bonda,Sandr_e nuostabūs darbeliai
QUOTE(bonda @ 2007 11 23, 13:30)
va radau dar viena darbeli is tos medziagos, kur cia teiravaus kad pristojau tai pristojau
Jau galvojau šiandien pasamprotaudama parašysiu, gal ta medžiaga plastikinė arba tikrai ne mūsų krašto augalas.
Bet kaip tik buvau vakare užbėgus į Scheteling parduotuvę. Ten yra jos pirkt. Parašyta, jog natūrali. Sufasuota labai dideliais pundais (apie metras) ir dabar nupiginta net yra ~25Lt. buvo net virš 40Lt. Žodžiu, brangi medžiaga. Manau, galima būtų rast pigesnę "mūsišką" alternatyvą
QUOTE(Sandr_e @ 2007 11 23, 16:35)
stai puokstele baltam fone
vakar vakare daryta eglute kaledoms artejant
o cia eglute is arciau
[
vakar vakare daryta eglute kaledoms artejant
o cia eglute is arciau
[
eglutė man patinka
o su anuo darbeliu ... lyg ir per daug visko? jei šitame inde, tai norisi kompozicijos formos kitos; o jei keist indą, tai norėtūsi visai žemučio. dar turiu įtarimą, kad ji realiai geriau atrodo nei fotkėje. blicas labai išbalino viską ir neina dorai susivokt kas ir kaip
o aš parsinešiau "CVETI" žurnalą. laukiu nesulaukiu kada galėsiu ramiai prisėst pasigrožėt jei bus kas smagaus, galėsiu papasakot
QUOTE(bonda @ 2007 11 23, 18:40)
mano pernykste mini trijule
o cia didesne -
virtuve buvo papuosta tokiom pernai
o sita labai panasi -tik didziausia -jau pas tevus seses kambaryje - ne sir atsakinga uz ta darba esu
o cia didesne -
virtuve buvo papuosta tokiom pernai
o sita labai panasi -tik didziausia -jau pas tevus seses kambaryje - ne sir atsakinga uz ta darba esu
Super, tikrai grazios eglutes
inc
bonda, o kiek ilgai tavo zoliosios sviezios atrode, na jei dabar is kadagio ar tuju egles darysiu ar nesubaises, nenudzius iki kaledu man
QUOTE(Šelma @ 2007 11 24, 17:34)
Selma labai grazu
Mano mini eglutes-suvenyrai.
oje Sandrut kokie nerealuuuus pasakok viska kaip darei, i ka dejai noriu noriu noriu
Šelma,Sandr_e,bonda nerialus darbeliai
taigi juk ta pati gali susigalvot ir tu ka grazaus vazoneli galima daryt is ko tik nori,is ko tik sugalvoji jei tik turi dideliu konkoreziu jei neturi dideliu daryk tada medeli ,sikart naudojau: stikline,apelsinu zievele,svarainiu grudus,linine virve,konkoreziukus,dazus,plausa,vielute,pusu pyglius,klijus,oaze
.Nium atrodo ir viskas
Buvau sekmadieni pas mamuka kaime,padariau jai soda na bet nenufotkinau reiks paprasyt kad nufotkintu ir atsiustu fotkes,jei jas gausiu tai parodysiu
.Nium atrodo ir viskas
Buvau sekmadieni pas mamuka kaime,padariau jai soda na bet nenufotkinau reiks paprasyt kad nufotkintu ir atsiustu fotkes,jei jas gausiu tai parodysiu
QUOTE(Sandr_e @ 2007 11 24, 13:10)
dekui
QUOTE(Šelma @ 2007 11 24, 16:12)
bonda, o kiek ilgai tavo zoliosios sviezios atrode, na jei dabar is kadagio ar tuju egles darysiu ar nesubaises, nenudzius iki kaledu man
cia is samanu darytos, tai jos labai ilgai buvo zalios ir grazios nors cia be jokiu slapumu ir kempiniu
is kadagio irgi esu darius mini eglutes kadangi dariau rigi be kempines, tai -svente satlaike ir dar daugiau, bet jau ir byrejo zodizu, irgi daryt -kaip tik ant svenciu
va cia pries 3 metus kazkur is kadagio (nekokybiska tik baisia fotke , bet esme gal matos)
QUOTE(Šelma @ 2007 11 24, 16:34)
wow -man tai labai labai tiesiog mano skonio
QUOTE(Sandr_e @ 2007 11 24, 18:49)
irgi super
QUOTE(ritperliukas @ 2007 11 25, 14:13)
Šelma,Sandr_e,bonda nerialus darbeliai
aciu
Ja kaip man patiko Sandr_e tavo darebliai,tos su kankoreziais tai isvis nerealiai!!!!! tikrai nuostabiai sugalvojai, saunuole ir aciu uz gera minti!