Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

aciu smile.gif taip, ant silko sifono velta. dar truputis silko dekorui naudota
Atsakyti
Ievushka, Vilke, nuostabūs darbeliai wub.gif
Atsakyti
na Vilke si kart taip jau iseis kad skolinsiuos kaip ir tavo ideja. Vakar kelias visai linksmas skariukes radau( tiksliau viena kvadratine kuri manau jei apvelt kaip kvadratine nebus tokia patogi kaip skarele) pasidejau prie vilnos su mintim greitu metu isbandyti tongue.gif Aplenkei biggrin.gif biggrin.gif wink.gif
Atsakyti
Merginos, visų darbai tiesiog super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Vis gėriuosi ir atsigėrėti negaliu (tik atsiprašau, kad taip retai pakomentuoju).

Pasirodysiu ir aš - kad ir nedaug vilnos, bet vis... Dariau vienai darzelio aukletojai pagal uzsakyma - zmogus norejo kazko tokio beprotisko smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vaida_P @ 2007 05 28, 12:49)
Merginos, visų darbai tiesiog super  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Vis gėriuosi ir atsigėrėti negaliu (tik atsiprašau, kad taip retai pakomentuoju).

Pasirodysiu ir aš - kad ir nedaug vilnos, bet vis... Dariau vienai darzelio aukletojai pagal uzsakyma - zmogus norejo kazko tokio beprotisko smile.gif

user posted image

labai gražus ,bet čia vilnos nematau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2007 05 28, 13:33)
na Vilke si kart taip jau iseis kad skolinsiuos kaip ir tavo ideja. Vakar kelias visai linksmas skariukes radau( tiksliau viena kvadratine kuri manau jei apvelt kaip kvadratine nebus tokia patogi kaip skarele) pasidejau prie vilnos su mintim greitu metu isbandyti tongue.gif Aplenkei biggrin.gif biggrin.gif wink.gif

niu nejuokink su ideju skolinimusi biggrin.gif man rodos, kad jau viskas senai sugalvota, mes tik naujai interpretuojam ir atrandam sau smile.gif as skarytes dvi sugalvojau pasidaryti todel, kad kai kirpau sifona tai didziajai skarai su kutais, liko is sonu po maza skaryte, tai ir gime ideja, kad o, bus skarytes nuo saules smile.gif bet tai manau, kad ir iki manes kas nors tokias vele. nieko gi mes cia neisradinejam, ne viena dar neisrado, man rodos tongue.gif taip kad pirmyn su skarytem ir be jokiu skolinimusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinčik @ 2007 05 28, 11:53)
labai gražus ,bet čia vilnos nematau g.gif

Yra yra, tik apsiuvinėta gausiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Minesota @ 2007 05 28, 10:32)
Ievushka, Vilke, nuostabūs darbeliai  wub.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaida_P @ 2007 05 28, 09:49)
Merginos, visų darbai tiesiog super  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

wooowwww...fantastika wub.gif

umm...Ievushka, sage kaip visada thumbup.gif ..imesk i sagiu tema pasigerejimui blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 28 gegužės 2007 - 12:00
Vilke kaip visad aukstumoj thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
o tas beprotiskas pagal mano beprotiskumo savoka sakyciau labai santurus biggrin.gif , bet labai grazus thumbup.gif
Atsakyti
aciu aciuks.gif kazkaip ir susigedau, neatrodo, kad man galima taikyt tokias frazes kaip aukstumoj blush2.gif

nu bet siandien ir karsta karsta.gif
Atsakyti
Vilke, kam jau kam, o tau - visados galima wink.gif

Vis neatsižaviu tiek tavo darbų kokybe, tiek ir išradingumu.
ir toliau taip wink.gif
Atsakyti