Įkraunama...
Įkraunama...

Rimtos dėmės: tepalai, klijai, riebalai...

QUOTE(pikkolo @ 2009 10 01, 08:51)
Man rodos benzinu galima išvalyti. Benzinas tirpsta vandenyje, todėl jį lengvai pašalinsite ir greitai garuoja, todėl kvapo neliks greitai.

bandyta ..nepadeda schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(burundukas @ 2009 09 30, 14:05)
vyras suliejo dzinsus ir batus dyzeliniu kuru. Bandėm skalbti Persil milteliais, ūkišku muilu su tulžim, bet kvapas dar aitrus likęs.
Gal kam teko susidurti su tokia problema, prašyčiau pasidalinti patirtimi dėl tokių dėmių naikinimo.

mums tai loc iš amway padėjo, mano vyrai pastoviai apsilaisto rūbus, tai aš užpilu ant pacių dėmių palaikau ir dar po to su milteliais į skalbimo mašina thumbup.gif
Atsakyti
Tai va Amway Loc arbatos dėmių nuo sienos neišvalė, o dar pablogino padėtį.... nes kaž-kokios riebiso dėmės atsirado..niekur nesidėsiu teks perdažyt sienas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2009 10 01, 22:06)
Ne sito nebandem  schmoll.gif ,o dabar ir nebera ant ko bandyti jau. smile.gif

Labai atsiprašau, norėjau pagelbėti burundukui, o pacitavau tave, sorry 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kas zino kaip isnaikinti tepalo demes is baltu keduku? g.gif ilipau i bala, kurioje matyt buvo isbeges tepalas ir viskas nebeisvalau unsure.gif
Atsakyti
vyras suliejo dzinsus ir batus dyzeliniu kuru. Bandėm skalbti Persil milteliais, ūkišku muilu su tulžim, bet kvapas dar aitrus likęs.
Gal kam teko susidurti su tokia problema, prašyčiau pasidalinti patirtimi dėl tokių dėmių naikinimo.

fairy smile.gif
Atsakyti
labukas, gal kas žinot kaip nuvalyti aptaškytus riebalus nuo dujinės puodų laikiklių ,kurie yra iš ketaus,neblizgūs( iš čiugūno) ? Net su metaline kempine šveičiau
Atsakyti
QUOTE(digis @ 2009 10 26, 14:58)
labukas, gal kas žinot  kaip nuvalyti aptaškytus riebalus  nuo dujinės puodų laikiklių ,kurie yra iš ketaus,neblizgūs( iš čiugūno) ? Net su metaline kempine šveičiau

Valau su universaliu valikliu ,,Cif" toks kaip pienelis, (mano violetinis butelis) po to nuplaunu su fairy, jei nėra labai užleista tai padeda. Sėkmės! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(motinyte @ 2009 10 02, 11:04)
mums tai loc iš amway padėjo, mano vyrai pastoviai apsilaisto rūbus, tai aš užpilu ant pacių dėmių palaikau ir dar po to su milteliais į skalbimo mašina thumbup.gif

O kur jo galima įsigyti?
Papildyta:
O fairy tik deme isima ar ir kvapa? g.gif
Atsakyti
Tai va, kadangi niekas nepatare del dyzelino demiu, emiausi eksperimentu. Visas skalbimo ir plovimo priemones isbandziau ka turejau. Gale galiu pasakyti tiek, vienas is ju suveike. Vanish.

Tai tiek, tikiuosi dar kam nors si info pravers.
Atsakyti

mano tėtis dirba prie mašinų.. tai mama jau atkalus sistemą.. yra tokia pasta rankom plauti.. daug jų būna bet perka būtent IKI parduotuvėj.. tai va su ta pasta ištrina dėmes.. palaiko per naktį, patrina ir į skalbiankę mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(svarusvanduo @ 2009 10 14, 20:41)

tikrai nesuveike mums schmoll.gif Liko ir demes,ir kvapas
Atsakyti