Įkraunama...
Įkraunama...

Rimtos dėmės: tepalai, klijai, riebalai...

QUOTE(Daddygirl @ 2010 10 18, 20:13)
Gal kas galetu pagelbeti, kaip is zomsinio rubo isvalyti deme, likusia nuo kramtomos gumos?

4u.gif

kiek zinau krantomos gumos valiklio reikia, jie specialiai skirti gumai valyti ir ivairiu dangu;)
Atsakyti
Gal kas bandete isvalyti isisenejusia zuvu tauku deme is rubo? Skaiciau, kad galima su popieriumi ir karstu lygintuvu, bet isivaizduoju kad cia ka tik sutepta deme taip isvalyciau, o sausa jau schmoll.gif Asmesinkai bandziau vanishu valyt, paskui ringuvos muilu su tulzimi, ir viskas veltui... 4u.gif
O kita beda kaip isvalyti is kilimines dangos markerio tusa? Vaikas slapia markeli papurte ir pritaske to slapio tuso doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Reiktu patarimo ir man g.gif Lauko durys, padengtos PVC plevele, buvo apklijuotos lipnia juosta, kuria nuemus, liko lipnus likuciai. Kuo nuvalyti? Vyras bande vaitspiritu, nepadejo. Gal kas patarsit g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nerciutte* @ 2010 11 08, 12:27)
Gal kas bandete isvalyti isisenejusia zuvu tauku deme is rubo? Skaiciau, kad galima su popieriumi ir karstu lygintuvu, bet isivaizduoju kad cia ka tik sutepta deme taip isvalyciau, o sausa jau  schmoll.gif Asmesinkai bandziau vanishu valyt, paskui ringuvos muilu su tulzimi, ir viskas veltui...  4u.gif
O kita beda kaip isvalyti is kilimines dangos markerio tusa? Vaikas slapia markeli papurte ir pritaske to slapio tuso  doh.gif  4u.gif

Pabandykit Fairy, jis riebalus iš audinio pašalina ir įsisenėjusius, drabužiui tikrai nepakenksite 4u.gif Galima užpilti ir įmesti į skalbyklę, kai atradau šį būdą, nesijaudinu dėl dėmėtų staltiesių, riebalus išskalbia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nerciutte* @ 2010 11 08, 12:27)
Gal kas bandete isvalyti isisenejusia zuvu tauku deme is rubo? Skaiciau, kad galima su popieriumi ir karstu lygintuvu, bet isivaizduoju kad cia ka tik sutepta deme taip isvalyciau, o sausa jau  schmoll.gif Asmesinkai bandziau vanishu valyt, paskui ringuvos muilu su tulzimi, ir viskas veltui...  4u.gif
O kita beda kaip isvalyti is kilimines dangos markerio tusa? Vaikas slapia markeli papurte ir pritaske to slapio tuso  doh.gif  4u.gif

Su Feiriu plaukit,is pirmo karto gal ir neissiplaus,bet per kelis kartus tikrai pasinaikins.Isbandytas reikalas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liūtuke @ 2010 11 08, 22:34)
Pabandykit Fairy, jis riebalus iš audinio pašalina ir įsisenėjusius, drabužiui tikrai nepakenksite 4u.gif Galima užpilti ir įmesti į skalbyklę, kai atradau šį būdą, nesijaudinu dėl dėmėtų staltiesių, riebalus išskalbia  thumbup.gif

QUOTE(uoga 3 @ 2010 11 09, 11:51)
Su Feiriu plaukit,is pirmo karto gal ir neissiplaus,bet per kelis kartus tikrai pasinaikins.Isbandytas reikalas. biggrin.gif

Oi tikrai bigsmile.gif buvau pamirsus, aciu labai uz info drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nerciutte* @ 2010 11 09, 15:17)
Oi tikrai  bigsmile.gif buvau pamirsus, aciu labai uz info  drinks_cheers.gif

Į sveikatytę ! 4u.gif parašykit ar išsiskalbė smile.gif
Atsakyti
Prasau pagalbos,gal ir juokinga situacija,bet ji nutiko man doh.gif cia is tos serijos kuo daugiau saugaisi tuo blogiau doh.gif doh.gif doh.gif
Kirpau kliju (super glue) galiuka uzdziuvusi ir jis kaip sove aptaske nesiojamo kompo ekranao as dar su servietele brukstelejau doh.gif kaip nuvalyti dabar?
Atsakyti
QUOTE(miligerta @ 2010 11 17, 22:02)
Prasau pagalbos,gal ir juokinga situacija,bet ji nutiko man doh.gif cia is tos serijos kuo daugiau saugaisi tuo blogiau doh.gif  doh.gif  doh.gif
Kirpau kliju (super glue) galiuka uzdziuvusi ir jis kaip sove aptaske nesiojamo kompo ekranao as dar su servietele brukstelejau doh.gif  kaip nuvalyti dabar?

o ne doh.gif doh.gif doh.gif nuo kompo ekrano net neisivaizduoju g.gif Gal cia reiktu kompiuteriu kokiam aptarnavimo skyriuje klausti kaip elgtis tokiai bedai istikus blush2.gif gal yra kokie spec valikliai...
Atsakyti
Aciu , as irgi galvoju nesti pas specus biggrin.gif
kita kart jau tikrai i balkona eisiu biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
O aš turiu tokią bėdą smile.gif
Atsikraustėm į naują butą, priešais kaimynų langai, tai sumanėm langus uzsidengt kokiom paklodėm (dar užuolaidų neturėjom nei karnizų)
biggrin.gif Taip ir padarėm priklijavom audinį ant plastikinių langų rėmų su skoču (permatoma lipnia juosta plačia).
Po pusmečio užsisakėm roletus. Ir oooo siurprizas (durna mano galva) smile.gif Nors ir nuplėšėm liko tos juostelės likučiai, o kur jau nukrapščiau liko kaip klijai,ar kažkas panašaus. Na turbūt supratot? Gal kas minčių turit? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Alisa Wonder @ 2010 11 30, 17:38)
O aš turiu tokią bėdą smile.gif
Atsikraustėm į naują butą, priešais kaimynų langai, tai sumanėm langus uzsidengt kokiom paklodėm (dar užuolaidų neturėjom nei karnizų)
biggrin.gif Taip ir padarėm priklijavom audinį ant plastikinių langų rėmų su  skoču (permatoma lipnia juosta plačia).
Po pusmečio užsisakėm roletus. Ir oooo siurprizas (durna mano galva) smile.gif  Nors ir nuplėšėm liko tos juostelės likučiai, o kur jau nukrapščiau liko kaip klijai,ar kažkas panašaus. Na turbūt supratot? Gal kas minčių turit? sad.gif

Pabandykit pavalyti ,tiksliau atsakanciai pasveisti su nagu lako nuemeju.
Atsakyti