Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas

QUOTE(ritperliukas @ 2007 08 02, 11:48)
labai gera tema jetau kiek ideju cia galima pasimti geras  thumbup.gif 
na as irgi viena darbeli savo mestelsiu

thumbup.gif thumbup.gif Grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diora @ 2007 08 02, 13:11)
gražu  wub.gif  thumbup.gif

o aš darausi iš apelsino žievelių tą burbulą, tai kai baigsiu, būtinai įkelsiu

aciukas butinai idek savo darbelius thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, norėčiau pagalbos 4u.gif
Seniai noriu pasidaryti tokią kaip širmą lange - iš vytelių ir džiovintų gėlyčių. Bet norisi dar pažiūrinėti svetimų idėjų blush2.gif ... Gal kuri turite pavyzdėlių ? Ačiuks mirksiukas.gif
Atsakyti
As ir noreciau, bet kazin ar mokeciau verysad.gif man labai grazu wub.gif
Atsakyti
Pries keturis metus lankiau floristikos kursus, tai mums patare vokiskus zurnalus pirkt, nes ten floristikos dizainas geriausias, naujausios idejos ir tendencijos..
Atsakyti
Dekui uz info 4u.gif o kur ju butu galima isigyti? g.gif
Atsakyti
Man atrodo, pashte galima uzsisakyt arba uzsienietishkos literaturos knygynuose.. Mes ju tuose kursuose gaudavom. Pati nebandziau uzsakinet, nes tai tik mano salutine specialybe ir nelabai man reikia tokios literaturos smile.gif
Atsakyti
As tai studijuoju "zeldiniai ir ju dizaina"- projektuotoja. tai man bus ta floristika ,tai butu idomu kelis zurnaliukus tureti 4u.gif bet kad tie uzsienieciu zurnalai labai brangus doh.gif
Atsakyti
Brangus, bet ka padarysi. Mano specialybe - drabuziu dizainas, tai zurnalus tenka pirkt vos ne kas menesi. Vieno kaina nuo 20 lt. Bet zinok jie pravercia ir ateity. Verta pirkt. smile.gif
Atsakyti
Siaip vokiska literatura apie floristika galima sakyti kad labai gera, mes buvome Drezdeno floristikos institute stazavomes ten teko daugybe knygu perversti, labai geros vertingos knygos, taciau kainos ju nerealios. Is lenkiskos literaturos apie floristika manau verciausias zurnalas "BUKIETY", si zurnala galima nusipirkti ir pas mus, kainuoja kazkur apie 20 litu. Gaila kad lietuviskos geros literaturos apie floristika nerasi. Jei ir isleidiza koki zurnaliuka tai toks varganas schmoll.gif
Atsakyti
nera paklausos, todel ir nebeisleidzia geru. Kazkada buvo bendras lietuviu ir latviu leidinys, bet iseme is prekybos, nes kaina didesne ir nedaug klientu buvo.
Atsakyti
Tai jau tikrai kad dideles kainos unsure.gif as uzsisakiau "floristika" bet kai ateina tai tik pav perverciu ir viskas, nieko gero ir idomaus nera schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti