Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas

Vilke O tu buvai sioj parduotuvei? kaip kainos idomu g.gif Dar stoties turgui kazkokia floristikos parduotuveje yra ax.gif
Atsakyti
buvau nuvaziavus, ten tik tokioj apleistoj vietoj. pasukt reikia, kur buvo bituko fabrikas, ir prie gelezinkelio begiu ta parduotuvyte. kainu su kitom negaliu palyginti, nes nezinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 06 15, 00:00)
Kad mėgstu tai taip, labai  wub.gif
Keletą idėjų ir patarimų
kaip džiovinti gėles
,
kaip skeletuoti lapus ir kt.
user posted image

O cia tik sitaas lapas turejo buti? blush2.gif Truputi pasimeciau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilke @ 2007 06 15, 19:29)
buvau nuvaziavus, ten tik tokioj apleistoj vietoj. pasukt reikia, kur buvo bituko fabrikas, ir prie gelezinkelio begiu ta parduotuvyte. kainu su kitom negaliu palyginti, nes nezinau  blush2.gif

Reiks kada ir man ten nuvaziuot pacekavot biggrin.gif
Atsakyti
Pavartykit ,idėjų tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
http://picasaweb.goo...189094437876722
Atsakyti
blink.gif blink.gif blink.gif Ooooo.... Super thumbup.gif sakiau, reiks kazka pasigamint ax.gif labai jau ten idomybiu daug yra, o ir nelabai sunkios blush2.gif
Atsakyti
Cia dar idomus straipsnelis ir ideju idomiu yra
My Webpage
Atsakyti
Kokios grožybės blink.gif wub.gif
Atsakyti
Ot zmones sugebejimu turi g.gif As ir taip noreciau... blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(INGRIDŽIUKS @ 2007 06 16, 18:47)

O jau fainai kaip thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kuria diena galeciau nuskanuot viena knygute, ten puokstes ir siaip visokios idomybes su dziovintom gelem blush2.gif Tik va nz kaip jas ideti i cia doh.gif
Gal pamokintumet mane? blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2007 06 16, 22:54)
Kuria diena galeciau nuskanuot viena knygute, ten puokstes ir siaip visokios idomybes su dziovintom gelem  blush2.gif  Tik va nz kaip jas ideti i cia  doh.gif
Gal pamokintumet mane?  blush-anim-cl.gif

jei tik turi galimybę, nuskanuok clap.gif , o dėl įdėjimo forume, tikrai pagelbėsim mirksiukas.gif
Atsakyti
Oki pupos drinks_cheers.gif Lekiu nuskanuot mirksiukas.gif
Atsakyti