Apskritai triratukas kaip žaislas jau nuo senų laikų naudojamas ir yra laiko patikrintas žaislas, o ar vaikas norės juo važinėtis, tai priklauso nuo jo judrumo, charakterio.. O galaiusiai dar ir nuo amžiaus, nes tarkim maniškis prieš metus triratuke dar nelabai norėjo sėdėti, o dabar kaifuoja juo važiuodamas (tam reikia pribresti).. Žinoma, pedalus dar nelabai pavyksta minti, tai aš stumiu su rankena, bet manau, kad jau greitai važiuos ir pats

.
O man patogu tą triratuką pasiimti kai einam į parduotuvę, nes iki jos atstumas nemažas ir vaikas pavargsta tiek eiti, o vežime sėdėti jau nebenori... Tas triratukas labai gera išeitis
O kadangi temos autorė klausė dėl triratukų gerumo blogumo, tai galiu šiek tiek pakomentuoti pagal savo patirtį:
Turėjau Hauck mini Traxx, tai jis buvo stilingas, bet vaikui nelabai patogus, nes pedalai labai sunkiai minasi (gal dėl plačių ratų

), nežinau ar įmanoma vaikui su juo išmokti minti..

Jis gerai tik tuomet, kai stumi, bet stumiant trūkumas tas, kad vairas neužsifiksuoja stabiliai ir triratukas krypsta, tai į vieną, tai į kitą šoną, o su rankena vairuoti neina, ji "nesusieta" su vairu

.
Dabar turiu va tokį:

tai man šis patogesnis už Hauch - lengviau važiuoja, patogiau valdosi, pedalai geriau minasi
O šiaip manau, kad patogiausi, tai tie triratukai, kuriuose rankena susieta su vairu ir galima lengvai manevruoti

. Tokių ryškiaspalvių mačiau daugelyje vaikiškų prekių parduotuvių

. Tik nežinau kaip jų kokybė

. Plastmasė tokia silpnok atrodo
gal galite pasakyti kur pirkote sitoki triratuka ir kokia kaina