Įkraunama...
Įkraunama...

Rimtos dėmės: tepalai, klijai, riebalai...

QUOTE(Neringiux @ 2013 07 30, 20:22)
Pabandykit stebuklinga kempinele arba dantu pasta uztepus palaikyti 10 min., poto nuvalyti.

is kur ta stebuklinga kempinele gauti? g.gif na bandziau pasta valyti, nepadejo, gal trumpai palaikiau. bandysiu dar karta 4u.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(PukelioPuke @ 2013 07 30, 21:31)
is kur ta stebuklinga kempinele gauti?  g.gif  na bandziau pasta valyti, nepadejo, gal trumpai palaikiau. bandysiu dar karta  4u.gif  aciu

Buna ismeta akcija grupinis arba beta.lt Bet dauguma uzsisakineja JAV per tarpininkes. 8 kempineles gaunasi alie 28-30 Lt. O is kur jus? Galeciau viena kempinele parduoti, nes kol gautumet saviskes ir menuo praeitu.
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2013 07 30, 20:22)
Pabandykit stebuklinga kempinele arba dantu pasta uztepus palaikyti 10 min., poto nuvalyti.

Dantu pasta, actas, soda - bet kuris iš šių paprastų dalykėlių daug gelbsti buityje, gal ir jums padės smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif kaip išvalyti žolės dėmes iš tamsių džinsų? Buvau užmerkusi, palaikiau parą, paskui skalbiau skalbimo mašina, bet vistiek liko dėmes, nors aišku nebe tokios ryškios. Kaži ar antras skalbimas padėtų? Gal kas turi patarimą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglė99 @ 2013 09 09, 23:27)
Sveikos smile.gif kaip išvalyti žolės dėmes iš tamsių džinsų? Buvau užmerkusi, palaikiau parą, paskui skalbiau skalbimo mašina, bet vistiek liko dėmes, nors aišku nebe tokios ryškios. Kaži ar antras skalbimas padėtų? Gal kas turi patarimą smile.gif

Zole isima Sonnett demiu isemejas.Nuolat tenka juo naudotis,nes mano vaikai grizta namo is lauko pazaliavusiom kelnem. Zoles demiu nelieka visai.
Atsakyti
Neringiux, aciu, pameginsiu smile.gif
Atsakyti
Gal kas gali patarti, kaip išvalyti ciberžoles dėmes?
Atsakyti
Nezinau ar buvo toks klausimas, bet kaip isimti tusinuko deme is rubu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2013 10 10, 11:57)
Nezinau ar buvo toks klausimas, bet kaip isimti tusinuko deme is rubu? 4u.gif

Paskaitykit mano posta siek tiek auksciau. Sonnett demiu isemejas tusinuka tikrai isima.
Atsakyti
Vakar mama atidavė faberlic dėmių pieštuką. Pasiimiau su mintim, kad eilinis š... , bet šian cepelinus bevalgydama apsiterliojau šviesius džinsus riebalais. Nusprendžiau išmėgint ir savo akim nepatikėjau, nes jokių dėmių nebuvo išdžiovinus džinsus plaukų džiovintuvu thumbup.gif . Rašo, kad jis tinka tušinuko, kraujo, tepalų ir dar krūvai skirtingų dėmių šalinti. Kai kaina jo nedidukė tai patariu tikrai įsigyt ir pabandyt smile.gif .
Atsakyti
NUDAZE MANO RUBUS doh.gif TAI ant rozines maikutes ir pilku kelniu liko melynos demes. ir ja spavyko isvalyti naudojant vanish demiu isemeja juo patryniau tas vietas pries uzmerkdama. tada pamerkiau i karsta vonia dar ipyliau vanish ,lock ir ace, padariau toki nebloga misinuka biggrin.gif palaikiau pora val ir imeciau i skalbimo masina, idejau dar calgon tablete skirta indu plovimo masinom ir isskalbiau 60 laipsniu temp. neliko nei vienos demes ir spalvos liko tokios pacios smile.gif
Atsakyti
Nusipirkau peilius su šakutėmis...popieriniai lipdukai su kodais nusiėmė, bet visas blynas (to lipduko dydžio) klijų liko doh.gif ko tik nebandžiau ir fairy mirkinau, radau patarimą, kad aliejumi ištepus ir palaikius kol įsigers ,nusivalo... na niekas nepadeda verysad.gif Su kempinėle porą nubrūžinau, bet pražilsiu, kol dvylika porų nubrūžinsiu, o be to šakutės dantukus iš vis sunku nuvalyti. Gal kuri nors su tuo susidūrėte ir žinote kas gali ištirpinti tą brudą, nepakenkus įrankiui?

Atsakyti