Apsvieskit mane neismanele. Uz viena vakara restorane rugseji kiek jama muzikantai? Noretume padoresniu. Bet vieni kai pasake 4000 uz vakara, jei 2 dienu vestuves tai apie 5000 tai atkrito noras zenytis...
as irgi skambinau kokteiliui tai kiteims metams dviem dienom kaina 3300, teko dalyvauti ju vestose vestuvese tai jie man labai patiko, linksmi vyrukai.Moka gerai vesti vestuves, su visokiais pasirodymais ir dainuskos neblogos su zaidimais.Super buvo.Tai as savo sventei ir juos uzsisakiau
Musu vestuvese grojo grupe chemija. Galiu drasiai rekomenduoti Is pradziu ieskojome kokio nors netradicinio sprendimo del muzikantu, bet pasirinke chemija nesigailejome. Vyriskiai labai kulturingi, nebuvo visokiu nesvankiu juokeliu, sveciu girdymo ir pan.
as irgi skambinau kokteiliui tai kiteims metams dviem dienom kaina 3300, teko dalyvauti ju vestose vestuvese tai jie man labai patiko, linksmi vyrukai.Moka gerai vesti vestuves, su visokiais pasirodymais ir dainuskos neblogos su zaidimais.Super buvo.Tai as savo sventei ir juos uzsisakiau
Va butent, metosi metosi, is pradziu viena kaina sako, paskui pajunta paklausa, uzsipraso daugiau, na man tai Cia as bendrai apie visu muzikantus sakau.
o kas cia per grupe "Kokteilis"? ar kazka praziopsojau ? Gal galetumete pasidalinti ju kontaktais? O gal ir internetini puslapi turi? Is anksto didelis aciu