O jei paėmus daug glicerinuotų rožių žiedlapių ir padarius tokia apyrankę, turėtų gautis?
O gal yra dabar dirbančių? Gal kas gali papasakoti kaip sekasi, ar niekas nepasikeitė per paskutinius metus (sąlygos ir atlyginimų dydis). Būčiau dėkinga.
MAGIC, labai įspūdinga, gal gali pasakyti kokio salono floristės tai darė. Turbūt ir joms tai buvo džiaugsmas, nes nedažnai tokius dalykus užsako.
MAGIC, labai įspūdinga, gal gali pasakyti kokio salono floristės tai darė. Turbūt ir joms tai buvo džiaugsmas, nes nedažnai tokius dalykus užsako.
QUOTE(kaleda @ 2007 06 13, 20:26)
Visas tas "fantazijas" įgyvendino Panevėžyje esančios parduotuvės "Žalia Zona" (jei neklystu dėl pavadinimo) floristės . Buvo ir džiaugsmo ir šiokio tokio nerimo ir "strioko" , nes viskas buvo daroma vestuvių dieną, taigi taip sakant "iš pirmo bandymo" , ir dar pirmą kartą jos dekoravo suknelę, o dar ir diena buvo pragariškai karšta...
Bet buvo labai smagu (Viskas vyko prieš keturis metus)
QUOTE(Vilke @ 2007 06 01, 11:56)
gal kas zinot, kur issikele ta didele berods vokiska floristikos parduotuve, kuri buvo isikurusi antram aukste iki parduotuves prie kauno pilies. nuvaziavau, o tne dabar humana
Dabar ji yra "Dainava" toj parduotuvej
Papildyta:
Irmule, labai dekui uz zurnaliukus As studijuoju "Zeldiniai ir ju dizainas" tai man ju tikrai pravers
aciu
Tikiuos, kad zinai kur, nes nezinau, kaip paaiskint As kai ten buvau, tai labai brangu dar yra bazei pora sandeliuku kur yra floristiniu grozybiu
WAU siandien man palaimos diena Megstu tokius nainius Dekui
Papildyta:
Kaip speju Irmulia ir tu esi floristikos ir visu situ grozybiu megeja
Papildyta:
Demokrate norejau tave taip pat pagirti uz tavo nuostabius darbelius, saunuole
Papildyta:
Papasakokite kada dazniausiai jums i galva ateina kuribingos mintys? na kad va cia ir dabar noriu kurti, kazka daryti Labai idomu
Papildyta:
Kaip speju Irmulia ir tu esi floristikos ir visu situ grozybiu megeja
Papildyta:
Demokrate norejau tave taip pat pagirti uz tavo nuostabius darbelius, saunuole
Papildyta:
Papasakokite kada dazniausiai jums i galva ateina kuribingos mintys? na kad va cia ir dabar noriu kurti, kazka daryti Labai idomu
Kad mėgstu tai taip, labai
Keletą idėjų ir patarimų
kaip džiovinti gėles,
kaip skeletuoti lapus ir kt.
Keletą idėjų ir patarimų
kaip džiovinti gėles,
kaip skeletuoti lapus ir kt.
Dekui Is kur tu tokiu grozybiu gauni?
QUOTE(Koxamte @ 2007 06 14, 19:12)
Tikiuos, kad zinai kur, nes nezinau, kaip paaiskint As kai ten buvau, tai labai brangu dar yra bazei pora sandeliuku kur yra floristiniu grozybiu
zinau, aciu siaip radau dar viena petrasiunuose http://www.dovisa.lt/lt/apie_mus/
Dekui Vilke reiks kada ten uzlekt