Įkraunama...
Įkraunama...

Rimtos dėmės: tepalai, klijai, riebalai...

Sveikos,

gal kartais kas buvo susidūręs su rašalo dėmėm ant laminato? Mano augintinė pasidarbavo, parkerį sugriaužė ir poroje vietoje tos dėmės įsigėrė unsure.gif
Atsakyti
O kaip ant verstos naturalios odos isvalyti riebalu demes?
Atsakyti
pagelbekit, prisiglaudziau prie egles kamieno vakare ir issitepiau striuke sakais, ar imanoma kaip nors juos isvalyti? verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Palmira @ 2006 11 28, 15:57)
makrofleksas nusivalo acetonu.

nenusivalo verysad.gif
Papildyta:
man tai padejo vait spiritas, zalius dazus iseme is dzinsu ir nebeliko jokios demes ( atsisedau su naujais dzinsais ant ka tik isdazyto suolo) doh.gif
quote=katinelis86,2007 08 11, 18:12]
gal kas netycia zino kaip is kelniu isimti baltu dazu demes? ax.gif
[/quote]

Papildyta:
[quote=kriro,2007 09 17, 14:55]
nenusivalo verysad.gif
Papildyta:
man tai padejo vait spiritas, zalius dazus iseme is dzinsu ir nebeliko jokios demes ( atsisedau su naujais dzinsais ant ka tik isdazyto suolo) doh.gif
quote=katinelis86,2007 08 11, 18:12]
gal kas netycia zino kaip is kelniu isimti baltu dazu demes? ax.gif
[/quote]
[/quote]
blink.gif blink.gif blink.gif nu zinokit, issikalem lentutem visa kambari ir dabar.. vakar sprogo makroflekso naujas buteliukas ir aptaske naujas lentutes. Nusivale kiek imanoma is karto, o kur liko ir sudziuvo - pagelto ir liko gelsvos demes, kurios nenusivalo nei su acetonu, nei su vait spiritu .. g.gif ka daryt?
Atsakyti
Mano skalbimo masina stovi virtuveje-pastebejau,kad kai kurios dalys buvusios baltos igauna gelsva atspalvi...Itariu,kad nuo virtuves garu! Kaip ta gelsvuma pasalinti?Ar taip verysad.gif jau ir bus?
Atsakyti
Gal kas žinot kaip iš odos išvalyti tušinio dėmes? vaikai pasidarbavo ant odinio komplekto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2007 09 22, 18:03)
Gal kas žinot kaip iš odos išvalyti tušinio dėmes? vaikai pasidarbavo ant odinio komplekto  doh.gif

Su spiritu issivalo tusinuko demes. Pabandyk pavalyt, kitoj pusej, paziuresi kaip oda i spirita reaguoja smile.gif
Atsakyti
aš su vaikiškom drėgnom servetėlėm išvaliau 4u.gif
Atsakyti
sveikutes
gal kas patars kaip is odinio svarko isvalyti riebalu deme.tik nupirkau ,nepraejo ir pora savaiciu verysad.gif jis raudonas ir bijau jai stipriau trinsiu tai toj vietoj bus nublukes verysad.gif
patarkyt
Atsakyti
Mergaitės,gal kuri žinot,kaip iš kilimo išimti vaško dėmes? ax.gif Turėjau mažą svečią,tai pasidarbavo.
Atsakyti
QUOTE(vikka @ 2007 09 28, 11:03)
Mergaitės,gal kuri žinot,kaip iš kilimo išimti vaško dėmes? ax.gif Turėjau mažą svečią,tai pasidarbavo.

Jau radau,ačiū Žaliajai. 4u.gif
Atsakyti
turiu nemenka problemele - rasalo demes ant linoleumo. valiau visokiais milteliais, bet ne per nago juodyma neissivalo. gal zinote, kuo valyt?
Atsakyti