Įkraunama...
Įkraunama...

Rimtos dėmės: tepalai, klijai, riebalai...

QUOTE(Žemaika @ 2006 11 18, 23:26)
Aš tai su vaitspiritu nuvalau.

Aš irgi su vaitspiritu valau. thumbup.gif nuvalo.
Atsakyti
Help! Niekur neradau, kaip išvalyti dėmes ant matinio stiklo, kur dabar dauguma baldų daroma. Niekaip ir niekuo neina išvalyt. Labai negražiai atrodo. g.gif
Atsakyti
Pateplioji aliejum ir po desimt minuciu valai sau sveika wink.gif
Atsakyti
QUOTE(plato @ 2006 11 20, 22:47)
Help! Niekur neradau, kaip išvalyti dėmes ant matinio stiklo, kur dabar dauguma baldų daroma. Niekaip ir niekuo neina išvalyt. Labai negražiai atrodo. g.gif

Pas mane tas pats su virtuvinių spintelių durelėmis. Ką tik nebandžiau ir Fairy ir Ajax schmoll.gif nepadeda...
Atsakyti
aciu!!!!!!! mirksiukas.gif visi namai nuo visokiu lipniu juostu ir nakleiku nukenteje... doh.gif terpentinas tai dazus nueda.. verysad.gif o va soda tai thumbup.gif thumbup.gif puikiai nuvalo, nors ir patrint biskia reik.. nors palygint kiek vargau su visokiais valikliais ir peiliais tai cia niekis..
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2006 11 16, 22:25)
Arba su paprasciausiu nagu lako nuemeju

ačiū. tikras stebuklas - klijų kaip nebūta, net trinti nereikia. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Uvė @ 2006 11 23, 20:20)
ačiū. tikras stebuklas - klijų kaip nebūta, net trinti nereikia. thumbup.gif

Gerai valosi, visada valau, bet su lako vaklikliu gali valyti tik tai kas dazu neturi smile.gif
Atsakyti
O ka daryti issitepus juo drabuzius? doh.gif doh.gif gal kas radote buda kaip ji isvalyti? unsure.gif
Atsakyti
O man makrofleksu meistras apipurškė nudažytas duris ir nieko nepasakęs išėjo. verysad.gif Dabar jis pridžiūvo ir nežinau kaip jį nugramdyti. Gal jau kas radot kokį būdą?
Atsakyti
Kad nereikėtų niekuo šveisti, aš juos tiesiog nulipinu pūsdama plaukų džiovintuvu karštą orą . Nusiklijuoja kuo puikiausiai ir nelieka klijų thumbup.gif . Pabandykit mirksiukas.gif 4u.gif .
Atsakyti
makrofleksas nusivalo acetonu.
Atsakyti
tiktais acetonas, tirpdydamas makofleksą, dar anksčiau gali ištirpinti ir durų dažus.... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti