Heart o kaip ta spec. lipni juostelė atrodo?
QUOTE(irmulia @ 2007 05 31, 12:20)
Heart o kaip ta spec. lipni juostelė atrodo?
Neįsivaizduoju, bet tokia buvo apvynioti gėlyčių kotai mano vestuvinei šukuosenai Na, tamsiai žalia lipni juostelė, kuri sulaiko drėgmę viduje. Kažin, gal kokiame "Žaliajame centre" ar "Shetellinge" būtų galima rasti
QUOTE(Heart @ 2007 05 31, 11:27)
Neįsivaizduoju, bet tokia buvo apvynioti gėlyčių kotai mano vestuvinei šukuosenai Na, tamsiai žalia lipni juostelė, kuri sulaiko drėgmę viduje. Kažin, gal kokiame "Žaliajame centre" ar "Shetellinge" būtų galima rasti
ar tokia?
schetelinge tikrai yra, o zaliajame centre irgi, manau, bus
as tai balta pirkau ermitaze ir lito nekainavo, o zalioj stotelej zalia kainavo apie 7 lt
yra speciali floristine lipni juostele, jos ir ieskokit floristikos parduotuvese
gal kas zinot, kur issikele ta didele berods vokiska floristikos parduotuve, kuri buvo isikurusi antram aukste iki parduotuves prie kauno pilies. nuvaziavau, o tne dabar humana
gera tema
Sveikutes. Pati esu floriste, tad tikiuosi susirasti cia bendraminciu. Gal kam iskils kokiu klausimu su malonumu atsakysiu.
Esu baigusi floristika, sioje srityje stazavausi Vokietijoje Drezdeno floristikos institute. Esu dalyvavusi 2kart "Žiemos Puokštė" konkursuose. Viename konkurse mano ranku darbo floristine eglute gavo auksciausia ivertinima.
Esu baigusi floristika, sioje srityje stazavausi Vokietijoje Drezdeno floristikos institute. Esu dalyvavusi 2kart "Žiemos Puokštė" konkursuose. Viename konkurse mano ranku darbo floristine eglute gavo auksciausia ivertinima.
cia mano sesers darbas.
QUOTE(Demokratija @ 2007 06 01, 16:34)
Sveikutes. Pati esu floriste, tad tikiuosi susirasti cia bendraminciu. Gal kam iskils kokiu klausimu su malonumu atsakysiu.
Labai malonu kai atsiranda išmanančių šitą sritį ir bus ko pasiklausti kilus klausimui Būt malonu pamatyti tavo darbelius,jeigu galima.