Larina, kokia grazi tavo mergyte ir papuosalai grazus
Larina - negaliu atsigrožėt tavo mažąja (tiksliau-didžiąja ) mergaičiuke.labai jau fainuolė Ir rankiniukas simpatiškas, ir jai taip tinka
Linada - super šlepsės
O aš vis baksnoju
sagė
Linada - super šlepsės
O aš vis baksnoju
sagė
sagė labai akuratna
Merginos patarkite, prisidariau kelias veltas "desras" ir su kuo man jas supjaustyti? nu taip, kad paskui karolius galeciau daryti. Nezinau ka cia imti tokio astraus, kad lygiai graziai nusipjautu. Peilei virtuviniai kazkaip nelabai ima
QUOTE(KristiTal @ 2007 05 26, 18:39)
Merginos patarkite, prisidariau kelias veltas "desras" ir su kuo man jas supjaustyti? nu taip, kad paskui karolius galeciau daryti. Nezinau ka cia imti tokio astraus, kad lygiai graziai nusipjautu. Peilei virtuviniai kazkaip nelabai ima
tapetu peiliu su lauzomom geleztem
QUOTE(rožės arbatinyje @ 2007 05 26, 18:41)
tapetu peiliu su lauzomom geleztem
Aciu, reikes eiti pirkti.
QUOTE(KristiTal @ 2007 05 26, 19:39)
As "desra" supjausciau su senovine "britva", lietuviskiau peiliukas.
Nu visų darbeliai pasakiški! Vau veltinio temoj padavė modeliukų gražių, O man dar vis nesiseka,bet užtat aš geriuosi jūsų darbais pane;ės.Visų nuostabūs darbai.
QUOTE(ievuschka @ 2007 05 26, 18:52)
O aš vis baksnoju
sagė
sagė
labai ievuschkiška sagė
karoliukus su vielute perveri? visada galvojau kad su siūliuku, ar žilkute.
ievuschkiška tokia tvarkinga sege !!! skoninga....
O veltinio desra as karpau didelem zirklem net ir stora desra
O veltinio desra as karpau didelem zirklem net ir stora desra
linada, kokios kamufliazines tapkes ievuschka, sage kaip visuomet kruopsti ir daili
ritinukus siaip patogu pjauti su cigaru kirpikliu tik kokybisku, su tokiu net ir pirsta nusikirptum
rodau savo skarele pot pouri, tiksliau ji jau nebe mano, sesuo nuo galvos pasisavino
ritinukus siaip patogu pjauti su cigaru kirpikliu tik kokybisku, su tokiu net ir pirsta nusikirptum
rodau savo skarele pot pouri, tiksliau ji jau nebe mano, sesuo nuo galvos pasisavino
QUOTE(Vilke @ 2007 05 28, 09:12)
linada, kokios kamufliazines tapkes ievuschka, sage kaip visuomet kruopsti ir daili
Labai graži,čia ant šilko velei