Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas

man irgi kakzaip noretusi kazko virsuje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(svajoklis @ 2007 11 22, 17:27)
Saunuole,kad kad darai,kuri.Gan idomiu sprendimu cia radai.
Bet man kazkaip visko per daug,kazkaip perkrauta.Apacioje,o virsuj tustuma.

Nepyk uz kritika,bet pati prasei atviro pasisakymo.

Na ta saknis ir yra ta sritis kur nenorejau dekoruoti,nes centras,arba net nezinau kaip dar ussireiksti blush2.gif visas demesys joje kad isiskirtu is visos puokstes mirksiukas.gif labai aciu mergaites uz kritika,ji visuomet naudinga ir verta demesio mirksiukas.gif dar pamastysiu apie virsunele smile.gif ,kuo ja uzpildyti.

Pabaigiau katik daryti eglute,tik neina nufotkint doh.gif ir dar taip skaudziai nusideginau su klijais kad net oda nusilupo verysad.gif tad bukit atsargios besidarbuodamos unsure.gif
Atsakyti
va man ,Sandru_e nesinori, kad prie saknies lystum schmoll.gif tas prikrovimas prie vazono kaip tik jos paprastuma isryskina 4u.gif
neturiu fotiko, paskolinau doh.gif kai turesiu imesiu savo darbus, visa diena egliu karkasus suku, uzsakymais uzverte wub.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rimke2 @ 2007 11 21, 09:33)
sveikos va parodysiu dar viena savo puokstyte tik nekokia ji nes as niekur to meno nesimokiau ir tik menuo kaip dirbu pardaveja geliu salone bandau mokytis ka surist tai ivertinkit ar bent kiek gabi siam menui blush2.gif
puokstyte

Man, kaip neprofesionalei, visai nieko, tik tos mėlynos gėlytės (nuotraukoje neįžiūriu, kokios ten, gal chrizantemos blush2.gif ) man asmeniškai nelabai schmoll.gif Norėtųsi šiltesnio atspalvio smile.gif

QUOTE(Sandr_e @ 2007 11 22, 16:50)
naujas mano darbelis sios dienos,dar sviezias ir kvepiantis, rolleyes.gif prasom komentarus kas kaip ir kur,ko per daug ko per mazai  biggrin.gif
Papildyta:
user posted image

Labai gražu ir originalu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Heart @ 2007 11 22, 23:17)
Man, kaip neprofesionalei, visai nieko, tik tos mėlynos gėlytės (nuotraukoje neįžiūriu, kokios ten, gal chrizantemos  blush2.gif ) man asmeniškai nelabai  schmoll.gif Norėtųsi šiltesnio atspalvio  smile.gif
Labai gražu ir originalu  thumbup.gif

aciu kad kitokiu neturejau o reikejo panaudot,taip ten dazytos chrizantemos smile.gif
Atsakyti
va radau dar viena darbeli is tos medziagos, kur cia teiravaus ax.gif ax.gif ax.gif kad pristojau tai pristojau blush2.gif blush2.gif
user posted image

as tik senus kaledinius galiu parodyt blush2.gif blush2.gif nes ir tik savamoksle esu, bet tik sau ir darau biggrin.gif labai patinka man..beprotiskai... ir kursus del save snoreciau pabaigt drinks_cheers.gif bet kad ner kada doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2007 11 23, 13:30)
tik savamoksle esu, bet tik sau ir darau biggrin.gif labai patinka man..beprotiskai... ir kursus del save snoreciau pabaigt drinks_cheers.gif bet kad ner kada doh.gif

drinks_cheers.gif Aš irgi savamokslė, ir dar, galima sakyti, pradedanti. Taip pat darau tik sau ir savo šeimai, artimiems draugams. O kursų labai norėčiau, bet laiko tam pas mane nerasta verysad.gif
Atsakyti
stai puokstele baltam fone
user posted image

vakar vakare daryta eglute kaledoms artejant
user posted image

o cia eglute is arciau 4u.gif
user posted image

Papildyta:
QUOTE(bonda @ 2007 11 23, 13:30)
va radau dar viena darbeli is tos medziagos, kur cia teiravaus ax.gif  ax.gif  ax.gif kad pristojau tai pristojau blush2.gif  blush2.gif
user posted image

as tik senus kaledinius galiu parodyt blush2.gif  blush2.gif nes ir tik savamoksle esu, bet tik sau ir darau biggrin.gif labai patinka man..beprotiskai... ir kursus del save snoreciau pabaigt drinks_cheers.gif bet kad ner kada doh.gif

na kokia konkreciai cia medziaga galeciau pasakyt tik pamaciusi gyvai g.gif

savamoksle ir as tik nesenai igavau siek tiek daugiau ziniu apie visa technika daugiau,ir tik dabar bandau Jums tai ka darau,ir darau tik sau kolkas ir draugam kaip bebutu gaila ax.gif
Atsakyti
Zvaigzdutes pagrindas tikrai is plauso.Tik man regis is dirbtino.Jis toks plastikinis labiau.

Sandr_e,Eglute taiu grazi saunuole.

Kartais zmones nieko nebaige kuria kurkas saunesniu dalykus negu 10 kursu baige. Cia reikia turet patraukima,gyslele,ir....
Atsakyti
Sandr_e garzi eglute labai wub.gif
Atsakyti
laba vakarely mergaites 4u.gif ko tokios neaktyvios? gal dar kuri pasirodysit ka darot kaledoms sau ar uzsakymams?! labai jau smalsu i visu darbelius paziureti smile.gif
Selma greit tempk savo darbelius cia!!!! biggrin.gif
Atsakyti
mano pernykste mini trijule wub.gif
user posted image

o cia didesne - user posted image

virtuve buvo papuosta tokiom pernai blush2.gif

o sita labai panasi -tik didziausia -jau pas tevus seses kambaryje - ne sir atsakinga uz ta darba esu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti