Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai V

QUOTE(amber123 @ 2007 06 20, 19:00)
lb lb lb reik jusu pagalbos.. pasiulykit koki gera muzikanta is kns..  smile.gif  zinau, kad cia visos su tokiais prasymais, bet busiu lb dekinga jei kas parasysit..  smile.gif

o kas tas kns? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidoska @ 2007 06 20, 20:36)
o kas tas kns?  g.gif  bigsmile.gif

kns = Kaunas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinulis @ 2007 06 19, 17:51)
Sveikutes
Gal kuri uzsisakius ar jau grojo jusu vestuvese grupe "Chemija" Kazkaip bijau ,kad nepavestu...Kokie jusu atsiliepimai.
Aciu 4u.gif

nebijok, nepaves biggrin.gif
jeigu davet uzstata ir pasiraset sutarti - galit nesijaudinti. jie rimti vyrai, reputacijos sau negadins
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2007 06 20, 01:28)
O ką daugiau apie juos nori sužinot? Na, pagal kainą ir kokybė. Man jie labai čiotkai varo, daugiau pas juos užsienietiškų dainų, man tai faina  smile.gif  Baliuke nesu jų girdėjusi, užtai klubuose ir baruose girdėjau jų sočiai. Man labai patiko, tik va jaučiu, kad kokioj veselėj, kur pagyvenusių žmonių yra, nebūtų labai smagu  būtent dėl jų grojamos muzikos.

Aciu tau uz pasisakyma 4u.gif smile.gif Daugiau nuomoniu norisi isgirsti apie sia grupe,nes as tik internete galejau ju paklausyti.Smagu,kad gerai atsiliepi mirksiukas.gif smile.gif thumbup.gif !!!!
Papildyta:
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2007 06 20, 01:36)
Aš čia ne į temą, sorry doh.gif Tai kad vestuves sau darom, o pagyvene žmonės gal nepyks matydami kaip jaunimėlis linksminasi ax.gif O kokia Bugs Band koncerto kaina?

Ju kaina 3500litu,bet mes norim 4-6zmoniu grupes,kurie grotu skirtingais instrumentais ir skirtinga muzika(o jie kaip tik tokia grupe thumbup.gif ).Man patinka ,kad jie turi savo isskirtine apranga,groja ivairia muzika nuo lietuvisku koveriu iki latino.
Tik kaip sakau,pati gyvai ju nesu girdejusi verysad.gif ,todel prasau kuo daugiau atsiliepimu mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiramisu777 @ 2007 06 21, 21:37)
Aciu tau uz pasisakyma 4u.gif  smile.gif Daugiau nuomoniu norisi isgirsti apie sia grupe,nes as tik internete galejau ju paklausyti.Smagu,kad gerai atsiliepi mirksiukas.gif  smile.gif  thumbup.gif !!!!
Papildyta:
Ju kaina 3500litu,bet mes norim 4-6zmoniu grupes,kurie grotu skirtingais instrumentais ir skirtinga muzika(o jie kaip tik tokia grupe thumbup.gif ).Man patinka ,kad jie turi savo isskirtine apranga,groja ivairia muzika nuo lietuvisku koveriu iki latino.
Tik kaip sakau,pati gyvai ju nesu girdejusi verysad.gif ,todel prasau kuo daugiau atsiliepimu mirksiukas.gif  smile.gif

Tai tu jau uzsakiai Bugs Band? As jau rasiau anksciau, girdejau juos per NML, paliko gera ispudi. Suprantu, kad telike visi stengiasi, bet tikrai turejo grazia apranga, blizgancius instrumentus ir gana grazu vokalisto balsa mirksiukas.gif Manau tavo labai geras pasirinkimas:turesi kokybiskai grojancia grupe uz pakankamai normalia kaina( kaip gyvai grupei) Sekmes! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2007 06 19, 22:10)
Sveiki, 4u.gif
savo vestuvėms ieškau grupės , kurios muzikantai  kalbėtu angliškai ir dainuotu TIK Užsienio kalba,nes 80% svečių bus is užsienio. Vestuvių vest nereikės. Idealiausiai - moteriškas vokalas. 

Labai norim stilingos, kokybiškos muzikos. Jau neramu darosi ar rasim ką nors? Turėjome mintį is Latvijos kokią grupelę pasikviest, brangoka. Jei turite kokių koordinačių, pasidalinkit prašau: 4u.gif

4u.gif O kokio stiliaus muzikele ieskai? ar butinai moteriskas vokalas?
Gal pabandyt tokias grupeles pakalbint:
Energija ( dainuoja viska, moteriskas vokalas) www.eb.lt
Antraktas ( yra moteriskas vokalas)- www.antraktas.lt

Na o jei visai nerekia lietuvisku dainu: Hot Mamazz www.hotmamazz.lt, dainuoja ispaniskai, angliskai, du moteriski vokalai smile.gif

Na dar paziurek www.eb.lt, gal ka nors is jazzo muzikantu, jie turetu turet nemazai angliskos programos.
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elis@a: 21 birželio 2007 - 21:58
Elis@a aciu 4u.gif
Is vusu tavo ivardintu grupiu, geriausia ispudi paliko grupe Hot Mamazz. 4u.gif Sprendziu is ju PROMO medziagos ( puslapis, DEMO). PO svenciu eisim su jais susitikt, paziuresim kas ir kaip:hm
Kalbejau su renginiu organizatore, tai ji patvirtino, kad Hot Mamazz patikimas pasirinkimas.
Bet gal daugiau nuomoniu galima butu isgirst apie sia grupe? Gal kas girdejo, pas ka nors grojo grupe Hot Mamazz? Buciau dekinga 4u.gif aciuks.gif
Atsakyti
sweikos
si savaitgali atsventem vestuves, o muzikantai buvo tikrai nerealus ir jie pasipasokojo, kad jiems liepos 7 d atsauke, jei ka sudomino rasykit man i az
Atsakyti
pas mus grojo bohema is panevezio. labai patenkinti. grazus balsai. geros dainos.
Atsakyti
[quote=Elis@a,2007 06 21, 22:56]
Tai tu jau uzsakiai Bugs Band? As jau rasiau anksciau, girdejau juos per NML, paliko gera ispudi. Suprantu, kad telike visi stengiasi, bet tikrai turejo grazia apranga, blizgancius instrumentus ir gana grazu vokalisto balsa mirksiukas.gif Manau tavo labai geras pasirinkimas:turesi kokybiskai grojancia grupe uz pakankamai normalia kaina( kaip gyvai grupei) Sekmes! 4u.gif
Papildyta:

Dekui 4u.gif !.Mes dar ju neuzsisakem, norisi daugiau nuomoniu apie juos isgristi.As tik pasidomejau kaina ir ar tinkama data. Kazkaip sirdy jauciu,kad jie ir bus ta grupe,kuri gros musu sventeje mirksiukas.gif smile.gif (aisku jei viskas vyks pagal plana).
Atsakyti
sveikutes, gal pas ka grojo arunas armonas? jis anskciau grojo tryse, lyg grupe sypsena buvo, o dabar dviese su gediminu saltonu, grupej safari. laukiu atsiliepimu mirksiukas.gif
Atsakyti
sveiki, o gal kazkam vestuvese grojo Viktoras Malinauskas? kas gali pakomentuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzada @ 2007 06 25, 21:51)
sveiki, o gal kazkam vestuvese grojo Viktoras Malinauskas? kas gali pakomentuoti 4u.gif

Na, aš jį tik per televizorių esu mačiusi, bet man jo muzika ir atlikimas schmoll.gif Jis man per daug rimtas atrodo.
Atsakyti