Įkraunama...
Įkraunama...

Rimtos dėmės: tepalai, klijai, riebalai...

sveikos,
gal nelabai as i tema, bet... apie demes
mano brangiausiajam nepasiseke, aptaske sintetini koridoriaus kilimiuka batu tepalu (na toks skystas, kur su kempinele reikia tepliot batus)
kazi kaip isvalyti?
gal kuri tokia pat nelaime buvo apturejusi?
Atsakyti
QUOTE(labins @ 2009 04 18, 00:40)
sveikos,
mano brangiausiajam nepasiseke, aptaske sintetini koridoriaus kilimiuka batu tepalu (na toks skystas, kur su kempinele reikia tepliot batus)
kazi kaip isvalyti?

Ir mano brangusis tą patį buvo padaręs, tai kurį laiką ta dėmė ir buvo koridoriuj ant kilimo, nes net bijojau pradėt valyt, galvojau dar blogiau padarysiu doh.gif . Bet kai atradau tokį thumbup.gif valiklį tai greitai tos dėmės nebeliko mirksiukas.gif . Tas stebuklas tai Super 10 vadinasi, papurški ant dėmės, palauki na gal 20 min max ir nuvalai vos drėgnu skudurėliu ir tepalą labai gerai išvalė, ir kaip kitos domėjosi palanges tas graublėtas labai gerai išvalo, ir vyną iš kilimo ir riebalus prikepusiu mikrobanginėj ar ant virtuvės sienų, na žodžiu rekomenduoju, šią priemonę įsigyti, aš užsisakiau per Superinę, Kaune.
Atsakyti
QUOTE(labins @ 2009 04 17, 22:40)
sveikos,
kazi kaip isvalyti?

Fairy galima, čia gi riebalinė dėmė, na darbo aišku daugiau, bet išsivalo thumbup.gif
Atsakyti
Vyras aptaske duru matini stikla gruntuodamas dekoratyvini akmeni unsure.gif O kaip nuvalyti nezinom verysad.gif verysad.gif verysad.gif Gal kas susiduret???
Labai prasau patarkit kaip nuvalyti??? Bnadziau atsargiai grandyti, bet nieko nepavyko ir stiklas braizosi,ir visai nesivalo doh.gif Toks jausmas,kad isigere tie grunto lasiukai i pati stikla verysad.gif
Gal turit kokiu patarimu? Buciau be galo dekinga,nes tik istatytos pries savaite naujos durys atrodo tragiskai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MONĖLĖ @ 2009 04 18, 00:10)
Super 10 vadinasi, papurški ant dėmės, palauki na gal 20 min max ir nuvalai vos drėgnu skudurėliu ir tepalą labai gerai išvalė, ir kaip kitos domėjosi palanges tas graublėtas labai gerai išvalo, ir vyną iš kilimo ir riebalus prikepusiu mikrobanginėj ar ant virtuvės sienų, na žodžiu rekomenduoju, šią priemonę įsigyti, aš užsisakiau per Superinę, Kaune.

ka dar pirkai is jos , kas tiko?
Atsakyti
sveikos,

doh.gif mazius pasidarbavo su tusinuko ant tapetu.. pasistenge is peties blink.gif
kosmaras.. skaiciau ka esat rase. labai sudomino tas super 10. Bet is kur jo gaut nesupratau.. gal galit padet ax.gif kaip ir kur gaut to purskalo ir kiek jis kainuoja?
Atsakyti
tusinukas kartais su spiritu gerai issivalo,o va mano maze sudauze ant naujos sviesios kilimines dangos sintetines, lako buteliuka ,kaip ta laka isvalyti stovi dabar vidury kambario ruda deme g.gif doh.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(MONĖLĖ @ 2009 04 18, 01:10)
Ir mano brangusis tą patį buvo padaręs, tai kurį laiką ta dėmė ir buvo koridoriuj ant kilimo, nes net bijojau pradėt valyt, galvojau dar blogiau padarysiu  doh.gif . Bet kai atradau tokį  thumbup.gif  valiklį tai greitai tos dėmės nebeliko mirksiukas.gif . Tas  stebuklas tai Super 10 vadinasi, papurški ant dėmės, palauki na gal 20 min max ir nuvalai vos drėgnu skudurėliu ir tepalą labai gerai išvalė, ir kaip kitos domėjosi palanges tas graublėtas labai gerai išvalo, ir vyną iš kilimo ir riebalus prikepusiu mikrobanginėj ar ant virtuvės sienų, na žodžiu rekomenduoju, šią priemonę įsigyti, aš užsisakiau per Superinę, Kaune.

Cia ne is AMWAY produkcijos?Gal kas zinote,kas Kaune platina AMWAY produkcija?an reiketu rubu demiu isemejo.Sake labai geras.Internete radau duomenis,bet noreciau be visokiu papildomu siuntimo mokesciu nusipirkti. mirksiukas.gif
Atsakyti
amway1@inbox.lt

prekiauja.
Atsakyti
QUOTE(gress @ 2009 04 29, 15:36)
amway1@inbox.lt

prekiauja.

Aciu smile.gif
Atsakyti
odelija, skubu pagelbeti, pati pries savaite tokia problema apturejau... Man ryskiai raudonas (bordinis) lakas virtuveje suduzo.. tai nusipirkau dr.Schutz toki purkiama valikli. Radau Ermitaze, tai nezinau, gal dar kur gali buti. Cia vokiskas produktas skirtas ivairioms demems is dangu valyti. Pabandykit smile.gif as dabar labai lotuliukas.gif

QUOTE(odelija1 @ 2009 04 28, 14:35)
tusinukas kartais su spiritu gerai issivalo,o va mano maze sudauze ant naujos sviesios kilimines dangos sintetines, lako buteliuka ,kaip ta laka isvalyti stovi dabar vidury kambario ruda deme g.gif  doh.gif  cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adrio: 06 gegužės 2009 - 10:28
Gal galit patarti ,kaip nuvalyti nuo stiklo ir plasiko macroflekso likucius doh.gif
Atsakyti