Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas

O jei paėmus daug glicerinuotų rožių žiedlapių ir padarius tokia apyrankę, turėtų gautis? g.gif
Atsakyti
O gal yra dabar dirbančių? Gal kas gali papasakoti kaip sekasi, ar niekas nepasikeitė per paskutinius metus (sąlygos ir atlyginimų dydis). Būčiau dėkinga.
MAGIC, labai įspūdinga, gal gali pasakyti kokio salono floristės tai darė. Turbūt ir joms tai buvo džiaugsmas, nes nedažnai tokius dalykus užsako.
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2007 06 13, 20:26)
MAGIC, labai įspūdinga, gal gali pasakyti kokio salono floristės tai darė. Turbūt ir joms tai buvo džiaugsmas, nes nedažnai tokius  dalykus užsako.

Visas tas "fantazijas" įgyvendino Panevėžyje esančios parduotuvės "Žalia Zona" (jei neklystu dėl pavadinimo) floristės . Buvo ir džiaugsmo ir šiokio tokio nerimo ir "strioko" smile.gif , nes viskas buvo daroma vestuvių dieną, taigi taip sakant "iš pirmo bandymo" , ir dar pirmą kartą jos dekoravo suknelę, o dar ir diena buvo pragariškai karšta...
Bet buvo labai smagu smile.gif (Viskas vyko prieš keturis metus)
Atsakyti
QUOTE(Vilke @ 2007 06 01, 11:56)
gal kas zinot, kur issikele ta didele berods vokiska floristikos parduotuve, kuri buvo isikurusi antram aukste iki parduotuves prie kauno pilies. nuvaziavau, o tne dabar humana sad.gif

Dabar ji yra "Dainava" toj parduotuvej
Papildyta:
Irmule, labai dekui uz zurnaliukus mirksiukas.gif As studijuoju "Zeldiniai ir ju dizainas" tai man ju tikrai pravers mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif
Atsakyti
Tikiuos, kad zinai kur, nes nezinau, kaip paaiskint blush2.gif As kai ten buvau, tai labai brangu sad.gif dar yra bazei pora sandeliuku kur yra floristiniu grozybiu thumb_yello.gif
Atsakyti
Koxamte į sveikatą naudokis jais drinks_cheers.gif

Ir dar
Įdėjos
user posted image
Atsakyti
WAU thumbup.gif siandien man palaimos diena lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Megstu tokius nainius ax.gif lotuliukas.gif thumbup.gif Dekui wub.gif
Papildyta:
Kaip speju Irmulia ir tu esi floristikos ir visu situ grozybiu megeja mirksiukas.gif thumbup.gif
Papildyta:
Demokrate norejau tave taip pat pagirti uz tavo nuostabius darbelius, saunuole mirksiukas.gif
Papildyta:
Papasakokite kada dazniausiai jums i galva ateina kuribingos mintys? na kad va cia ir dabar noriu kurti, kazka daryti blush2.gif Labai idomu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Kad mėgstu tai taip, labai wub.gif
Keletą idėjų ir patarimų
kaip džiovinti gėles
,
kaip skeletuoti lapus ir kt.
user posted image
Atsakyti
Dekui mirksiukas.gif Is kur tu tokiu grozybiu gauni? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2007 06 14, 19:12)
Tikiuos, kad zinai kur, nes nezinau, kaip paaiskint  blush2.gif  As kai ten buvau, tai labai brangu  sad.gif  dar yra bazei pora sandeliuku kur yra floristiniu grozybiu  thumb_yello.gif

zinau, aciu smile.gif siaip radau dar viena petrasiunuose http://www.dovisa.lt/lt/apie_mus/
Atsakyti
Dekui Vilke reiks kada ten uzlekt mirksiukas.gif
Atsakyti