Na jos beicuotos ir užlakuotos. Bet nuo to lako jeigu su švelnia tai nenusivalo, o jei su šiurkščia tai ir braižosi
Gal koks super skystis yra toms klijų liekanoms nuvalyti?
Tokio skysčio aš kaipo ir nežinau Tik prisimenu, kad viena mama kažkur rašė kaip nuiminėja etiketes nuo daiktų. Na, tas, kurios stipriai priklijuotos. Sakė, patepa jas aliejumi, palaukia ir nuvalo lengvai. Pabandyk ir tu duris taip pavalyti.
Įdomu, kokią juostą naudojai - tą permatomą ar taip vadinamą "dažytojų". Pastaroji labai neblogai nusiima.
Įdomu, kokią juostą naudojai - tą permatomą ar taip vadinamą "dažytojų". Pastaroji labai neblogai nusiima.
va būtent, kad dažytojų, tik Tekos firmos, brangi, bet kadangi daug buvo vyras gavęs iš kažkur tai ir apkliijavom. Vakar etiketę paskaitinėjau, o ten vokiškai parašyta, kad nelaikyti užklijuotos daugiau neu 3 savaitės, o pas mus buvo užklijuotos porą mėnesių. Va ir būsiu prisidirbusi,jei alėjukas nepadės
Vajei - tai tu šitaip ilgai ją laikei Aš tą juostą daugiausia dviem parom esu palikusi ir tai bijojau, kad nenusivalys.
Tu gerą juostą naudojai, bet kai reikia ją klijuoti ant kokio probleminio paviršiaus (pvz. dažyto), tai aš naudoju kinišką, kurią Senukai parduoda. Ji silpnai laiko, bet gerai nusiima ir žymių nelieka. Tiesiog tada daugiau jos apvynioju, nes ji pigi
Parašyk, kaip sekėsi su aliejumi nuimti. Kažkaip daugiau jokių idėjų man nekyla...
Tu gerą juostą naudojai, bet kai reikia ją klijuoti ant kokio probleminio paviršiaus (pvz. dažyto), tai aš naudoju kinišką, kurią Senukai parduoda. Ji silpnai laiko, bet gerai nusiima ir žymių nelieka. Tiesiog tada daugiau jos apvynioju, nes ji pigi
Parašyk, kaip sekėsi su aliejumi nuimti. Kažkaip daugiau jokių idėjų man nekyla...
QUOTE(luna27 @ 2007 02 07, 18:51)
Va ir nesigavo su aliejumi.
Nežinau, turbūt reikės meistrą kviestis ir sakyti, kad beicuotų ir lakuotų kai kurias duris per naujo
Gal pas ką dar minčių yra?
Nežinau, turbūt reikės meistrą kviestis ir sakyti, kad beicuotų ir lakuotų kai kurias duris per naujo
Gal pas ką dar minčių yra?
reikia tik papoliruoti, nereikia ju perlakuoti
Gal tiesiog su soda pabandyk
QUOTE(popoli @ 2007 02 25, 19:15)
noriu jusu patarimo kaip nuvalyti plastikiniu langu remus,jie nuciupineti nuo idejimo.juos valiau su langu valikliu,bet nenuvalo
Na langų gamintojai-platintojai gali pasiūlyti spec. priemones langų rėmų priežiūrai.
Aš turiu plasmasinių paviršių valiklį, lietuvišką, berods Higėjos- man super nuvalo ir langų rėmus ir plastikines dailylentes ir kainuoja apie 4 lt
QUOTE(Rasakila @ 2006 11 28, 15:17)
tiktais acetonas, tirpdydamas makofleksą, dar anksčiau gali ištirpinti ir durų dažus....
Tai vat as irgi bijau, kad acetonas dar labiau sugadins duru pavirsiu....
Prilaistem masinos tepalo ant nauju trinkeliu
Gal galetumete patarti, kaip ji panaikint, ar bent kaip padaryt, kad demes nebutu tokios ryskios?
Ar turetu laikui begant blukti?
Laukiu komentaru sia tema...
Gal galetumete patarti, kaip ji panaikint, ar bent kaip padaryt, kad demes nebutu tokios ryskios?
Ar turetu laikui begant blukti?
Laukiu komentaru sia tema...