o kaip isnaikinti medzio sakus nuo ale panasios y silka,bet gurbesnes,(nezinau kaip vadinas tiksliai) medziagos?
gal kas žino, kuom panaikinti šuns kvapą iš kilimo?
tai gal jis buvo 6lapias, tas kilimas? 6iaip reik4t7 labai gerai i6d=iovinti, o tuomet jau visokiais kvepian2iais valikliais pabandyt i6valyt
Papildyta:
QUOTE(pingvinka @ 2008 09 12, 19:59)
o kaip isnaikinti medzio sakus nuo ale panasios y silka,bet gurbesnes,(nezinau kaip vadinas tiksliai) medziagos?
as isvaliau sortus taip sakuotus,istepiau sviestu,palaikiau keleta min.ir iskalbiau.gal pavyktu ir su silku...
QUOTE(amileta @ 2008 09 17, 14:49)
Papildyta:
as isvaliau sortus taip sakuotus,istepiau sviestu,palaikiau keleta min.ir iskalbiau.gal pavyktu ir su silku...
dekuim bandysiu
QUOTE(labutis @ 2008 09 12, 17:33)
Sveikos. Gal kas zinot - kuo valyti demes is medzio plauso lenteliu pas mus koridorius tokiom iskaltas, ir dar labai sviesiom visai neseniai (apie metai laiko) issikalem ir ziuriu prie razeciu, prie jungikliu, tose vietose kurios daznai lieciamos, bjaurios demes lieka, atrodo jos tokios isigerusios, kaip taukinos labai gaila nauju sienu, ka daryti? Bandziau tik vandeniu valyti, bijau koki valikli deti, kad nenutrint su visu pavirsium Kas turit tokias lenteles tikrai mane supranta, apie kokias demes cia kalba, pas mano mama irgi tokios pat lenteles ir tokios pat demes
Nejaugi niekas namuose neturite tokiu medzio plauso lenteliu papasakokit su kuo jas valot
QUOTE(labutis @ 2008 09 20, 09:04)
Nejaugi niekas namuose neturite tokiu medzio plauso lenteliu papasakokit su kuo jas valot
pas mane yra naturalaus medzio durys, rodos niekuo nedengtos, tai irgi kur nuolat lieciama tokkios kaip riebios demes yra. turiu nuliudinti - visiskai ju isvalyti nelabai iseina, nesinori medzio sudrozti, bet ir zmoniu visokiu dauiau nei bute cia ciupineja tas duris. as purskiu paprasta valikli (ajax) ir svelniai valau. kazkiek pasvieseja. valikliai medziui man nepadejo.
Sveikutės ,
aš gal čia nelabai į temą, bet turiu vieną bėdą - ištepiau savo mėgstamiausia suknelę superglue klijais Tais, kur atseit viską klijuoja... Dėmė labai negraži, net nebežinau, kuo ją galima išvalyti Gal kuri nors turi daugiau išminties nei aš ir žino, kaip šitoj sunkioj bėdoj man padėti? Būčiau labai dėkinga
aš gal čia nelabai į temą, bet turiu vieną bėdą - ištepiau savo mėgstamiausia suknelę superglue klijais Tais, kur atseit viską klijuoja... Dėmė labai negraži, net nebežinau, kuo ją galima išvalyti Gal kuri nors turi daugiau išminties nei aš ir žino, kaip šitoj sunkioj bėdoj man padėti? Būčiau labai dėkinga
QUOTE(amileta @ 2008 09 17, 16:49)
Papildyta:
Mano lietpaltis sakuotas issivale su Ringuvos muilu ukisku su tulzimi
Pagalbos!
Gal kas zino kaip iš drabužių išvalyti printerio rašalo dėmes? Taip "netyčia" vaikai pakratė kapsulę, kad geriau spausdintų...
Bandžiau jau skalbti įvairiai, bet nepadeda niekas...
Gal kas zino kaip iš drabužių išvalyti printerio rašalo dėmes? Taip "netyčia" vaikai pakratė kapsulę, kad geriau spausdintų...
Bandžiau jau skalbti įvairiai, bet nepadeda niekas...