Knyga apie gėlių aranžavimą (rusų k.), parsisiųsti iš čia
Название: Аранжировка цветов
Автор: Дженни Рэворт и Сьюзен Берри
Издательство: Внешсигма
Год: 2000
Страниц: 126
Формат: Pdf
Размер: 17.1 Мб
Качество:читаемое
Язык: русский
Серия или Выпуск: Энциклопедия современной женщины
От издателя: Более 350 великолепных цветных иллюстраций. Все об аранжировке живых цветов - основные принципы дизайна, форма, цвет, фактура и аромат композиций. Как продлить жизнь цветов, как украсить подарочный букет лентами или бантами, как закрепить цветы в контейнере и т.п.
Parsisiunčiau šitą knygą, bet man kažkodėl rašo kad klaida
aha man ir rodo
Koxamte nuskanuota knyga
"Džiovintos gėlės"
"Džiovintos gėlės"
Parsisiunčiau ir aš tą knygą apie gėlių aranžavimą (rusų k.), Аранжировка цветов
Išarchyvavau, pervardinau failą lotyniškomis raidėmis ir atsidariau, viskas gerai.
Viena iš priežasčių, dėl ko gali neatidaryt - jums galbūt reikia atnaujinti turimą Adobe Reader versiją (aš pati atsidariau su Foxit Reader ver.2.0, neturiu namie Adobe readerio)
Išarchyvavau, pervardinau failą lotyniškomis raidėmis ir atsidariau, viskas gerai.
Viena iš priežasčių, dėl ko gali neatidaryt - jums galbūt reikia atnaujinti turimą Adobe Reader versiją (aš pati atsidariau su Foxit Reader ver.2.0, neturiu namie Adobe readerio)
Gal galite kas nors paaiškinti "žaliai" floristei, kaip dirbama su plaušu
Jo mano adobe reader jau senas, neskaito rusiskai . Pakeičiau pavadinimą lietuviškai ir atsidariau
valiooo as taip ir padariau kaip saket ir atidare Labai faina knyga
Gal galit įdėti tos knygos, apie gėliųorondžiavimą, getbotus
o gal patyrusios floristes papasakotu daugiau apie dziovinima glicerine? man teko matyti taip dziovintas tik sakeles su lapeliais, bet sakau gal galima taip ir ziedus isdziovinti, pvz orchideju, gal graziai atrodytu?
Na,va ką sumeistravau per savaitgalį :
Tikrovėje ne taip ryškiai matosi floristikos kempinė
Tikrovėje ne taip ryškiai matosi floristikos kempinė
Gražūs darbai , tik jei būtų įmanoma juos nuofotografuoti neutraliame fone, manau atsiskleistų dar didesnis grožis