Įkraunama...
Įkraunama...

Stumiamas triratukas

QUOTE(lauksna @ 2007 08 31, 18:28)
o maniškei nepatiko - patinka tik stumdyti arba įlipti ir išlipti - o mamai tenka tą apsaugą užsegti-atsegti...  4u.gif

mes taip pat ieskom triratuko, mazoji laukia is visu atimineja, tai nusprendem, kad jau laikas paciai toki tureti. bigsmile.gif
Atsakyti
na bet kokiu atveju mamai pavargti tenka ax.gif ar stumiant,ar diržus atseginėjant, bet manau kad artimiausiu metu mes irgi tokį įsigysim. Jau apžiūrėjau Jonelyje 4u.gif . Tik kažkaip vienų ta rankena žemesnė,kitų aukštesnė g.gif. O paskuj kai jau pats išmoksta važinėt,tą rankeną nuėmus thumbup.gif .
Atsakyti
O aš mamytės norejau paklausti. Mes turėjom triratuką kai mažiukei buvo virš metukų, na pasakysiu i lauka taip ir neišejom ,važinejo namie ir vienu žodžiu juokio idomumo. Pardavem mes ji, parašyta buvo jog triratukas iki 11 kg, tai galu gale išaugom. O dabar mažiukei 2,5 metai, tai labai nori ir prašo tokio daiktčiuko. Sakykit taip numanau jog yra ir kitų triratukų viresnem vaikam? Nes sveriam dabar 15 kg, tai ieškojau info apie jos bet nieko tokio neradau, ka jus man paatrsit? Ačiukas.
Atsakyti
QUOTE(BoženaT @ 2008 04 23, 14:16)
O aš mamytės norejau paklausti. Mes turėjom triratuką kai mažiukei buvo virš metukų, na pasakysiu i lauka taip ir neišejom ,važinejo namie ir vienu žodžiu juokio idomumo. Pardavem mes ji, parašyta buvo jog triratukas iki 11 kg, tai galu gale išaugom. O dabar mažiukei 2,5 metai, tai labai nori ir prašo tokio daiktčiuko. Sakykit taip numanau jog yra ir kitų triratukų viresnem vaikam? Nes sveriam dabar 15 kg, tai ieškojau info apie jos bet nieko tokio neradau, ka jus man paatrsit? Ačiukas.

labutis Panevėžy Titėj Ritėj yra triratukų vaikams iki 25 kg, irgi su rankena, su diržais ir t.t. , nes tinka ir mažiems. Aš irgi norėjau pirkti saviškei, bet kaimynė atkalbinėja, nes pasak jos, tokio triratuko vaikas nepamina pats, kad ir paaugęs. Reikia ieškoti tokio, kur su grandine, o ne su pedalais ant priekinio rato. na, su tokių kur vaikystėj pačios važinėjom. na, ko gero eiti į pardę, sodinti ant triratuko vaiką ir žiūrėti, pavažiuos ar ne. g.gif aš irgi galvoju kokį pirkti savo mergytei g.gif
Atsakyti
QUOTE(evelina @ 2008 04 23, 13:29)
labutis Panevėžy  Titėj Ritėj  yra triratukų vaikams iki 25 kg, irgi su rankena, su diržais ir t.t. , nes tinka ir mažiems. Aš irgi  norėjau pirkti saviškei, bet kaimynė atkalbinėja, nes pasak jos, tokio triratuko vaikas nepamina pats, kad ir paaugęs. Reikia ieškoti tokio, kur su grandine, o ne su pedalais ant priekinio rato. na, su tokių kur vaikystėj pačios važinėjom. na, ko gero eiti į pardę, sodinti ant triratuko vaiką ir žiūrėti, pavažiuos ar ne. g.gif  aš irgi galvoju kokį  pirkti savo mergytei  g.gif

Ačiu labai. Mes iš Vilniaus. Tai va aš ir girdėjau jog yra jų skirtingu skirtu kilogramų. Tai gerai tu sakai reikia vežt vaiką ir žiureti ar pamins pedalus. Bet ar ji galima pačiai stumt?Ar yra rankena?
Atsakyti
QUOTE(-rasa- @ 2007 05 17, 23:40)
pats nereikalingiausias daiktas mamai!
Kiek jame sėdi? kol pamato vietinės faunos atstovą ir paskui jį?
Jau verčiau kieme paprašyti, kad kas paskolintų minutę kitą pasėdėti tokiame triratuke  biggrin.gif

Taigi va, noretumem toki isigyt, bet nesu tikra ar sedes, abejoju g.gif jau beveik vaziavom pirkti, bet susistabdziau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(evelina @ 2008 04 23, 15:29)
labutis Panevėžy  Titėj Ritėj  yra triratukų vaikams iki 25 kg, irgi su rankena, su diržais ir t.t. , nes tinka ir mažiems. Aš irgi  norėjau pirkti saviškei, bet kaimynė atkalbinėja, nes pasak jos, tokio triratuko vaikas nepamina pats, kad ir paaugęs. Reikia ieškoti tokio, kur su grandine, o ne su pedalais ant priekinio rato. na, su tokių kur vaikystėj pačios važinėjom. na, ko gero eiti į pardę, sodinti ant triratuko vaiką ir žiūrėti, pavažiuos ar ne. g.gif  aš irgi galvoju kokį  pirkti savo mergytei  g.gif

labas,mes turim dviratuka su pedalais ant ratu ir kazkur nuo 2.3men mano maze labai graziai pati mina
Atsakyti
jau buvau nusprendusi, kad reikalingas daiktas, bet dabar prisiskaiciau visokiu nuomoniu, ir pradejau abejoti g.gif
Atsakyti
musiske dabar iprato,kad mama stumia,o kai norim didesni nupirkti,tai priesinasi doh.gif
Atsakyti
bent jau mums visiskai nereikalingas daiktas. keliom sekundem
Atsakyti

! 
Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje".  Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių  aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t.  
Tokio pobūdžio skelbimai, kaip:  "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...."    bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas.
Atsakyti
Turejom stumiama triratuka, ismetem i siuksline, stovejo, suseno, rankena suluzo, vaikas ilgai nesededavo, o nervindavosi, kad paminti negali, pirkom angliska, atseit neprastos kokybes, nieko gero doh.gif
Atsakyti