Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas

QUOTE(Koxamte @ 2007 08 22, 21:05)
Tai jau tikrai kad dideles kainos  unsure.gif  as uzsisakiau "floristika" bet kai ateina tai tik pav perverciu ir viskas, nieko gero ir idomaus nera  schmoll.gif  verysad.gif

o gaila, kad turim lietuvišką žurnalą, o naudos iš jo mažokai doh.gif
aš pati rusišką "cveti" perku. kainuoja apie 12Lt, bet bent jau akis yra kur paganyti thumbup.gif
o kad vokiški išskirtinai gražūs, tai tiesa!!!

pakliuvo man vakar į rankas padrikų gėlių, tai neiškenčiau ir ...

user posted image

o kad lietus taip nuotaikos negadintų, tai dar skėtį sumeistravau

user posted image

pastebiu, kad rudenėjant vis dažniau kyla ūpas su gėlėm pažaist. o jums kaip?
Atsakyti

pakliuvo man vakar į rankas padrikų gėlių, tai neiškenčiau ir ...

o kad lietus taip nuotaikos negadintų, tai dar skėtį sumeistravau

ogo niu ir grozius sumesitravai bigsmile.gif saunuole thumbup.gif kai man reiks mokslam kreipsiuos i jus pagalbos, kad ka patartumete mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2007 08 28, 20:27)
ogo niu ir grozius sumesitravai  bigsmile.gif  saunuole  thumbup.gif  kai  man reiks mokslam kreipsiuos i jus pagalbos, kad ka patartumete  mirksiukas.gif  4u.gif

na galima būtų dar patobulinti, bet ir užteks mirksiukas.gif
o dėl pagalbos, tai mielai klausk!!! tik, kad žinių užtektų rolleyes.gif
tu minėjai, kad mokaisi. gal gali išduot paslaptį kur? nes man pačiai šitie mokslai irgi rūpi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2007 08 28, 21:53)
na galima būtų dar patobulinti, bet ir užteks  mirksiukas.gif
o dėl pagalbos, tai mielai klausk!!!  tik, kad žinių užtektų  rolleyes.gif
tu minėjai, kad mokaisi. gal gali išduot paslaptį kur?  nes man pačiai šitie mokslai irgi rūpi.  mirksiukas.gif

O mokausi tai kauno kolegijoje "Zeldiniai ir ju dizainas" 4u.gif O kas butent domina? ax.gif
Atsakyti
inc, labai gražios kompozicijos. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2007 08 28, 22:35)
O mokausi tai kauno kolegijoje "Zeldiniai ir ju dizainas"  4u.gif  O kas butent domina?  ax.gif

mat kaip?!!! aš irgi šią kolegiją esu baigusi mirksiukas.gif
šiaip pradžiai norėčiau kursus baigt, o tada jei tiks ir patiks tada nebent kokioj rimtesnėj įstaigoj.
o kiek laiko mokslai trunka pas jus? ir gal neakivaizdžiai įmanoma būtų studijuoti?

QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 08 28, 22:40)
inc, labai gražios kompozicijos. bigsmile.gif

dėkui dėkui 4u.gif
jei įdomu, tai galėčiau dar keletą ankstesnių gražių parodyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2007 08 29, 08:58)
mat kaip?!!! aš irgi šią kolegiją esu baigusi  mirksiukas.gif
šiaip pradžiai norėčiau kursus baigt, o tada jei tiks ir patiks tada nebent kokioj rimtesnėj įstaigoj.
o kiek laiko mokslai trunka pas jus? ir gal neakivaizdžiai įmanoma būtų studijuoti?
dėkui dėkui  4u.gif

O ka jus cia studijavote? bigsmile.gif dieniniam 3 metai, o neakivaizdiniu 4 mirksiukas.gif man dar 2 meteliai liko book.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2007 08 22, 17:45)
As tai studijuoju "zeldiniai ir ju dizaina"- projektuotoja. tai man bus ta floristika ,tai butu idomu kelis zurnaliukus tureti  4u.gif  bet kad tie uzsienieciu zurnalai labai brangus  doh.gif

Yra tokia visokių knygų ir žurnalų svetainė. Tik norint ką nors atsisiūsti reikia joje užsiregistruoti (kitaip nesimato nuorodų į failų saugyklas). Svetainėje veikia paieška - jei žinote žurnalo ar knygos pavadinimą - galima susirasti mirksiukas.gif . Aišku ten daugiausia rusiškos literatūros. Apie floristiką tikrai mačiau. Pabandykit - nepasigailėsit. Aš jau kelis metus beveik kasdien iš ten siunčiuos rankdarbių žurnalus - sutaupau labai daug pinigų thumbup.gif
Atsakyti
Wau bigsmile.gif dekui uz nuorodele, reiks pabandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, flirt.gif
suzaveta visu jusu darbeliais , kokios grozybes... esu prijaucianti siai sriciai , noreciau pasimokyti is jusu sio meno gudrybiu smile.gif . SUPER TEMA , su daug nuosirdziu patarimu ir daugybe nuorodu.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga246 @ 2007 08 29, 18:49)
Yra tokia visokių knygų ir žurnalų svetainė. Tik norint ką nors atsisiūsti reikia joje užsiregistruoti (kitaip nesimato nuorodų į failų saugyklas). Svetainėje veikia paieška - jei žinote žurnalo ar knygos pavadinimą - galima susirasti mirksiukas.gif . Aišku ten daugiausia rusiškos literatūros. Apie floristiką tikrai mačiau. Pabandykit - nepasigailėsit. Aš jau kelis metus beveik kasdien iš ten siunčiuos rankdarbių žurnalus - sutaupau labai daug pinigų thumbup.gif

Uzsiregistravau as cia, bet kai rusu man nelabai sekasi, tai ir nezinau kur toliau eiti ir ka daryti biggrin.gif tad prasau pagalbos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2007 09 01, 15:34)
Uzsiregistravau as cia, bet kai rusu man nelabai sekasi, tai ir nezinau kur toliau eiti ir ka daryti  biggrin.gif  tad prasau pagalbos  4u.gif

O kaip tau padėt būtų galima? Aš kelias knygas jau parsisiunčiau, tai nebent persiųst galėčiau g.gif

Smilga, aciū už nuorodą. Apie floristiką gal ir nedaug radau, bet kitomis man rūpimomis temomis tai thumbup.gif thumbup.gif Net ir vyras aną vakarą spygavo iš džiaugsmo, kad tiek daug gerų knygų ten yra rolleyes.gif

Tiesa, dar manęs klausei apie studijas. Aš ten reklamos vadybą baigiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inc: 01 rugsėjo 2007 - 18:33