Sveikos,
gal kartais kas buvo susidūręs su rašalo dėmėm ant laminato? Mano augintinė pasidarbavo, parkerį sugriaužė ir poroje vietoje tos dėmės įsigėrė
O kaip ant verstos naturalios odos isvalyti riebalu demes?
pagelbekit, prisiglaudziau prie egles kamieno vakare ir issitepiau striuke sakais, ar imanoma kaip nors juos isvalyti?
QUOTE(Palmira @ 2006 11 28, 15:57)
makrofleksas nusivalo acetonu.
nenusivalo
Papildyta:
man tai padejo vait spiritas, zalius dazus iseme is dzinsu ir nebeliko jokios demes ( atsisedau su naujais dzinsais ant ka tik isdazyto suolo)
quote=katinelis86,2007 08 11, 18:12]
gal kas netycia zino kaip is kelniu isimti baltu dazu demes?
[/quote]
Papildyta:
[quote=kriro,2007 09 17, 14:55]
nenusivalo
Papildyta:
man tai padejo vait spiritas, zalius dazus iseme is dzinsu ir nebeliko jokios demes ( atsisedau su naujais dzinsais ant ka tik isdazyto suolo)
quote=katinelis86,2007 08 11, 18:12]
gal kas netycia zino kaip is kelniu isimti baltu dazu demes?
[/quote]
[/quote]
nu zinokit, issikalem lentutem visa kambari ir dabar.. vakar sprogo makroflekso naujas buteliukas ir aptaske naujas lentutes. Nusivale kiek imanoma is karto, o kur liko ir sudziuvo - pagelto ir liko gelsvos demes, kurios nenusivalo nei su acetonu, nei su vait spiritu .. ka daryt?
Mano skalbimo masina stovi virtuveje-pastebejau,kad kai kurios dalys buvusios baltos igauna gelsva atspalvi...Itariu,kad nuo virtuves garu! Kaip ta gelsvuma pasalinti?Ar taip jau ir bus?
Gal kas žinot kaip iš odos išvalyti tušinio dėmes? vaikai pasidarbavo ant odinio komplekto
QUOTE(happy @ 2007 09 22, 18:03)
Gal kas žinot kaip iš odos išvalyti tušinio dėmes? vaikai pasidarbavo ant odinio komplekto
Su spiritu issivalo tusinuko demes. Pabandyk pavalyt, kitoj pusej, paziuresi kaip oda i spirita reaguoja
aš su vaikiškom drėgnom servetėlėm išvaliau
Mergaitės,gal kuri žinot,kaip iš kilimo išimti vaško dėmes? Turėjau mažą svečią,tai pasidarbavo.
QUOTE(vikka @ 2007 09 28, 11:03)
Mergaitės,gal kuri žinot,kaip iš kilimo išimti vaško dėmes? Turėjau mažą svečią,tai pasidarbavo.
Jau radau,ačiū Žaliajai.
turiu nemenka problemele - rasalo demes ant linoleumo. valiau visokiais milteliais, bet ne per nago juodyma neissivalo. gal zinote, kuo valyt?