Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai V

Sveikos, merginos, planuojančios vestuves thumbup.gif idėsiu ir aš tel nr. neblogų muzikantų, jie groja Klaipėdos apylinkėse, tikrai neblogi ir kaina įkandama. 861208070 tik vardo neatsimenu, tiesa, jie ir saksofonu groja ir vakarą vedą iš dalies.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jola24: 12 birželio 2007 - 09:00
QUOTE(lioniukė @ 2007 06 11, 13:05)
mergytes, o gal pas kažką grojo arba gros muzikantai "Žiūkai", idomus atsiliepimai apie juos g.gif

cia apie juos gali ne tik pasiskaityti, bet ir paklausyti.
http://www.raimisz.f...ziukai/apie.htm
Atsakyti
QUOTE(lioniukė @ 2007 06 12, 08:18)
ta prasme... g.gif iki siol turejau viena tik nuomone apie juos ir tai labai gera, jie grojo vienu pazystamu vestuvese Trakuose, tai sake labai super, visos naujausios dainos ir saksofonas thumbup.gif  bet aciu uz nuomone, reiks tureti omeny, tik jau "saukstai po pietu" - uzsakyti unsure.gif

Viskas bus gerai thumbup.gif Video daznai neperduoda nei atmosferos, nei normalaus garso verysad.gif Man tiesiog netiko ju muzika ir isvaizda pagal koncepcija.Tiesiog planavom estetiska ir prabangu vakareli.
Pagaliau tu turi draugo rekomendacija, o tai svarbiau uz video drinks_cheers.gif Sekmes 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Rugpjucio 4d. reikia geru muzikantu groti vestuvese Palangos raj. pati busiu liudininke tai noreciau, kad butu smagu.....Patarkit .......vESTUVIU PYRAGO BUS.......
Atsakyti
QUOTE(lioniukė @ 2007 06 11, 13:05)
mergytes, o gal pas kažką grojo arba gros muzikantai "Žiūkai", idomus atsiliepimai apie juos g.gif

As truputi apie juos girdejau, nes buvo kilusi mintis juos kviestis groti.. Deja, visa rugseji jie jau buvo uzimti. O veliau isgirdau ir tiek, kad brangokai ima ir daugiau kaimiska muzika groja.. mirksiukas.gif Paciai girdeti neteko... blush2.gif
Atsakyti
ju kaina siai dienai palyginus su kitais yra normali - 1500 lt mes mokesim... jau kaip ir minejau anksciau jie per nai grojo Trakuose, sake visa nauja repertuara grojo, rusiskas, italiskas, nes ten buvo jaunikis italas, tikrai neminejo kad "kaimiskas" schmoll.gif
va, pernai buvau vestuvese kai grojo "kaprizas" (jie simet ima 2000ar net 2500 lt)ir nieko ypatingo nebuvo, nagli, pasipute... bet simet isgirdau kad ir "ziukai" megsta kartais buti nagloki, tai va, del to ir baisoka g.gif nors kai buvom kalbetis, labai jau maloniai kalbejo ir patys sutarti sutiko pasirasyti su visom vakaro salygom 4u.gif zodziu, kiek zmoniu - tiek nuomoniu, tikiuosi nepaves draugu rekomendacija drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lioniukė @ 2007 06 13, 08:59)
ju kaina siai dienai palyginus su kitais yra normali - 1500 lt mes mokesim... jau kaip ir minejau anksciau jie per nai grojo Trakuose, sake visa nauja repertuara grojo, rusiskas, italiskas, nes ten buvo jaunikis italas, tikrai neminejo kad "kaimiskas" schmoll.gif
va, pernai buvau vestuvese kai grojo "kaprizas" (jie simet ima 2000ar net 2500 lt)ir nieko ypatingo nebuvo, nagli, pasipute... bet simet isgirdau kad ir "ziukai" megsta kartais buti nagloki, tai va, del to ir baisoka g.gif nors kai buvom kalbetis, labai jau maloniai kalbejo ir patys sutarti sutiko pasirasyti su visom vakaro salygom 4u.gif zodziu, kiek zmoniu - tiek nuomoniu, tikiuosi nepaves draugu rekomendacija drinks_cheers.gif

o ka jus rasote toje sutarteleje?gal galite parodyti pavyzdeli? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidoska @ 2007 06 13, 09:10)
o ka jus rasote toje sutarteleje?gal galite parodyti pavyzdeli?  ax.gif

sutartyje turi atsispindėti šalių pareigos, sutarties kaina (kad po to netiketai nekistu), laikas, t.y. kiek darbo dienos val jie turi groti,kiek laiko pertrauka, sutarties neįvykdymo teisinės pasekmės blink.gif
Atsakyti
Galiu ir aš parekomenduoti vestuvių muzikantą. prieš pora metų grojo mano vestuvėse, moka vesti, neragina išgerti, groja kauno apylinkėse, Aidas. jei kam reikės tel numerio rašykite į až,kaina vakarui 800lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skristyn: 13 birželio 2007 - 13:28
QUOTE(lioniukė @ 2007 06 13, 14:11)
sutartyje turi atsispindėti šalių pareigos, sutarties kaina (kad po to netiketai nekistu), laikas, t.y. kiek darbo dienos val jie turi groti,kiek laiko pertrauka, sutarties neįvykdymo teisinės pasekmės blink.gif

tada muzikantai turi butinai tureti verslo liudijima, ar as gerai supratau g.gif
Atsakyti
QUOTE(skristyn @ 2007 06 13, 14:28)
Galiu ir aš parekomenduoti vestuvių muzikantą. prieš pora metų grojo mano vestuvėse, moka vesti, neragina išgerti, groja kauno apylinkėse, Aidas. jei kam reikės tel numerio rašykite į až,kaina vakarui 800lt.

Rašau į až smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skristyn @ 2007 06 13, 14:28)

ir man prasau i AZ 4u.gif
Atsakyti