Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas

Heart o kaip ta spec. lipni juostelė atrodo?
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 05 31, 12:20)
Heart o kaip ta spec. lipni juostelė atrodo?

Neįsivaizduoju, bet tokia buvo apvynioti gėlyčių kotai mano vestuvinei šukuosenai blush2.gif Na, tamsiai žalia lipni juostelė, kuri sulaiko drėgmę viduje. Kažin, gal kokiame "Žaliajame centre" ar "Shetellinge" būtų galima rasti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Heart @ 2007 05 31, 11:27)
Neįsivaizduoju, bet tokia buvo apvynioti gėlyčių kotai mano vestuvinei šukuosenai  blush2.gif Na, tamsiai žalia lipni juostelė, kuri sulaiko drėgmę viduje. Kažin, gal kokiame "Žaliajame centre" ar "Shetellinge" būtų galima rasti  g.gif

ar tokia?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 05 31, 14:07)

Kažkas panašaus.
Atsakyti
schetelinge tikrai yra, o zaliajame centre irgi, manau, bus mirksiukas.gif
Atsakyti
as tai balta pirkau ermitaze ir lito nekainavo, o zalioj stotelej zalia kainavo apie 7 lt g.gif
Atsakyti
yra speciali floristine lipni juostele, jos ir ieskokit floristikos parduotuvese
Atsakyti
gal kas zinot, kur issikele ta didele berods vokiska floristikos parduotuve, kuri buvo isikurusi antram aukste iki parduotuves prie kauno pilies. nuvaziavau, o tne dabar humana sad.gif
Atsakyti
gera tema thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes. Pati esu floriste, tad tikiuosi susirasti cia bendraminciu. Gal kam iskils kokiu klausimu su malonumu atsakysiu. smile.gif
Esu baigusi floristika, sioje srityje stazavausi Vokietijoje Drezdeno floristikos institute. Esu dalyvavusi 2kart "Žiemos Puokštė" konkursuose. Viename konkurse mano ranku darbo floristine eglute gavo auksciausia ivertinima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Demokratija: 01 birželio 2007 - 15:42
user posted image
cia mano sesers darbas.
Atsakyti
QUOTE(Demokratija @ 2007 06 01, 16:34)
Sveikutes. Pati esu floriste, tad tikiuosi susirasti cia bendraminciu. Gal kam iskils kokiu klausimu su malonumu atsakysiu. smile.gif
Esu baigusi floristika, sioje srityje stazavausi Vokietijoje Drezdeno floristikos institute. Esu dalyvavusi 2kart  "Žiemos Puokštė" konkursuose. Viename konkurse mano ranku darbo floristine eglute gavo auksciausia ivertinima.

Labai malonu kai atsiranda išmanančių šitą sritį ir bus ko pasiklausti kilus klausimui smile.gif Būt malonu pamatyti tavo darbelius,jeigu galima. ax.gif
Atsakyti