Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

Larina, kokia grazi tavo mergyte wub.gif ir papuosalai grazus wub.gif
Atsakyti
Larina - negaliu atsigrožėt tavo mažąja (tiksliau-didžiąja smile.gif ) mergaičiuke.labai jau fainuolė biggrin.gif Ir rankiniukas simpatiškas, ir jai taip tinka thumbup.gif

Linada - super šlepsės thumbup.gif

O aš vis baksnoju lotuliukas.gif
sagė

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
sagė labai akuratna thumbup.gif
Atsakyti
Merginos patarkite, prisidariau kelias veltas "desras" ir su kuo man jas supjaustyti? nu taip, kad paskui karolius galeciau daryti. Nezinau ka cia imti tokio astraus, kad lygiai graziai nusipjautu. Peilei virtuviniai kazkaip nelabai ima doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2007 05 26, 18:39)
Merginos patarkite, prisidariau kelias veltas "desras" ir su kuo man jas supjaustyti? nu taip, kad paskui karolius galeciau daryti. Nezinau ka cia imti tokio astraus, kad lygiai graziai nusipjautu. Peilei virtuviniai kazkaip nelabai ima doh.gif  g.gif

tapetu peiliu su lauzomom geleztem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rožės arbatinyje @ 2007 05 26, 18:41)
tapetu peiliu su lauzomom geleztem  smile.gif

Aciu, reikes eiti pirkti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2007 05 26, 19:39)
Merginos patarkite, prisidariau kelias veltas "desras" ir su kuo man jas supjaustyti? nu taip, kad paskui karolius galeciau daryti. Nezinau ka cia imti tokio astraus, kad lygiai graziai nusipjautu. Peilei virtuviniai kazkaip nelabai ima doh.gif  g.gif

As "desra" supjausciau su senovine "britva", lietuviskiau peiliukas.
Atsakyti
lotuliukas.gif Nu visų darbeliai pasakiški! doh.gif Vau veltinio temoj padavė modeliukų gražių, lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif O man dar vis nesiseka,bet užtat aš geriuosi jūsų darbais pane;ės.Visų nuostabūs darbai.
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 05 26, 18:52)
O aš vis baksnoju  lotuliukas.gif
sagė

labai ievuschkiška sagė thumbup.gif
karoliukus su vielute perveri? mastau.gif visada galvojau kad su siūliuku, ar žilkute.
Atsakyti
ievuschkiška tokia tvarkinga sege !!! skoninga....
O veltinio desra as karpau didelem zirklem tongue.gif net ir stora desra biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
linada, kokios kamufliazines tapkes biggrin.gif ievuschka, sage kaip visuomet kruopsti ir daili 4u.gif

ritinukus siaip patogu pjauti su cigaru kirpikliu biggrin.gif tik kokybisku, su tokiu net ir pirsta nusikirptum lotuliukas.gif

rodau savo skarele pot pouri, tiksliau ji jau nebe mano, sesuo nuo galvos pasisavino doh.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vilke @ 2007 05 28, 09:12)
linada, kokios kamufliazines tapkes  biggrin.gif ievuschka, sage kaip visuomet kruopsti ir daili  4u.gif

ritinukus siaip patogu pjauti su cigaru kirpikliu  biggrin.gif tik kokybisku, su tokiu net ir pirsta nusikirptum  lotuliukas.gif

rodau savo skarele pot pouri, tiksliau ji jau nebe mano, sesuo nuo galvos pasisavino  doh.gif

user posted image

user posted image

Labai graži,čia ant šilko velei
Atsakyti