Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(tyto_alba @ 2007 05 24, 19:54)
Na ir aš čia savo nosį noriu kyštelt  ax.gif
user posted image

suniukas kaip gyvas thumbup.gif
Atsakyti
ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Graži panelytė, gražiai pasipuošusi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Jarguteliau koks panelytes grozis wub.gif , turbut viso pasaulio rankines nublanksta pries toki grozi . Pasakyciau kad darbelis ir vienu atveju ir kitu thumbup.gif .
Atsakyti
jau modeliukas, tai akiu neina atitraukti wub.gif o visumoj tai labai grazus derinys gavosi smile.gif
Atsakyti
Kokia mergytė fainulka wub.gif ale karoliai ne veltiški, o gal sumiksuoti g.gif su veltiniu, nes kai kurie blizga. Kaip šaunu, prie šono vasariška rankinė thumbup.gif . Aš tai savo pupai tik tapkeles nuvėliau blush2.gif
P.S. tapetatai grynai tokie kaip pas mane g.gif ar tik nenukopijavai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Namo apdaila tikriausia ir liks tokia. thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif
QUOTE(Minesota @ 2007 05 25, 08:46)
Graži panelytė, gražiai pasipuošusi  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

QUOTE(Katinytis @ 2007 05 25, 08:46)
Jarguteliau koks panelytes grozis  wub.gif , turbut viso pasaulio rankines nublanksta pries toki grozi . Pasakyciau kad darbelis ir vienu atveju ir kitu  thumbup.gif .

QUOTE(Vilke @ 2007 05 25, 09:08)
jau modeliukas, tai akiu neina atitraukti  wub.gif o visumoj tai labai grazus derinys gavosi  smile.gif

Aciu, merginos uz grazius zodelius...

QUOTE(DOSETH @ 2007 05 25, 09:14)
Kokia mergytė fainulka wub.gif ale karoliai ne veltiški, o gal sumiksuoti g.gif  su veltiniu, nes kai kurie blizga. Kaip šaunu, prie šono vasariška rankinė thumbup.gif . Aš tai savo pupai tik tapkeles nuvėliau blush2.gif
P.S. tapetatai grynai tokie kaip pas mane g.gif  ar tik nenukopijavai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Namo apdaila tikriausia ir liks tokia. thumbup.gif

Karoliai suverti is mediniu rutuliuku.
Ten ne tapetai, o strukturinis tinkas, o namo apdaila liks tokia. dauguma galvoja, kad reiketu aptinkuoti, bet mes norejom, kad butu is senovisku plytu. reikia jas nusveisti ir padengti specialu grumtu.
Sorry... ne i tema..
aciu ir tau uz grazius zodzius.
Siandien vyras su modeliuku isvare visam savaitgaliui i druskininkus, tai man atostogos
Atsakyti
Larina labai grazi tavo lelyte o tie karoliai suuuper atrodo ir rankinukas liuks.

Atsakyti
QUOTE(larina @ 2007 05 25, 09:58)
thumbup.gif
Aciu, merginos uz grazius zodelius...
Karoliai suverti is mediniu rutuliuku.
Ten ne tapetai, o strukturinis tinkas, o namo apdaila liks tokia. dauguma galvoja, kad reiketu aptinkuoti, bet mes norejom, kad butu is senovisku plytu. reikia jas nusveisti ir padengti specialu grumtu.
Sorry... ne i tema..
aciu ir tau uz grazius zodzius.
Siandien vyras su modeliuku isvare visam savaitgaliui i druskininkus, tai man atostogos

ne i tema... musu namas irgi is senoviniu plytu, tai patikek, 30% sveciu ir aplinkiniu klausia, kokia apdaila namo bus doh.gif net silpna pasidaro lotuliukas.gif
Labai grazus ridikulis ir karoliai faini medinukai smile.gif
Atsakyti
kaip gerai, kad šilta vasara nenuslopino noro velti thumbup.gif: gera rasti vis naujų darbelių wink.gif
tapkės skuba namo...atgal į mišką hihihi.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 26 gegužės 2007 - 10:45
o cia tai grazis thumbup.gif bigsmile.gif ir spalvos kokios fainos!
Atsakyti