Va dar kas gerai išvalo:
http://www.delfi.lt/...php?id=34348853
Nesu bandžius, bet patikėjau
Sveikos mamos! Ant vestuvines sukneles audinio uzpyliau ACE baliklio, demele 'issieme', bet medziaga pagelto. Norisi verkti, nes nezinau kaip atbalinti, kad nesugadinti dar labiau. Suknele turiu skubiai grazinti. Prasau jusu patarimu
Sveikutes,padekite man gal kas žino kaip išimti dėmes iš balto drmantininio rankinuko,per žiema buvo padėtas su juodu odiniu rankinuku kai paėmiau balta rankinuko,o dieve visas plemuotas taip suprantu nusidažė nuo juodo,ka daryti kaip išvalyti nieks nepadeda nei vait spiritas,nei druska,nei citrinos rugštis,nei nagu acetonas. padėkite!!!
puikiai nusivalo su spiritinėm servetėlėm(o kur gauti nežinau, anyta parūpino,bet tos kur turėjau buvo 70proc. spiritas)
QUOTE(maumė @ 2010 07 24, 07:17)
puikiai nusivalo su spiritinėm servetėlėm(o kur gauti nežinau, anyta parūpino,bet tos kur turėjau buvo 70proc. spiritas)
man regis vaistinese turetu but
Plauku dazais netycia istepiau vonios spintele. Baltas plastikas ir tamsus plauku dazai - siaubas! Nepadeda acetonas ir vaitspiritas. Gal zinot, ka daryt? Sugadinau spintele visiskai
Sweikos,
gal galesit padeti, daug radau informacijos apie demes, bet niekur neradau ar pvz koks benzinas tiktu elastininems kelnems(slidus audinyss) turiu beda, nes nezinau su kuo susitepiau kelnes, ten arba riebalai arba tepalas,, mylimiausias kelnes. nesiseka, ploviau su locu, su spiritu, su wahsis demes wis tiek liko, negi nie/, lb reik pagalbos ks negali isimt tu demiu,, , kazkur skaiciau,kd dar gal sviestas padetuu
gal galesit padeti, daug radau informacijos apie demes, bet niekur neradau ar pvz koks benzinas tiktu elastininems kelnems(slidus audinyss) turiu beda, nes nezinau su kuo susitepiau kelnes, ten arba riebalai arba tepalas,, mylimiausias kelnes. nesiseka, ploviau su locu, su spiritu, su wahsis demes wis tiek liko, negi nie/, lb reik pagalbos ks negali isimt tu demiu,, , kazkur skaiciau,kd dar gal sviestas padetuu
QUOTE(Meskiukas @ 2010 09 11, 14:05)
Gal kas zino kaip isvalyti graffiti dazus nuo metaliniu lauko duru?
As rasiau pirmai, kad irgi ieskau - radau Decapint Sp520, viena kompanija LT pardavineja. Man nuo kieto pavirsiau gana neblogai nuvale;)
Gal kas galetu pagelbeti, kaip is zomsinio rubo isvalyti deme, likusia nuo kramtomos gumos?
QUOTE(Lalantukass @ 2009 08 31, 21:43)
Pas mus po remonto meistras apliejo gruntu irgi duru stikla,nenusivalo niekaip,dede sake,kad reiktu pabandyt su smulkiu svitriniu popierium,patrinti ir susivienodint turetu su matu...nezinau,dar nebandziau,kol kas kitais darbais uzsieme,kaip seksis parasysiu veliau,o gal kas dar koki patarima imes.
su visokiais valikliais jau bandziau...sansu be.
su visokiais valikliais jau bandziau...sansu be.
manau yra tik vienas budas- gryna sieros rugstis. Man langus apderge taip ir tai buvo vienintelis budas juos isvalyti . tik zinoma atsargiai su sia priemone.