TAi jau tikrai as tai vakar bandziau kai ka padaryt, bet kazkodel man nelabai grazu, kazko truksta
QUOTE(Koxamte @ 2007 07 09, 22:59)
TAi jau tikrai as tai vakar bandziau kai ka padaryt, bet kazkodel man nelabai grazu, kazko truksta
tada mums parodyk
gal bendrom jėgom sugebesim pagražint
Oki ryt ikelsiu foto bet kad truputi man geda rodyt mat dar pradendacioji esu bet niekis laukiu kada bus floristikos paskaitos tai tada jau parodysiu savo kokybiskesnius menus
kokia faina temukė O aš sumasčius darytis iš dirbtinių gėlių puokštę(ir dalis džiovintų augaliukų),tokią kaip pardavinėja gėlių salonuose.Didžiausia problemu-kur rast dirbtines geles,kurios atrodo kaip gyvos(turiu vieną puokštę ir visi galvoja,kad gyvos gėlės ) Alytuje ir įvairių priedų puolštėms:verysad: Kai jau pasidarysiu puokštę,tai eilė bus paveikslui
na o kažin kaip gautūsi vaizdelis, jei nuimtum plunksnas, plaušą ir karoliukus?
nelabai įžiūriu kas tie smulkūs balti. guboja? ir dar dėl to kokoso nu gal ir gerai
ir dar...jei bandysi taisyt, būk gera po to ir mums parodyk, ok? labai rūpi kas gausis
nelabai įžiūriu kas tie smulkūs balti. guboja? ir dar dėl to kokoso nu gal ir gerai
ir dar...jei bandysi taisyt, būk gera po to ir mums parodyk, ok? labai rūpi kas gausis
Tai jej nuimsiu tas plunksnas ir plausa tai nieko ten ir neliks joa ten smulkos baltos gelytes
QUOTE(Koxamte @ 2007 07 12, 17:47)
Tai jej nuimsiu tas plunksnas ir plausa tai nieko ten ir neliks joa ten smulkos baltos gelytes
na tada gali pabandyti sumažinti spalvų kiekį. būtų gerai, jei pavyktų apsiriboti trim spalvom
bandysiu kazka mastyt, kai fantazijos uzplus
labai grazu ;o gali akis praziureti kokie groziai
QUOTE(*Justikiii* @ 2007 07 14, 11:54)
labai grazu ;o gali akis praziureti kokie groziai
Gal ir tu koki grozi esi sumeistravus?