Gal kas bandėt valyti nuo medinių lakuotų grindų dažų dėmes?Aptaškė man grindis bedažydami sienas gal sakau koks beacetonis nagų lako nuėmėjas nuvalytų? bijau labai ekperimentuoti, kad paskui dėmės neliktų, nes visgi labai matomoje vietoje aptaškė
sakykit gal yra kur atskira tema kaip nuvalyti klijus pasiliekancius nuplesus kaina ar lipnia barkodo etikete???
Manau daug kam aktualus klausimas
QUOTE(bongiovi @ 2011 05 10, 22:40)
sakykit gal yra kur atskira tema kaip nuvalyti klijus pasiliekancius nuplesus kaina ar lipnia barkodo etikete???
Su vaitspiritu
sveiki, neradau su kuo galima nuvalyti isisinejusias rasalu demes?aciu
Rašalo dėmės jos lengvai išsiplaus, jei pamirkysite suterštą vietą piene, paskui pašlaksčius citrinos sultimis. Jei rašalas ant jūsų drabužius puikuojasi jau senokai, tuomet seną dėmę apšlakstykite citrinos sultimis, paskui užpilkite verdančiu vandeniu, truputį palaikykite ir išplaukite. Iš baltų vilnonių audinių rašalo dėmes galima pašalinti ir rūgpieniu, bet paskui reikia tą vietą išplauti. Iš šilko rašalas išvalomas šiltu sūriu vandeniu ar šiltu spiritu su trupučiu acto.
Čia internete radau
Čia internete radau
gal žinot kaip cementą iš striukės išimti
Sveiki, gal ir man kas nors padės
nusipirkau tokį seną, odinį mokyklinį "portvelį", džiaugiuosi juo labai, tik yra kelios rimtos dėmės, kurias norėčiau išvalyti ir nežinau kaip daiktas matyt buvo drėgnai laikomas ir nuo metalinių detalių ant odos nubėgusios tamsios dėmės, gal čia rūdys nežinau kuo valyti- bandžiau citrinos sultis, actą, acetoną - nepadeda spalva man labai patinka tai nesinori perdažyti, bet turbūt teks jei kitokios išeities nerasiu
oda labai stora, lygi.
nusipirkau tokį seną, odinį mokyklinį "portvelį", džiaugiuosi juo labai, tik yra kelios rimtos dėmės, kurias norėčiau išvalyti ir nežinau kaip daiktas matyt buvo drėgnai laikomas ir nuo metalinių detalių ant odos nubėgusios tamsios dėmės, gal čia rūdys nežinau kuo valyti- bandžiau citrinos sultis, actą, acetoną - nepadeda spalva man labai patinka tai nesinori perdažyti, bet turbūt teks jei kitokios išeities nerasiu
oda labai stora, lygi.
Sveikos merginos,
Noreciau Jusu patarimo. Ant medziagines tases vyras netycia uzpyle salerkos. Smirda nezmoniskai. Galvojau pakabinsiu kieme ir ji issikveps...ale puse metu jau kabo, smarve neimanoma, ploviau-vistiek tas kvapas likes. Gal kas zino, kaip ta kvapa panaikinti?
Noreciau Jusu patarimo. Ant medziagines tases vyras netycia uzpyle salerkos. Smirda nezmoniskai. Galvojau pakabinsiu kieme ir ji issikveps...ale puse metu jau kabo, smarve neimanoma, ploviau-vistiek tas kvapas likes. Gal kas zino, kaip ta kvapa panaikinti?