Manau, kiekviena iš mūsų kažkada yra dariusi ar bent norėtų pasidaryti puokštę ar papuošti namus ir ne tik pati
Tuo tikslu atidarau šią temą, kur kviečiu diskutuoti apie puokščių komponavimą, augalų rinkimo ir paruošimo būdus (džiovinimo gudrybės, lapų-skeletų paruošimas ir t.t.t.), teminės rubrikos (vestuvių, Kalėdų ir kt. progomis), supažindinimas su įrankiais ir priemonėmis, įvairūs puslapiai su pamokomis bei mūsų pačių sukurti darbai.
Tikiuosi ši tema pravers tiek profesionalėms (-ams), tiek megėjoms(-ams)
Pradžiai:
APRAŠYMAS (ispanų kalba)
Turiu keletą nuotraukyčių su puokštelėm, gal kam pravers :
QUOTE(Aga @ 2007 05 17, 20:34)
Floros skyrelyje yra tokia tema, labai puikių idėjų joje galima rasti, gal reiktų sujungti
Nors tikrinau ar nėra tokios panašios, matyt gerai neapsižiūrėjau
Dabar panaršiusi radau net tris temas
Puokštės, grožybės
Džiovintos gėlės, kompozicijos
ir Gyvos kompozicijos
Jei įmanoma sujungti, būtų šaunu,
QUOTE(poeme @ 2007 05 18, 07:49)
Sveika prisijungusi čia laukiamos (-i) visi norinčios (-tys) išmokti, mokančios (-tys) ar tiesiog besidominčios (-tys) floristikos menu
Sveikutes ,kokia gaži temele,aš ankščiau dirbau floriste, dabar kavineje,ir banketams pati padarau puokšes,galiu parodyti turiu keleta nuotraukų
kadangi žiema pas mano bobulkos asortimentas nedidelis,teko daryti iš 2 rušiu
mini banketukui
mini banketukui
Šaunu Marinčik, gal gali plačiau papasakoti nuo ko pradedi komponuoti puokštes?
QUOTE(irmulia @ 2007 05 18, 11:21)
Šaunu Marinčik, gal gali plačiau papasakoti nuo ko pradedi komponuoti puokštes?
taip labai sunku aprašyti,maždaug isivaizduoji ,kai žiuri į gėlės ,kas galetu gautis,jeigu darau pastatoma puokšte ,tai reikia nusipirkti oaze,indelį yra plastmasinių,jeigu sau darysi nori kažko įpatingo labai gražu į stiklo vazas,arba į keramiką,
o šiaip labai idomus floristikos kursai ,išmokau ir su sausom gėlėm dirbt ir koliažus daryti,ir visokios puokštes ir pan,bet viskas priklauso nuo žmogaus ,nuo jo fantazijos ,ir skonio
QUOTE(irmulia @ 2007 05 18, 09:03)
Sveika prisijungusi čia laukiamos (-i) visi norinčios (-tys) išmokti, mokančios (-tys) ar tiesiog besidominčios (-tys) floristikos menu
Aciu labai
Marinčik labai grazu
Truputis idėjų
2 pamokėlės prancūzų kalba:
2 pamokėlės prancūzų kalba:
QUOTE(Marinčik @ 2007 05 18, 10:51)
Sveikutes ,kokia gaži temele,aš ankščiau dirbau floriste, dabar kavineje,ir banketams pati padarau puokšes,galiu parodyti turiu keleta nuotraukų
labai gražu
Irmulia šita labai