Taigi ,mielos mamytes,nusipirkau geltonus bridziukus ,panesiojau 2 savaites,aisku pacia pirma diena su jais isejau i lauka pasipuikuoti,o mano pakankamai subrende draugai sumaste abrikosais pasimetyti..taigi gryzau namo issiploviau mamai nematant as tuos bridzus nu lygtajs demiu ir nebuvo,o dabar mama isskalbe ir patare nuo siol pirktis tik juodus rubus,demes isryskejo.Ankstesniu temu nelabai skaiciau nes man reiktu kuo greiciau tas demes isimti.Gal galite ka patarti?
Sveikutes
Turim tokią problemėlę: nuvaziavom pailsėti į kaimą, o tos musės begėdės taip apdergė mūsų vežimą, kad baisu
Gal kas žinot kokių priemonių?
Iš anksto dėkoju
Turim tokią problemėlę: nuvaziavom pailsėti į kaimą, o tos musės begėdės taip apdergė mūsų vežimą, kad baisu
Gal kas žinot kokių priemonių?
Iš anksto dėkoju
QUOTE(cikirita @ 2007 08 02, 23:29)
Taigi ,mielos mamytes,nusipirkau geltonus bridziukus ,panesiojau 2 savaites,aisku pacia pirma diena su jais isejau i lauka pasipuikuoti,o mano pakankamai subrende draugai sumaste abrikosais pasimetyti..taigi gryzau namo issiploviau mamai nematant as tuos bridzus nu lygtajs demiu ir nebuvo,o dabar mama isskalbe ir patare nuo siol pirktis tik juodus rubus,demes isryskejo.Ankstesniu temu nelabai skaiciau nes man reiktu kuo greiciau tas demes isimti.Gal galite ka patarti?
patarciau pabandyti vanish kilimu valikli. Uzpurksk ant demiu o po to kokiom penkiolikai min duok pamirkti ir isskalbk. tiki negailek valiklio. Man pavyko net isisenejusias milzinaiskas kraujo demes is balto bliuzono isimti. sekmes.
Papildyta:
Gal kas nors netycia zino kaip isimti is juodu kelniu baltus dazus? prasau padekit!!!
o man reiktų patarimo, kaip iš drabužių išimti prilipusią kramtomąją gumą
QUOTE(Jurlin @ 2007 07 08, 20:14)
Tokiems dalykams yra specialios priemones, kurios negadina jokiu pavirsiu
Kokios?
Pas mus po remonto , kai buvo apklijuotas parketas, liko visur zymiu nuo lipnsios jusoteles, ten net purvas jau susivele, sendiena jau kaip tik negrandziau...Bijau parketa sugadint, patarkit kaip nuvalyt?
Gal žinot, kaip išimti dėmę nuo žuvų taukų ant šviesaus kilimo?
Per vokiečių kanalą patarė, kaip geriau nuvalyti tas žymes - patepti aliejumi, pakaitinti su fenu ir tada pavalyti su skudurėliu .
QUOTE(*kakava* @ 2007 08 14, 10:53)
o man reiktų patarimo, kaip iš drabužių išimti prilipusią kramtomąją gumą
nagi ogi. pati nabandziau bet gal milijona salviu uz efekta girdejau.
pirma - grudi drabuzi i saldymo kamera ir saldai, saldai... tada istrauki ir kokiu buku peiliu gramdai guma. esme ta, kad ji susalusi turi trupeti.
Papildyta:
QUOTE(Vikusia @ 2007 08 17, 09:11)
O man reikia patarimo, kaip išdrabužių išimti vaško dėmę???
QUOTE(*Maja* @ 2007 08 20, 10:00)
Gal žinot, kaip išimti dėmę nuo žuvų taukų ant šviesaus kilimo?
vaskas ir riebalai (tiesa nezinau ar zuvies taukai taip irgi valosi) salinami su lygintuvu ir daaaug tualetinio popieriaus. jei salinat is rubo - dedat po deme sluoksni toletinio popieriaus, tada dedate sluoksni popieriaus ir ant demes ir ta popieriu (arba popieriu dar galima kokia medziagele uzklt, kad geriau slystu) lyginate karstu lygintuvu, daznai keidamos popierius - vaskas ir riebalai lydosi ir geriasi i popieriu.
jei medziaga didesne (nu pvz kilimas) tai ta pati viska darot tik kad po deme popieriaus nededat - tik ant demes.
vsio
Papildyta:
QUOTE(katinelis86 @ 2007 08 11, 17:12)
gal kas netycia zino kaip is kelniu isimti baltu dazu demes?
hm, na kiek ismintis nesa
tai dazai salinami skiedikliu. bet kazi ar tai spalvytei nepakenks. pabandyt reiktu kur blogoj pusej.
Gal kas zino kaip plauku dazu demes isimti is drabuziu?