Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas

user posted image

Atsiprašau-mokinuosi nuotraukas kelti (skaitau patarimus, mažinu nuotraukų dydį, gaila, kad netyčia šiukšlimu SM) blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaleda: 08 gruodžio 2007 - 17:57
Na rodykites kaip ten ir kas pas jus wub.gif kelkit fotkes juk kaledos artej greit ir as eglute ikelsiu kuria pabaigiau vakar, jos dydis 1metras 44cm mirksiukas.gif
Atsakyti
Perziurejau visa tema siandien... Liuks darbeliai thumbup.gif As visokiu dalykeliu, kaip plausai, sausi augaliukai, karoliukai, skeletinia lapai, vielutės ir dar daug daug visokiausių dalikėlių perku Šeškineje, Šeškinės g. 28a (ten rūsyje tokiam...) arba Kirtimuose, Dariaus ir Girėno g. 107 (gėlių bazėje skyrelis yra). Kažkaip nemačiau šių parduotuvių, kad paminėta būtų. Tai gal kam padėsiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CrownedWithLaurel: 09 gruodžio 2007 - 18:12
Po tokių fantastiškų jūsų darbelių truputį gėda rodyti savo advento vainiką, bet vis tiek parodysiu, kad pakritikuotumėte ir patartumėte, kokių klaidų vengti kitą kartą blush2.gif

http://public.fotki....s/dsc02067.html
Atsakyti
Labai simpatiškas vainikas, gal tik apelsino rožytes reiktų plonesnėm juostelėm supjaustyt (aha, lengva patarinėt-man pačiai iš penkių gal tik viena gaunas taip kaip noriu blush2.gif ). Ant kokio pagrindo padarytas?
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2007 12 09, 21:16)
Labai simpatiškas vainikas, gal tik apelsino rožytes reiktų plonesnėm juostelėm supjaustyt (aha, lengva patarinėt-man pačiai iš penkių gal tik viena gaunas taip kaip noriu blush2.gif ). Ant kokio pagrindo padarytas?

Ačiū blush2.gif

Klijuota ant "sacharos" karštais klijais.
Atsakyti
Nepavyko man čia įkelti savo darbelių nuotraukų (rašo, kad dinaminiai puslapiai neleidžiami, skaitinėjau pagalbos skyrelius, bet vaistų nuo to neradau). Todėl primenu savo internetinio albumo nuorodą -
My Webpage
- ten yra keletas naujų nuotraukyčių. Baigės mano gamtinė žaliava, teko prie tekstilės pereiti.
Atsakyti
iš ko eglutę ir žaislus darei, nes jau super gražūs wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2007 12 09, 20:48)
iš ko eglutę ir žaislus darei, nes jau super gražūs wub.gif  wub.gif

Ačiū, jie ir kvepia labai, prisideda prie šventinės nuotaikos kūrimo namuose biggrin.gif
Iš gvazdikėlių ir sacharos.
Atsakyti
QUOTE(Sandr_e @ 2007 12 07, 10:21)
As ir toki buda girdejau, wow selma kaip grazi egle wub.gif  thumbup.gif , is ko cia jaja darei? g.gif  kokia zaluma g.gif

QUOTE(Šelma @ 2007 12 07, 14:24)
nezinau mergaites kaip tas augalas vadinasi kuriuo eglute sukau  schmoll.gif  radau miske auga didziuliais plotais isikerojes issisakojes, labai grazus,

Tas augalas vadinasi zuikiakrumis, pavasari zydi geltonais ryskiais ziedukais labai graziais:) bet va kai skinsit tuose miskuose atsargiai, kad neuzmatytu kokie girinkininkai, nes i raudonaja knyga irasyti sitie augaliukai doh.gif tik nesuprantu kodel, nes aplink musu sodyba miske ju pilna visur blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglootia:) @ 2007 12 09, 22:06)
nes i raudonaja knyga irasyti sitie augaliukai :

ups..... blush2.gif nebeskinsiu daugiau unsure.gif bet tikrai ju pilnas miskas blink.gif
kaleda- nuostabu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Heart @ 2007 12 09, 20:06)
Po tokių fantastiškų jūsų darbelių truputį gėda rodyti savo advento vainiką, bet vis tiek parodysiu, kad pakritikuotumėte ir patartumėte, kokių klaidų vengti kitą kartą  blush2.gif

visai gražu 4u.gif man tik kažkokios žalumos truputį norėtūsi ax.gif beje advento vaininke pagal simboliką lyg ir keturios žvakės turėtų būti.... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamytukas04: 09 gruodžio 2007 - 22:10