Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas

Plausa purskiu su skiestu lipalu.Ir naudoju indeli tuscia nuo langu valiklio.

Iki merginos lekiu atostogu. tourist5.gif vacation1.gif .
Turetu buti idomu kelione.O Olandijoj tikiuos kazko naujo rasti.ten gi geliu karalyste.Ir jums papasakosiu.parodysiu.

iki susitikimo po savaites. 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(svajoklis @ 2007 06 30, 18:22)
Plausa purskiu su skiestu lipalu.Ir naudoju indeli tuscia nuo langu valiklio.
Iki merginos lekiu atostogu. tourist5.gif  vacation1.gif .
Turetu buti idomu kelione.O Olandijoj tikiuos kazko naujo rasti.ten gi geliu karalyste.Ir jums papasakosiu.parodysiu.

iki susitikimo po savaites. 4u.gif  biggrin.gif

na niekad nesugalvojau, kad galima būtų lipalą skiestą purkšt iš langų valiklio butelio doh.gif thumbup.gif ir dar sėkmės bei kuo gražesnių vaizdelių kelionėje mirksiukas.gif
beje, ikeliu keletą pavyzdėlių iš knygos, ką galima išgaut su plaušu
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
o blink.gif labai idomios mintys, reiks kada ir man ka sumastyt sukurt ax.gif

tik va beda ta kai nuvaziuoju i floristikos parduotuve tai ir pasimetu nz kokiu dalikeliu nusipirkt, o taip visko norisi blush2.gif tik va kad brangokas sis malonumas mad.gif o kokius jus floristinius reikmenius dazniausiai perkate? g.gif ax.gif smile.gif
Atsakyti
nu florsitiniu reikmenu dabar visokiausiu tik kad labai brangiai viskas kainuoja, geriausia tureti idejas, kurias noretum igyvendini ir tada ziureti kokiu reikmenu reikia smile.gif
Atsakyti
Tai kad man tos idejos ekspromtu ivyksta biggrin.gif darau is tai ka turiu, tik va norisi kazko ir kt pabandyt, bet sakau kai nueini tai akys abraibsta ir nz ko nori lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2007 07 01, 12:17)
Tai kad man tos idejos ekspromtu ivyksta  biggrin.gif  darau is tai ka turiu, tik va norisi kazko ir kt pabandyt, bet sakau kai nueini tai akys abraibsta ir nz ko nori  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o kai jau zinai ko nori, kai kaina pamatai tai jau nebenori lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(belinda @ 2007 07 01, 12:24)
o kai jau zinai ko nori, kai kaina pamatai tai jau nebenori  lotuliukas.gif

Nebūtinai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 07 01, 12:33)
Nebūtinai  biggrin.gif

nu bent jau as bandau save itikinti kad jau nebenoriu doh.gif
Atsakyti
as tai pasipasakosiu, kaip man sekesi rozes presuotu budu dziovinti doh.gif na ir anksciau vis isimesdavau kokia gele, augaleli i stora knyga ir padedavau, stovedavo kad ir kelis metus ir puikios dziovintos geles budavo. vakar netycia radau knygoj isidetas rozes pusantru metu senumo, tai dar tokio dalyko nebuvau maciusi. rozes tai graziai sudziuve, bet.. tose vietose, kur jos gulejo, knygos puslapiai isgrauzti per kelis puslapius blink.gif nesupuve, nepajuode kaip nors, bet kaip kokia rugstim isgrauzti blink.gif ir rozes dejau ten sausas, ne kokias slapias, ir sakau, i puvima nepanasu, bet kuom tos rozes apdorotos buvo ar kas cia nutiko, tai neisivaizduoju g.gif
Atsakyti
Nu geras blink.gif pirma kart taip girdziu... ohmy.gif as tai ir kiek lapu geliu esu dziovinus, bet nieko g.gif x failai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(belinda @ 2007 07 01, 13:24)
o kai jau zinai ko nori, kai kaina pamatai tai jau nebenori  lotuliukas.gif

As taip pat manau, kad tada kaina nesvarbi mirksiukas.gif aisku, jej cia is tu dalyku kad labai labai jau nori blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koxamte: 01 liepos 2007 - 18:36
Kaina gali būti ir maža jeigu moki kiekvieną daiktą panaudoti smile.gif .Kai pasivaižkščioji po mišką ,pievą galimą tiek prisirikti priemonių :ohJei esi mėgėja tik tai užtenka karštų klijų pistoletą ir žinoma pačių klijų ,žirkliukes, repliukes,vieliukės.
Atsakyti
Na ir siaip dar visokiu cackiu pacackiu kad ir zirniu ar kruopu kokiu blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti