Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai V

Merginos labai noreciau isgirsti apie grupe Bugs Band (tai grupe is Klaipedos).Gal pas jus ar jusu pazistamus yra groje??????? smile.gif
As su jais jau susisiekiau,zinau ju kaina,paklausiau ar tinkama jiems data ir sakiau,kad vasara kai grisiu su jais susisieksiu. Bet norisi daugiau informacijos g.gif smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(zuikiuseima @ 2007 06 16, 17:17)
Neseniai buvau drauges vestuvese, ten grojo grupe "Dvyniai", labai sauniai grojo ir vakara vede. turejo ivairiausiu zaidimuku  thumbup.gif labai fainai islydejo ir sutiko,su visokiausiais pokstais,nu tikrai super buvo!!!!! biggrin.gif tikrai rekomenduociau.
cia ju numeriukas +37067230658  4u.gif

o kokia ju kaina?

gal internetini puslapi turi?
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 06 16, 20:52)
o kokia ju kaina?

gal internetini puslapi turi?

eme 1200lt 4u.gif turi puslapiuka, bet sake kad ten kol kas sudeta tik ju autorine kuryba ir gana senoka g.gif
www.dvyniai.lt smile.gif
Atsakyti
Sveikutes
Gal kuri uzsisakius ar jau grojo jusu vestuvese grupe "Chemija" Kazkaip bijau ,kad nepavestu...Kokie jusu atsiliepimai.
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, 4u.gif
savo vestuvėms ieškau grupės , kurios muzikantai kalbėtu angliškai ir dainuotu TIK Užsienio kalba,nes 80% svečių bus is užsienio. Vestuvių vest nereikės. Idealiausiai - moteriškas vokalas.

Labai norim stilingos, kokybiškos muzikos. Jau neramu darosi ar rasim ką nors? Turėjome mintį is Latvijos kokią grupelę pasikviest, brangoka. Jei turite kokių koordinačių, pasidalinkit prašau: 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulisgrazus: 19 birželio 2007 - 21:14
QUOTE(zuikiuseima @ 2007 06 16, 17:17)
Neseniai buvau drauges vestuvese, ten grojo grupe "Dvyniai", labai sauniai grojo ir vakara vede. turejo ivairiausiu zaidimuku  thumbup.gif labai fainai islydejo ir sutiko,su visokiausiais pokstais,nu tikrai super buvo!!!!! biggrin.gif tikrai rekomenduociau.
cia ju numeriukas +37067230658  4u.gif

Jie pas mus vestuvėse muzikuos thumbup.gif Buvom susitikę su vienu muzikantu, tai labai neblogą įspūdį paliko. Beja, turiu jų DEMO. Jei kažkam aktualu, galiu pasidalinti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tila @ 2007 06 19, 22:58)
Jie pas mus vestuvėse muzikuos  thumbup.gif  Buvom susitikę su vienu muzikantu, tai labai neblogą įspūdį paliko. Beja, turiu jų DEMO. Jei kažkam aktualu, galiu pasidalinti  rolleyes.gif

Tai jie tik lietuviškai dainuoja? g.gif Puslapėlis jų gražus, įspūdį palieka gera, tik idomu ar sugebės svečius išjudint ,labai jau lyriškai dainuoja blush2.gif
i:hm Aš čia garsiai mastau ax.gif Nors skaičiau aukščiau , kad žmonėms tiko. Tai gal galėtum man persiųst jų DEMO paklausyt, gal visai nieko g.gif Niekada nesakau niekada smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulisgrazus: 20 birželio 2007 - 00:31
QUOTE(Tiramisu777 @ 2007 06 16, 18:04)
Merginos labai noreciau isgirsti apie grupe Bugs Band (tai grupe is Klaipedos).Gal pas jus ar jusu pazistamus yra groje??????? smile.gif
As su jais jau susisiekiau,zinau ju kaina,paklausiau ar tinkama jiems data ir sakiau,kad vasara kai grisiu su jais susisieksiu. Bet norisi daugiau informacijos g.gif  smile.gif .

O ką daugiau apie juos nori sužinot? Na, pagal kainą ir kokybė. Man jie labai čiotkai varo, daugiau pas juos užsienietiškų dainų, man tai faina smile.gif Baliuke nesu jų girdėjusi, užtai klubuose ir baruose girdėjau jų sočiai. Man labai patiko, tik va jaučiu, kad kokioj veselėj, kur pagyvenusių žmonių yra, nebūtų labai smagu būtent dėl jų grojamos muzikos.
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2007 06 20, 01:28)
O ką daugiau apie juos nori sužinot? Na, pagal kainą ir kokybė. Man jie labai čiotkai varo, daugiau pas juos užsienietiškų dainų, man tai faina  smile.gif  Baliuke nesu jų girdėjusi, užtai klubuose ir baruose girdėjau jų sočiai. Man labai patiko, tik va jaučiu, kad kokioj veselėj, kur pagyvenusių žmonių yra, nebūtų labai smagu  būtent dėl jų grojamos muzikos.

Aš čia ne į temą, sorry doh.gif Tai kad vestuves sau darom, o pagyvene žmonės gal nepyks matydami kaip jaunimėlis linksminasi ax.gif O kokia Bugs Band koncerto kaina?
Atsakyti
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2007 06 20, 01:25)
Tai jie tik lietuviškai dainuoja? g.gif  Puslapėlis jų gražus, įspūdį palieka gera, tik  idomu ar sugebės svečius išjudint ,labai jau  lyriškai dainuoja blush2.gif
i:hm Aš čia garsiai mastau ax.gif Nors skaičiau aukščiau , kad žmonėms tiko. Tai gal galėtum man persiųst jų DEMO paklausyt, gal visai nieko g.gif Niekada nesakau niekada smile.gif

Dainuoja įvairiomis kalbomis, įvairiausią muziką. Repertuaras tikrai platus.
Šiaip jie savo kūrybos dainų baliuose sakė tikrai nedainuoja.
Parašyk kokiu el.paštu tau demo atsiųsti.
Atsakyti
is kur "Dvyniai" yra? gal kas zinote neblogus muzikantus is Panevezio krasto? Mes vestuves darysim Pasvalyje, atstumas tolimas, todel visi praso papildomai uz benzina.
Atsakyti
QUOTE(silve @ 2007 06 20, 11:43)
is kur "Dvyniai" yra? gal kas zinote neblogus muzikantus is Panevezio krasto? Mes vestuves darysim Pasvalyje, atstumas tolimas, todel visi praso papildomai uz benzina.

lb lb lb reik jusu pagalbos.. pasiulykit koki gera muzikanta is kns.. smile.gif zinau, kad cia visos su tokiais prasymais, bet busiu lb dekinga jei kas parasysit.. smile.gif
Atsakyti