QUOTE(tuti1 @ 2007 12 06, 20:59)
As esu labai dekinga,ir patenkinta kad i savo vestuves pasikvetem pagrot ir pravest programa butent grupe SIMPLEY,programa pravede labai gerai mus ir musu sveciams labai patiko,nebuvo jokiu tradiciju,mes toku muzikantu ir norejom mus labai patiko,buvo sukurtas vaidinimas i kuri buvo itraukti sveciai , vestuviu filme labai graziai atsispindejo tas vaidinimas,ir dainos ju dainuojamaos labai graziai skambejo,as jiems esu labai dekinga , kad taip sauniai ir linksmai pravede musu svente.
Pritariu 200% Jie mums vadė visą šventę ir taikėsi prie mūsų. Piršlienė iš karto atvykusi su juo susitarė, kas ir kaip bus, t.y. kiek ji norės kalbėti ir kada tai norės daryti. Jonas visada žiūrėjo į ją ir mano mamą ir pakakdavo mirktelėti, jei kažkas būdavo ne taip
QUOTE(maza saulyte @ 2007 12 06, 21:16)
dainuoja jie tikrai puikiai ir man labai patiko.
veda rengini prastai: tas ju vaidinimas:nei linksmas nei ka.reikia buti gerai isgerus,kad butu juokinga;bet jei nebusi-tai nesuprasi,kas cia turejo buti. taip,jie nestandartiniai kaimo vedejai:negirdo ir pan.
bet jei normaliai pravesti vestuves-nesirinkciau ju.
juos rinkciausi tik del dainu. nesugeba jie prisitaikyti prie ivairios publikos-gal dar patirties truksta. kai kurie sveciai musu net pyko ant ju,nes per daug siule gerti,nors is pradziu buvo su jais tartasi,kad JOKIU budu nebrukti tu taureliu.
Na, pas mus nebuvo nė vieno girto ir per vaidinimą visi leipo juokais. Gal tiesiog artistiškesnė publika buvo susirinkusi
Taurelių jie irgi nebruko. Kas kaltas, jei žmonės nesupranta frazės "keliam taures, kas ką geriam" o tai gali būti ir elementarus kompotas
Be to nesutikčiau, kad jie bruko gėrimą, nes jų dainelė "o tas gyvenimas puikus" yra skirta sveciu išjudinimui, kad nenuobodžiautų prie stalo.