Atsiprašau-mokinuosi nuotraukas kelti (skaitau patarimus, mažinu nuotraukų dydį, gaila, kad netyčia šiukšlimu SM)
Na rodykites kaip ten ir kas pas jus kelkit fotkes juk kaledos artej greit ir as eglute ikelsiu kuria pabaigiau vakar, jos dydis 1metras 44cm
Perziurejau visa tema siandien... Liuks darbeliai As visokiu dalykeliu, kaip plausai, sausi augaliukai, karoliukai, skeletinia lapai, vielutės ir dar daug daug visokiausių dalikėlių perku Šeškineje, Šeškinės g. 28a (ten rūsyje tokiam...) arba Kirtimuose, Dariaus ir Girėno g. 107 (gėlių bazėje skyrelis yra). Kažkaip nemačiau šių parduotuvių, kad paminėta būtų. Tai gal kam padėsiu
Po tokių fantastiškų jūsų darbelių truputį gėda rodyti savo advento vainiką, bet vis tiek parodysiu, kad pakritikuotumėte ir patartumėte, kokių klaidų vengti kitą kartą
http://public.fotki....s/dsc02067.html
http://public.fotki....s/dsc02067.html
Labai simpatiškas vainikas, gal tik apelsino rožytes reiktų plonesnėm juostelėm supjaustyt (aha, lengva patarinėt-man pačiai iš penkių gal tik viena gaunas taip kaip noriu ). Ant kokio pagrindo padarytas?
QUOTE(kaleda @ 2007 12 09, 21:16)
Labai simpatiškas vainikas, gal tik apelsino rožytes reiktų plonesnėm juostelėm supjaustyt (aha, lengva patarinėt-man pačiai iš penkių gal tik viena gaunas taip kaip noriu ). Ant kokio pagrindo padarytas?
Ačiū
Klijuota ant "sacharos" karštais klijais.
Nepavyko man čia įkelti savo darbelių nuotraukų (rašo, kad dinaminiai puslapiai neleidžiami, skaitinėjau pagalbos skyrelius, bet vaistų nuo to neradau). Todėl primenu savo internetinio albumo nuorodą -
My Webpage
- ten yra keletas naujų nuotraukyčių. Baigės mano gamtinė žaliava, teko prie tekstilės pereiti.
My Webpage
- ten yra keletas naujų nuotraukyčių. Baigės mano gamtinė žaliava, teko prie tekstilės pereiti.
iš ko eglutę ir žaislus darei, nes jau super gražūs
QUOTE(jurginėlis @ 2007 12 09, 20:48)
iš ko eglutę ir žaislus darei, nes jau super gražūs
Ačiū, jie ir kvepia labai, prisideda prie šventinės nuotaikos kūrimo namuose
Iš gvazdikėlių ir sacharos.
QUOTE(Sandr_e @ 2007 12 07, 10:21)
As ir toki buda girdejau, wow selma kaip grazi egle , is ko cia jaja darei? kokia zaluma
QUOTE(Šelma @ 2007 12 07, 14:24)
nezinau mergaites kaip tas augalas vadinasi kuriuo eglute sukau radau miske auga didziuliais plotais isikerojes issisakojes, labai grazus,
Tas augalas vadinasi zuikiakrumis, pavasari zydi geltonais ryskiais ziedukais labai graziais:) bet va kai skinsit tuose miskuose atsargiai, kad neuzmatytu kokie girinkininkai, nes i raudonaja knyga irasyti sitie augaliukai tik nesuprantu kodel, nes aplink musu sodyba miske ju pilna visur
QUOTE(Eglootia:) @ 2007 12 09, 22:06)
nes i raudonaja knyga irasyti sitie augaliukai :
ups..... nebeskinsiu daugiau bet tikrai ju pilnas miskas
kaleda- nuostabu
QUOTE(Heart @ 2007 12 09, 20:06)
Po tokių fantastiškų jūsų darbelių truputį gėda rodyti savo advento vainiką, bet vis tiek parodysiu, kad pakritikuotumėte ir patartumėte, kokių klaidų vengti kitą kartą
visai gražu man tik kažkokios žalumos truputį norėtūsi beje advento vaininke pagal simboliką lyg ir keturios žvakės turėtų būti....