aciu taip, ant silko sifono velta. dar truputis silko dekorui naudota
Ievushka, Vilke, nuostabūs darbeliai
na Vilke si kart taip jau iseis kad skolinsiuos kaip ir tavo ideja. Vakar kelias visai linksmas skariukes radau( tiksliau viena kvadratine kuri manau jei apvelt kaip kvadratine nebus tokia patogi kaip skarele) pasidejau prie vilnos su mintim greitu metu isbandyti Aplenkei
QUOTE(Vaida_P @ 2007 05 28, 12:49)
Merginos, visų darbai tiesiog super
Vis gėriuosi ir atsigėrėti negaliu (tik atsiprašau, kad taip retai pakomentuoju).
Pasirodysiu ir aš - kad ir nedaug vilnos, bet vis... Dariau vienai darzelio aukletojai pagal uzsakyma - zmogus norejo kazko tokio beprotisko
Vis gėriuosi ir atsigėrėti negaliu (tik atsiprašau, kad taip retai pakomentuoju).
Pasirodysiu ir aš - kad ir nedaug vilnos, bet vis... Dariau vienai darzelio aukletojai pagal uzsakyma - zmogus norejo kazko tokio beprotisko
labai gražus ,bet čia vilnos nematau
QUOTE(Jumi @ 2007 05 28, 13:33)
na Vilke si kart taip jau iseis kad skolinsiuos kaip ir tavo ideja. Vakar kelias visai linksmas skariukes radau( tiksliau viena kvadratine kuri manau jei apvelt kaip kvadratine nebus tokia patogi kaip skarele) pasidejau prie vilnos su mintim greitu metu isbandyti Aplenkei
niu nejuokink su ideju skolinimusi man rodos, kad jau viskas senai sugalvota, mes tik naujai interpretuojam ir atrandam sau as skarytes dvi sugalvojau pasidaryti todel, kad kai kirpau sifona tai didziajai skarai su kutais, liko is sonu po maza skaryte, tai ir gime ideja, kad o, bus skarytes nuo saules bet tai manau, kad ir iki manes kas nors tokias vele. nieko gi mes cia neisradinejam, ne viena dar neisrado, man rodos taip kad pirmyn su skarytem ir be jokiu skolinimusi
QUOTE(Marinčik @ 2007 05 28, 11:53)
labai gražus ,bet čia vilnos nematau
Yra yra, tik apsiuvinėta gausiai
QUOTE(Vaida_P @ 2007 05 28, 09:49)
Merginos, visų darbai tiesiog super
wooowwww...fantastika
umm...Ievushka, sage kaip visada ..imesk i sagiu tema pasigerejimui
Vilke kaip visad aukstumoj
o tas beprotiskas pagal mano beprotiskumo savoka sakyciau labai santurus , bet labai grazus
o tas beprotiskas pagal mano beprotiskumo savoka sakyciau labai santurus , bet labai grazus
aciu kazkaip ir susigedau, neatrodo, kad man galima taikyt tokias frazes kaip aukstumoj
nu bet siandien ir karsta
nu bet siandien ir karsta