Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai V

Merginos, gal yra kokiu "svieziu" atsiliepimu apie grupe chemija? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijuke @ 2007 06 06, 15:51)
as rekomenduociau Remix, per musu vestuves sugrojo super smile.gif ir liezuvi gera turi pagrindinis daininkas, ir kai ne tokia jau labai baisi

Pritariu, man jie irgi labai patiko thumbup.gif drinks_cheers.gif Svarbiausia, kad nenusidainavo (nes teko ir tokių atlikėjų girdėti, kai pas draugus Alytuje šventėme).
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 06 05, 17:12)
tau dar idomu  lotuliukas.gif

niu, kad nepermoket bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 06 07, 12:09)
niu, kad nepermoket bigsmile.gif

kiek teko dometis (o teko jau kokius pastaruosius 3 menesius...) tai normaliu nuo 1500 iki 4000. Gal is kaimeliu ar maziau zinomi (nors nebutinai blogesni) ir pigiau nei 1500 butu.
Atsakyti
o kokios Remix kainos?
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 06 07, 18:54)
o kokios Remix kainos?

Šių metų kainų nežinau. O prieš 2 metus mes už 2 dienas lygtais 1200 Lt mokėjome.
Atsakyti
QUOTE(gita_tiesiog @ 2007 06 07, 09:34)
Merginos, gal yra kokiu "svieziu" atsiliepimu apie grupe chemija?  4u.gif

Pas mus gros uz keliu savaiciu, jei nebus tau per velu galesiu parasyti atsiliepimus..

As dar labai noreciau kokios gitaros baznycioje gal kartais kas nors zinote kur ieskoti tokiu pavieniu solistu? g.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Teta A @ 2007 06 10, 14:29)
Pas mus gros uz keliu savaiciu, jei nebus  tau  per velu  galesiu parasyti atsiliepimus..
As dar labai noreciau kokios gitaros baznycioje gal kartais kas nors zinote kur ieskoti tokiu pavieniu solistu? g.gif

4u.gif

Per velu nebus, todel labai lauksiu atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
mergytes, o gal pas kažką grojo arba gros muzikantai "Žiūkai", idomus atsiliepimai apie juos g.gif
Atsakyti
sveiki,
gal kas gali rekomenduoti kokį nors gražiai griežaintį smuikininką, arba muzikantą, grojantį keliais instrumentais - smuiku, fleita, gitara ir pan.?

Papildyta:
griežiantį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lioniukė @ 2007 06 11, 13:05)
mergytes, o gal pas kažką grojo arba gros muzikantai "Žiūkai", idomus atsiliepimai apie juos g.gif

Sveika
As maciau ju irasa(man vestuviu planuotoja rode, kai rinkausi muzikantus ), tai man buvo wacko.gif doh.gif
Bet kiekvienam savo. Cia tik mano subjektivi nuomone.
Atsakyti
QUOTE(Elis@a @ 2007 06 11, 18:00)
Sveika
As maciau ju irasa(man vestuviu planuotoja rode, kai rinkausi muzikantus ), tai man buvo wacko.gif  doh.gif
Bet kiekvienam savo. Cia tik mano subjektivi nuomone.

ta prasme... g.gif iki siol turejau viena tik nuomone apie juos ir tai labai gera, jie grojo vienu pazystamu vestuvese Trakuose, tai sake labai super, visos naujausios dainos ir saksofonas thumbup.gif bet aciu uz nuomone, reiks tureti omeny, tik jau "saukstai po pietu" - uzsakyti unsure.gif
Atsakyti