Riešikliai
super o jau spalvos kokios gražios
na va, isbandziau dvejus baliklius - lelia ir higejos. naudojant pagal instrukcija veltinio neisbalino gal reiktu didesnes dozes ar dar ilgiau laikyt, bet jau bijau o taip norejosi vos ne sniego baltumo
beje, irunia, grazus tavo karoliai. Ir Juruze graziai riesiklius pasiuvinejus. Ir Doseth spalvos ir tekstura grazi
beje, irunia, grazus tavo karoliai. Ir Juruze graziai riesiklius pasiuvinejus. Ir Doseth spalvos ir tekstura grazi
QUOTE(Vilke @ 2007 05 18, 15:30)
na va, isbandziau dvejus baliklius - lelia ir higejos. naudojant pagal instrukcija veltinio neisbalino gal reiktu didesnes dozes ar dar ilgiau laikyt, bet jau bijau o taip norejosi vos ne sniego baltumo
Kazkadais su lelija kaimiska gelsva vilna balinau,tai 200 gramu vilnos suverciau beveik visa pakeli, palaikiau per nakti ir dar pakaitinau... Kvapelis tai ne koks buvo, bet isbalo vilna iki beveik sniego baltumo.
QUOTE(Vilke @ 2007 05 18, 15:30)
aha,as ai lelijos nusipirkau, be dar nebandziau- irgi reiks jau gatavas pirstines jauciu balinti, nes klientei reikia sniego baltumo.. o gal jau ir nebereikia..)))
na reiks pabandyt su didesne doze ir per nakti palikt nes dariau pagal instrukcija - i mazdaug 3 litrus vandens dejau sauksta milteliu. tai pokycio nebuvo
Mamos pateiravau kaip močiutė vilnas balindavo
Muilas ir peroksidas. Pati dar nebandžiau.
Muilas ir peroksidas. Pati dar nebandžiau.
Cia mus turbut is proto varai savo tokiais darbeliais. Tos basutes dabar suvarstomi tapkiukai batukai
QUOTE(Katinytis @ 2007 05 19, 00:05)
Cia mus turbut is proto varai savo tokiais darbeliais. Tos basutes dabar suvarstomi tapkiukai batukai
et, nu nevarau (dar vienos poros ale keduku neidejau, kad visai neisvaryciau )
vaikas serga, nervinuos, veliu-ramina
ir naktimis batu sablonus sapnuoju, va tokie ir gaunasi
dabar, sakiau, kerzus velsiu
nerealu....
as silikonu tepiau, bet tik viena sluoksni. mažai tapkes nešioju, kad pasakyčiau ar silikonas susidėvi ar ne. man gerai naminėm sąlygom-sau. jei nusitrintų-antrą sluoksnį tepčiau
bet pardavimui...nedrįsčiau rekomenduoti. neturiu mat aš su kuo palyginti, tai nežinau gerai čia tas silikonas palyginus su lateksu ar ne...
as silikonu tepiau, bet tik viena sluoksni. mažai tapkes nešioju, kad pasakyčiau ar silikonas susidėvi ar ne. man gerai naminėm sąlygom-sau. jei nusitrintų-antrą sluoksnį tepčiau
bet pardavimui...nedrįsčiau rekomenduoti. neturiu mat aš su kuo palyginti, tai nežinau gerai čia tas silikonas palyginus su lateksu ar ne...
palaikiau per nakti toj lelioj, nu kvapelis tai jo siaip pabalo, aisku, iki sniego baltumo dar toli, jei palygini su kokia balta balta maike. bet siaip tai silkas labiau isbalo nei vilna. nes pas mane ten nuno feltas. na gal dar paeksperimentuosiu ir su peroksidu
g00te, sportbatukai, turbut tikrai tavo senelio talentas pas tave prabudineja
g00te, sportbatukai, turbut tikrai tavo senelio talentas pas tave prabudineja