis batu sablonus sapnuoju, va tokie ir gaunasi
dabar, sakiau, kerzus velsiu
SAUNUOLE:)Labai idomu:)) mane irgi batai veza.. formos..spalvos...dekoras...)))
as irgi kerzus velsiu..) jau siom dienom..vis svarsau ka cia sugalvojus.. uzsakymas mat toks..)Bus idomu palyginti:)))
QUOTE(Vilke @ 2007 05 19, 09:16)
palaikiau per nakti toj lelioj, nu kvapelis tai jo siaip pabalo, aisku, iki sniego baltumo dar toli, jei palygini su kokia balta balta maike. bet siaip tai silkas labiau isbalo nei vilna. nes pas mane ten nuno feltas. na gal dar paeksperimentuosiu ir su peroksidu
g00te, sportbatukai, turbut tikrai tavo senelio talentas pas tave prabudineja
g00te, sportbatukai, turbut tikrai tavo senelio talentas pas tave prabudineja
lauksim eksperimentu rezultatu..
QUOTE(gintuliukas @ 2007 05 19, 10:02)
kiek laiko jau uzsijimi veltiniu
lyg siu metu sausio gale pirma ir paskutini karta nuejau i veltinio kursus, tai skaiciuok, kas cia gaunasi - vasaris, kovas, balandis, geguze....
po to skaiciau internete, veliau, vel skaiciau, vel veliau
sakyciau, labai taikliai visai nesenai cia forume veltinio bamba mane pavadino "septynmete", bet as neklausau jos patarimo ir vis taikau i "universitetini" lygi.
p.s. cia as nepiktai jei ka
QUOTE(g00te @ 2007 05 18, 22:42)
Kedukai superiniai, g00te Tu saunuole . Taip ir toliau darbuokis, minciu matau, pilna Tavo galva...
GOOte kedukai superiniai
g00te, fantastika
Manau, jau net universitetini lygi persokai
Manau, jau net universitetini lygi persokai
kokie kedai
Buvau mugėj Kauno dienose. Mačiau kelių mūsų mergaičių darbelių
Tai bet į juos dar su malonumu galima žiūrėt, o va šiaip daugelis padarė iš veltinio bjaurų popsą Žinoma, kiekvienas turi teisę pasirodyti ir parduoti. Bile kas perka
Tai bet į juos dar su malonumu galima žiūrėt, o va šiaip daugelis padarė iš veltinio bjaurų popsą Žinoma, kiekvienas turi teisę pasirodyti ir parduoti. Bile kas perka
sveika sugrįžus larina, taigi tik rodyk ka prikūrei per ta laiką...
teisybe keduku tokiu dar nemaciau jega !!! SVEIKINIMAI